АПРИЛките слабеят, хубавеят - цяло лято те ще греят!

• 14 116
  • 279
  •   1
Отговори
# 30
Данче, не си сама  Mr. Green и аз съм цяла седмица на зъболекар, пилят ми един зъб да слагат коронка , че се счупи.

Скарлет, честито ви място в градината. Не те ли притеснява разстоянието? Аз съм подала само в две квартални, но едната пак ми е на две спирки и няма да ми е удобно. Е , не че са я приели , та да мисля разстоянието  Whistling
По тоя повод да кажа , че Ема цял ден реве , че иска на детска градина.  Това пък как го измисли не знам, нищо не сме говорили пред нея  newsm78.

Рина, радвам се , че сте добре.

Вени, а да знаеш колко е хубаво в там през зимата в топлия басейн  Party Мати много голям изглежда.

# 31
Наденце,благодаря ти за хубавите думи по повод моето семейство и аз много ви харесвам,ние и за това си поддържаме връзка де ако не се харесвахме нямаше Hug
Съгласна съм с теб че сватбите не са за деца съвсем скоро и ние водихме децата,но добре че през повечето време разводач извън ресторанта им беше свекървата и зълвата с мене бяха на дансинга и на масата,но предпочитам без тях това е купон за възрастни  Naughty
Вени*,разгледах твоите снимки много сте готини,мястото е страхотно на което сте били,а басейна ех басейна си е супер и за нас и за децата,ти си много финна сръвнение с мен,това го казвам защото в момента пак съм на тема диети,а дъщеричката ти ми се вижда много пораснала и преди ми се струваше висока,а малкият сладур силно прилича на татко си Hug
Утре казват че ще е много горещо а нашите момчета за пръв път ще останат да спят в яслата,е ако нестава ще си ги вземем де,днес им беше четвъртият ден и ги пробваха да ядът с децата на обяд и ги взехме чак в 12 за разлика от предните дни,добре се адаптират ми се струва Mr. Green
Данче честито и от мен за работата,аз все се чудя къде да я търся ама след септември ще му мисля защото тогава ще се явя на последният си семестриален изпит и ако смогна което се надявам на някой от държавните #Crazy
Сега започваме ремонт на кухнята и ще е пълна лудница но какво да се прави в името на уютният дом hahaha

# 32
  • Boston, MA
Да се запиша в новата тема - много хубави снимки на дечица видях!

Мерси за честитките, нашето американско семейство барабар с брат ми използва дългия уикенд и отидохме до Монреал - много ми хареса града, имаше джаз фестивал и супер шарени хора, не само от фестивала де, времето беше супер, Дани се държа много добре по пътя (5 часа и нещо), спа, после игра, зяпа видео на Джордж и не мрънка, че е завързан на едно място толкова дълго. Бродихме там по улиците и парковете, добре изкарахме.

За септември обаче ни отпада ваканцията в България, май ще я отлагаме за ноември. Дано още сте на линия за среща - няма да е топло, но ще си направим топло по някакъв начин.

Ужасно е това в София, Данче, надявам се, нямате поражения.  Hug Егати страхотията.

# 33
Бубка, има ли от къде да дръпна Джордж? Предполагам, че ще му хареса на моя, който сега е на вълна "Пчеличката Мая", не знам какво му харесва на детското, но в началото не го искаше, пък сега само него иска ако му пускам нещо.
Някой помни ли Мая на немски ли си беше песента едно време, защото според мен началната песен винаги е била на немски, а мъжа твърди, че е била направена на бг Thinking

Данче, хич не ми говори за зъби. След като умъртвих 2 бр и им запълниха корените ли там как се води, сега съм с временни пломби вече 1 месец и нещо, защото 70 лв все не намирам да ги затворя. Така дали няма да се развалят се чудя....

Тази нощ пак не сме спали. Не стига, че сънува, а и се дотътря при нас на спалнята и ме вдига да му търся бибата през нощта в детската. Вчера не намерих сегашната и изрових една, която е малко скъсана и той я цоква и после иска да я мята, сърди се и т.н., но по-лошото е, че цяла нощ не сме спали нормално. и сутринта се събуди в 6,30, при което започва да ме вика, че искал каша  Crossing Arms Никаква каша за вампирче като него! Whistling Не пожела да седне на гърнето и се изпишка в нощния памперс  ooooh! Надявам се да е от кътниците, защото ако е тенденция в поведението ще му сложа врата на стаята и ще му врътвам ключа  вечер.Wink Имаме назадване с гърнето. Тамън започна да сяда и сега не желае, гевези се и се напишква в дрехите.

# 34
  • София
Добро утро!

Мерси за хубавите думи, наистина мястото беше чудно!

Поситнга на Аги ме наведе на мисълта - казах ли ви, че Мати рязко спря да се напишква! Ей, така започна да си казва от днес за утре! Това стана мин.седмица сряда или четвъртък! Направо невероятно - както се напишкваше и не казваше, така казва! Лошото само е, че не иска да пишка навън, а само в гърнето. Само веднъж се изпишка в парка прав! Дадоха ми акъл да пробвам изпишкване в кофичка от кисело мляко - звукът бил ненадминат и много се харесвал на децата. но още не съм пробвала!

# 35
  • София
Здравейте!
Вчера само ви четох, че нещо 2 дена ми беше лошо на стомаха и само ми се гадеше. Но днес вече съм по-добре и в настроение.

