АПРИЛките слабеят, хубавеят - цяло лято те ще греят!

• 14 120
  • 279
  •   1
Отговори
# 45
Бубка, мерси за инфото!
Данче, аз все се надявам сега да ми кажат момиче, но мисля, че няма да имам този късмет, а ще изтегля другия - да си имам две момчета. Което не ме натъжава. Grinning
Тази вечер ще съгласуваме какво да е морето, така че утре , Вени, ще звъня и ще продължа да ровя. Лошото е, че попадаме в пиковия сезон.  Money

# 46
Не мога да си кача снимките от Сандански в снимка.бг  #Cussing out , затова давам линка така:

Снимки от Сандански

# 47
  • София
Леле, Юлче, ма Данинцето расте и се не удържа. Голям мъж е станал вече, че и пълзи.  Heart Eyes

Данич, дано да минава бързо зъбчето!  Hug Знам, че мастичката много помагала за зъбобол, ама не знам в какви количества  Mr. Green

Аз най-сетне сколасах да кача снимки от морето, ей ги на:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=261747

Ако ми остане време в следващите дни, ще кача снимки от пикник на ливадите на Германския манастир и от един ресторант в Горна баня, където бяхме кумове на сватбата на едни приятели преди 2 седмици - и двете места са страшно подходящи за ходене с деца.

# 48
Леле, леле, размечтах се! Mr. Green Ренка, много готино ми изглежда, да! Виждам добре сте си починали!
Юлче, няма какво да си говорим - като ти гледам снимките се убеждавам, че е хубаво 2 деца с малка разлика. Малкия е толкова... пухчо и прилича на теб, баткото е сладур като баща си, много ми стана мило като ви разглеждах снимките. Flutter

Тони ми направи бойкот на гърнето - вчера се напика поне 3 пъти в гащите. А сега от сутринта казва 'ако' около 4 пъти и сяда, но нищо не пуска. Имаме запек, признавам си. Какво да му дам? Круши той не яде, какви бяха вариантите? Или някакво лекарство да му дам, но не ми се искаше....малко вода пие, затова е така, днес ще му взема сок  и дано прокараме.

# 49
  • София
Добро утро!

Снимките ще ги гледам от вкъщи, че в работата отворя ли Снимка БГ ми затваря всичко от нета.

Сонята през нощта се събуди с 39 температура. Ще видим днес как е и следобяда ще ходим на лекар. Това ми е ужаса -  Т. без други симптоми. Tired

Данче, съчувствам ти за зъба. И трябва да оправя 2 зъба преди да родя, но не знам дали ще ми стигне смелостта.

Хайде хубав ден!

# 50
  • София
Привет!

Рени, дано не е сериозно! Може да е гърло! Ходихте ли на лекар?

Аги, това, че казва все епрогрес някакъв - така се започва! За запека - череши, кайсии, диня - сега поне има много разхлабващи плодове! Сушени сливи също!

Юлче, много пораснал малкия, а Младен наистина много се е вталил! Каква диета провеждаше той? Брат ми с някакви билкови таблетки пиел и свалил 15 кг за около месец и половина! Чак нездравословно според мен! Сега и майка ми ще ги пие да видим дали ще отслабне, че има нужда!

# 51
Добр'утро момичета!

Гладах снимки - завидях. Момченцата са чудни, местата също.

Рени, може да е нашия вирус - Симона беше само една нощ с Т,  нищо и нямаше на гърлото, но имаше хрема. Баща й също прихвана. Той ми е барометъра на мен. Ако не се разболее тогава се притеснявам Wink

# 52
  • 2 етажа над тавана
Добро утро и от мен.
Я да сипя по кафе, че скоро не ми се е отдавал случай Mr. Green

Юлче, твоите момчета като гъбки растат - и двамата ми се виждат страшно променени и пораснали от Усоето насам. Да ги нагушкаш хубаво от мен Hug

Ренка, много готини снимки, а Вальока определено му отива спасителската професия - голям е гларус(с добри чувства това го казвам).

Местата от снимките на Юлчето и на Ренката са невероятни, толкова ми е гадно, че тази година няма да стигнем до морето. Tired

Оф, съжалявам, секнаха ми писането, трябва да освободя компютъра.

