АПРИЛките слабеят, хубавеят - цяло лято те ще греят!

• 14 116
  • 279
  •   1
Отговори
# 15
Данче-Калпазанче,много ще се радвам да се видим макар и за по едно кафе дето се казва,до сега само с Надето сме се запознавали на живо имахме една среща пред Пирогов когато сваляха конците на Аската,ще си пишем и ще се разберем Hug Peace

# 16
  • Русе
Добро утро,
Да се разпиша и аз в чудесната тема на енви ...  bouquet
Струпа ми се повече работа, че колежката е в отпуска, и едвам вчера успях да ви навестя и прочета...
Данче, браво за работата! Peace - къде я намери таз разбрана шефка? Wink

jinjer_78, как си мислиш, че ще забравим такова колоритно попълнение в редиците?! Hug

Ако не успея да пиша тези дни, рапортувам, че на 10-ти се запътваме към морето за няколко дни и ще сме близо до Варна - струва ми се, че и други съфорумки ще са наоколо, та ако обмисляте среща, да почвам отсега да врънкам на съпружеското тяло, че белким ме огрее... Rolling Eyes
Само дето имам черногледото усещане, че докато се ориентираме в обстановката първите дни, ще се натръшкаме пак с някой морски вирус... и почивката тотално ще пропадне. То, не че сме се нагласили за "почивка", де... Wink Моят мъж се готви за "второ пришествие" и предвидливо си е уговорил още една седмица отпуска, за да си почине от "почивката" после . Twisted Evil

Много хубави снимки на Априлки и априлчета видях, а дворът на Черепахчето е простооооо ...ммммммм!  Heart Eyes

Татянка, наистина много чаровно "р" имаш  Sunglasses, а Миленка получи признание и от Диди -
Като й казах - "Диди, това е Миленка", отговори: "Ммммммм, хуба'а Миленка" Mr. Green(отделно дето 100 пъти ме накара да й пусна изпълнението на "Зайченцето бяло"... Crazy)

# 17
Яна, двора ви много ми хареса! Определено сте вложили старание и резултата е красив! Вчера ходихме до зоо-то, но с кола. Аз с Тони не се нагърбрам да ходим с транспорет, няма да съм жива после. Пуснахме го да се вози и на въртележката, макар да съм против тези работи, даже и на едно хеликоптерче се поклатиха с приятелската щерка. Той най се впечатлява от птиците - патици, гулуби и т.н., имам чувството, че хипопотамите и слона изобщо не ги схвана, но бяхме и към края на разходката и вече бяха изморени и нервни.

Сутринта се събуди пак с кокошките нашия и вече нямам нерви да си отварям очите в 6 часа....Започва се едно разхождане - да ядял, да си миел зъбите, да ставам...а на мен ми се лежи та 2 не виждам. И ми казва "ако, ако", аз скачам, махам памперса и той сяда на гърнето. Поне го напълни мнооооого доволно, щом Саш се събуди от шуртенето! Но пък ръси 'камъчета' из къщата и пост фактум тича на гърнето, баща му се каза, че не бил коза Whistling

# 18
  • София
Куцам от зъбобол вече  Confused Как да ходя с желание на зъболекар като ми причинява такива дълготрайни болки Sad

Аги, ако го прикоткаш Тони да се гушкате и да поспите още няма ли да мине номера? Тук, за 15-20 мин минава, но пък и още не сме достигнали този стадий на развитие с гърнето, а за зъбите -  Embarassed завършваме го с тупане по дупето, защото не мога да го откача от мивката.

Танче, Танче, върна ми положителното отношение към Зайченцето бяло, бях я намразила, като беше Стаско малко бебе с колики, само това му пеех. Миленка е голяма сладурана!  Heart Eyes

Отивам да си куцукам и ще хвърля око тук.

# 19
Добро утро:)
Данче Hug Патерици раздават ли в стоматологичния кабинет?
Благодаря за комплиментите за двора, ще ги предам на заслужилите ги - прабабата и прадядото на Симона. Ние участваме само с хамалогиите по копането, косенето, беритбата и орязването на някой чимширена топка. Пишман цветарка съм аз Embarassed А иначе малката хвойна в средата се казва СИмона и е посадена с нейното раждане. Засега оригинала води на височина Wink
Иленко, ние сме от 13 в същия район. Пращай телефон на лични.
Залавям се да чистя и готвя, че довечера пътувам за К-ли за един ден.
Целувки на всички.