И нашия проблем с пишкането навън продължава. Снощи бяхме на гости и Соня дойде и ми каза, че й се пишка. Заведох я няколко пъти в тоалетната да я сложа на седалката да се изпишка, но тя отказа. И стиска докато се приберем вкъщи. Може да пишка в чужди гърнета, но навън или на тоалетната не иска.

Аги, усещаш ли вече бебето?

Скарлет, честита ви ясла!

Вени, как контактуваш с тези от яслата? Вчера майка ми ходила и е заключено с огромен катинар, а аз имам да ги питам някои неща. Най-важното ми е дали трябва да подавам някаква молба, за да преминем за септември или става автоматично. Освен да им звъня по телефона.

# 36
Добро утро:)
Скарлет, честит прием и бързо оздравяване на Тони.
Рени и Симона много не иска да пишка навън. Миналия ден като бяхме в зоопарка обаче откарахме доста време. Аз само я подканях, накрая се съгласи да полеем тревичката. Изпишка се и каза : "Мамо, аз пишках като кученце" Shocked  Другото ново е че, понякога влиза в банята свлая гащите и пишка там, после идва и ни казва. Как да я отуча? Вината е в мен, защото когато и се е случвало под душа, аз съм го поощрявала, но това е преди да започне да ходи сериозно на гърне и да махнем памперса.

# 37
  • София
Hug Благодаря за подкрепата ви! За кой ли път се убеждавам, че като споделя тук и всичко се оправя  Hug Зъбът почти не ме боли вече, е верно, "маскирам се" с аналгин, но мисля - положението вече е под контрол. На Ст му е мн зле, зъба ще му излезне златен - дотук ми струва 75 лв, а сигурно поне още толкова ще "глътне".

Скарлет, ще ти пиша на лични за зъболекаря, доволна съм от него, а е и готин, но е женен  Mr. Green Второ - много се радвам за яслата! Честито! Пиши в коя сте приети, че нямам търпение. Ще стискам палци да се класирате в Младост, но и в Дружба да останете много ще се радвам. Тайничко стискам палци да сте в нашата градина, 13 ОДЗ Ще пиеме ревливо кафе в първите учебни дни  Mr. Green

После ще гледам снимките на Вени, подозирам, че ще бъдат много хубави!

# 38
Момичета, помагайте!
Къде да почиваме? Саш си е пуснал отпуска една седмица, последната на юли и трябва да отидем до морето. Някоя да е била на хубаво местенце, но не с/у нощувка от 50 лв на човек или седмица=1 000 лв, защото такава почивка не мога да си позволя.

Бебето го усещам рядко, но пък съм сигурна, че е то  - съвсем леко е още. Доки вчера ме погледна на УЗ и ми вика "Ма много голямо това бебе бе!", понеже не се бяхме видели цели 3 седмици  Mr. Green Но не може да каже какъв пол е - апарата му е кофти, а частната ми се връща на 21.06 от почивка....сега какво да правя в неведение толкова време? newsm78 На фетална съм чак на 7.08 Crazy

Последна редакция: вт, 08 юли 2008, 10:09 от Чаено момиче

# 39
  • София
Рени, мисля, че автоматично преминавате - нали затова има 16 места, а кандидатствахме за 10 нашия набор! Сигурно са вече във ваканция и затова е заключено! Ако искаш пробвай по тел!

Аги, момиче е, бе, аз ти казвам! Wink

# 40
Привет  Hug
Рина, радвам се да видя и твоя пост  Grinning Може и някоя снимка да ни пратиш да видим как сте прекарали в България  Peace
Честито на приетите в ясла и успех на останалите  Peace
Янче, Стенли го прави същото като влезе в банята, но не се притеснявам, поне сме без памперс. Стенли навън рядко пика прав, предпочита да го издържам  newsm78 Като посвикне съвсем с това положение сега ще го приучвам да пишка прав, сега и това ме устройва.
Аги, не мога да ти дам никаква идея, особено в разгара на сезона  Thinking Опитайте ако имате познати на морето в по-малък курорт да ви намерят квартира там на място и да се уговорят за цената, че може и капаро да дадат, за да ви е сигурно. Дано да си намерите.
Рени, аз питах в нашата ясла и прехвърлянето става автоматично, само преди да тръгнат септември искат бележка от личния, че не е в контакт със заразно болни.
Бубка, завиждам ви за екскурзиите, които си правите, но чакаме снимки  Crossing Arms
Скарлет, ако искаш на лични мога да ти дам координати на моята зъболекарка.
Отивам да гледам снимки от пещерата  Laughing
След малко ще кача и от сватбата.

# 41
Ооо, да имах аз едно гадже край морето да ми намери, ама на, нямам!

# 42
  • София
Аги, я виж в този сайт: http://www.kvartiri.ltd.bg/index1.htm

# 43
  • София
Аги, по-късно или утре ще ти пратя сайт с добри оферти. Моето предчувствие е за момче Heart Eyes

Отчайвам се от себе си вече, цял ден не ме боли зъба и чак по това време почва като кулминацията е вечерта, така беше и вчера  Sad

# 44
  • Boston, MA
Данче, дано ти мине бързо! Толкова е гадно зъб да боли, знам. За първи път тук ходя на зъболекар с кеф, толкова зъби и на мен ми бяха развалени, умъртвени и не знам си какво.

Аги, не знам за сваляне на Джордж, ние ги записваме от телевизията на ДВР, а за колата купихме диск. Със сигурност ги има на Youtube.

Много съм зле със снимките, защото от работа ми е забранен достъпа до всякакви "забавлителни" сайтове, вкл. снимки, видео, музика, а вечер, като се прибера, чета, но много бавно става качването от нас.

Общи условия

Активация на акаунт