До после, мацки Hug

# 53
Hug
Разкошни снимки  Hug Личи си, че сте си изкарали добре всички  Hug
Вени, както винаги съм казвала - невероятно мило семейство сте  Hug
Ренка, тук едната бира за кого е  Crazy
Юлче, благородно завиждам за Сандански, много харесвам там парка, а дечицата са  Heart Eyes Heart Eyes
Красе, все забравям да ти пиша - при нас няма да има сборни групи
Иленкоо, ще ви чакаме  Hug
Скарлет, Алекс така ми вдигна в неделя темепратура, докато го пипна и да разбера, че пари и да се приберем да му дам нещо - вече нямаше, не знам какво беше това, но важното е, че не се повтори. Как е сега Тони?  Hug Честито ви приемане!   bouquet
Аги, и аз съм за момче  Party
Рени  Praynig Дано са зъбки и нищо сериозно да не е  Hug

Ние сме добре, ходим на плаж след яслата, когато можем, днес ще имат куклен театър, то иначе аз няма да го заведа, поне там да види детето. Лошото, че откакто почна приема на нови деца и "старшите" удрят голям рев заедно с тях  ooooh! Още от колата се почва с мрънкането, а докато влезе преминава в ужасен рев  Confused

Тази сутрин какъв дъжд се изля с такива гръмотевици, не е истина, добре че спря,к огато излизахме от нас  ooooh!До офиса има една детска площадка и една мама беше извела детето си (горе-долу колкото нашите) с гумени ботуши и то цопкаше вътре в локвите и беше на 7мото небе от кеф Mr. Green  Оправи ми настроението  Party

# 54
  • София
Юлче, Ренка страхотни снимки, и ако може да споделите имената на хотелите, ще ви бъда много благодарна!

Рени, дано темп. на Соня не е от ангина, защото в момента има вирусна, Тони за трета седмица три пъти го хваща, но сега няма да даваме антибиотици и ще оставим организма да се бори сам. Само трябва да купя Коластра, ама незнам откъде. Някой ако знае много ще съм му благодарна, ако даде координати.

Лек ден!

# 55
Младен е на Дюканска диета. Скоро ще изчезне съвсем.

Скарлет, името на хотела е ЕДИА. Много сме доволни. Ако случайно решите да идете, помолете да ви дадат стая с изглед към паркинга, защото в уикендите откъм ресторанта е доста шумно вечер. Ние бяхме в апартамент и имаше разкошна тераса, осигуряват и сгъваеми бебешки кошари с дюшек и чаршафчета. Има детска площадка - люлка и пързалка, на земята е насипан пясък, оградено и има само 1 вход откъм ресторанта, та детето няма къде да избяга. освен това има много дървета и цветя, детската площадка през целия ден е наполовина на сянка, а вечер е много прохладно. Няма комари - никакви. Стаите са с климатик, а басейна се чисти всеки ден и водата е прозрачна. Паркът е близо, но не е удобно да се ходи пеш до там - няма тротоари. 

Последна редакция: ср, 09 юли 2008, 12:17 от юл4е

# 56
Здравейте, момичета  Hug
Вени, снимките ви са много интересни, били сте на красиво място, а за "Семейството на Дядо Коледа" мога само да кажа "пу-пу"   bouquet
Юлче, много бързо растат тези деца отстрани  Hug Кога се роди Дани, кога вече лази  Heart Eyes Много са сладки двамата на снимката  Grinning
Ренка, спокойно мога да кажа, че си като сестра на Валката  Mr. Green И като излъчване, като тяло  Crazy и като акъл  Mr. Green Като те гледам как си се катериш по пързалките и катерушките  Joy hahaha
Смин, при нас има доста деца с гумени ботуши в локвите, но мъжа ми като ги види и нещо не е много съгласен  Crossing Arms
Скарлет, мисля че Вени и Аги купуваха Коластра  Thinking
Рени, дано не е нищо сериозно и бързо да отшуми  Praynig

# 57
Юлче, бих се притеснила ако мъж като Младен реши да ми изчезва .... Wink

Ех, Рени, дано не се тръшне детето, че е много гадно да са болни. Аз имам ужас от хреми и кашлици, от температури и т.н.

На Тони вчера езика му беше много странно обложен. Днес го накарах да си го мие, малко му стана гадно, но няма как. Значи розов, с бели петна като от мляко. Не е на болест, а според мен е като гъбичка, така си го обяснявам. Ако и тязи  дни го забележа - пак по лекари ще ходим.

# 58
Аги, затова съм му сготвила мазен заек със сметана и чесън, няма да я оставя тая работа така  Mr. Green
Имаше навремето един водещ по MTV, който казваше за момичетата на диета, че като се обърнат настрани - и изчезват.

Той Дани не расте бързо само отстрани, на мен също ми се струва, че времето минава със страшна скорост. Кога беше кротко спящо бебенце, кога се превърна в дебел врескалник, дето само търси къде да се покатери...

# 59
Skarlet, тази коластра така и не я докопах. Ако обаче детето боледува често, обикновено някой по-свестен лекар може да открие причината. За трета сливица какво ви казаха, например. Тези гърлените инфекции при мен на времето са били хит, индианското ми име е Ангелина-Ангината. Имам...да не ви излъжа, но някъде около 15-20 зад гърба си. Махали са ми третата сливица даже, помня операцията. Ами то беше ад иначе, така казва майка ми.
Юлче, добре че заешкото не го свързвам с нищо определено и не ми потекоха лигите Blush Защото ако ми се беше доял, можеше да пращаш някой да ми носи Joy

Общи условия

Активация на акаунт