# 20
Добро утро!
Два дни ни нямаше, отивам да ви чета.
Лека и успешна седмица!   bouquet

# 21
  • София
Добро утро и хубава седмица и от мен!   bouquet

Моята зъбоболна одисея продължава, то направо не е за разправяне... Чакам да стане по нормален час и да палиме към зъболекаря, ще търся клуб някъде да оставя Стаско, защото няма кой да го гледа за 1час. Притеснено ми е с тези клубове, все си представям как отивам да си го взема и го няма... В краен случай ако много ме хване шубето ще го тропосам в зъболекарския кабинет и сестрата да го пази, тя така или иначе само на компютъра седи.
В пъти по-хубав ден желая на всички  Hug

# 22
Добро утро и от мен  Hug
Данче, дано се размине по-леко при теб и вече да не те боли  Peace
Джинджър, как ще те забравим  Hug Липсваше ми като не пишеш и на скайпа те няма.
Ние снощи се завърнахме от сватбата в Пловдив и беше невероятно, толкова весело си изкарахме и още веднъж се уверявам, че тези събития не са за малки деца. Добре че Стенли беше тук при мама. После ще ви пусна няколко снимки. Сега отивам да гледам на Джинджър и Янчето снимките  Wink
Лека и успешна седмица на всички  Peace

Такаааа...............вече разгледах снимките  Mr. Green Личи си колко весело са си изкарали Джинджърчето и нейните сладури. За пореден път ще каза, че сте страхотно семейство и като ви видя и теб и Жоро как сте гушнали по един малчуган много ви се радвам  Heart Eyes За двора на Янчето нямам думи  Crazy невероятно красиво място. А Симонката е като голяма кака вече и е толкова усмихната  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 07 юли 2008, 09:39 от Nadeto

# 23
  • София
Добро утро!

Много хубави дечица си имаме!!!
Не мога да не се похваля, току що разбрах, че сме класирани за детска градина, е вярно, че не сме в Младост, а в Дружба, но.... важното е че влязохме в системата и ще се борим за преместване!
 та по тоя повод да почерпя

Освен радостната новина имам и лоша, вчера Тони пак вдигна темп., през ноща нямаше и сутринта също, заведох го на ясла и сега се моля да е било от топлото време, че ми писна от ангини и антибиотици.........

Данче, стискам палци за зъболекаря и ако си доволна сподели къде се намира, че и аз имам огромна нужда ама нямам добър забълекар!
Лек ден и прохладно време!

# 24
Здравейте,мили дами!
Енви,страхотна темичка си пуснала и аз като Ванчето се поласках лично,че нали се боря в момента с моите килца, които са ми в повечко.Благодаря ти!  bouquet
Данче,желая ти успех с тази трудна кауза - зъболекарите! Mr. Green
Татянка,страхотна сладуранка е тази Миленка Heart Eyes
Рали,само твоите снимки успях да разгледам засега,но си личи че рафтинга е страхотно преживяване.Другата седмица нашият тати ще ходи на подобно приключение,но аз все още не съм се престрашила.Твоите снимки доста ме запалиха,а сега като разгледам и неговите и като слушам известно време разказите на групата,кой знае може би пък ще се престраша.Абе, с две думи хем ми се иска,хем не ми стиска Embarassed
Желая на всички лека, приятна и по възможност по-прохладна седмица!!!
Отивам да разглеждам снимки Simple Smile

# 25
  • София
Здравейте! Навяма се всички са в добро здраве! Данчето да и е минал зъба! Браво за работата!

Ние изкарахме страхотна почивка, бяхме в чифлик, х-л Дива, много прияте с топъл басеин! Мати се оказа безстрашен и голям фен на водата. С един пояс се плацникаше и само бода, бода / вода/ викаше през цялото време! Едвам го удържахме, защото водата напарво го изтощаваше! Навръщане минахме през Рибарица, хапнахме там в едно много приятно ресторантче и след това отидохме да Съева дупка - пещерата! Много е красива - препоръчвам я! Въобще беше незабравимо! Ще кача снимк по-късно или довечера!

# 26
  • София
Здравейте, Априлки и Априлчета!

И ние се поскитахме малко. Ходихме в Ботевград на среща на класа ми от гимназията, после постояхме 10 дена на село при мойта мама Радка, че Пепи мин. седмица беше в командировка в Италия и решихме да не стоим вкъщи сами. Извадихме невероятен късмет, че не си останахме, че с тея гърмежи близо до нашия квартал много щяхме да се ошашкаме. Явно е било доста по-ужасно, отколкото си го представях; По стълбището във входа почти всички прозорци са счупени, в нас, за щастие са здрави, обаче ни се е изкъртил вентилатора в банята, тръбата на абсорбатора и ни е изпадала мазилката на една стена.  Close

Отивам да чета назад и да гледам снимки.

# 27
  • 2 етажа над тавана
Здравейтеееееееее и от мен! Hug

Аз откакто си е дошла Маги не смогвам да ви видя, събота вечерта и неделя само с нея бях и не мога да й се нарадвам, а днес като за понеделник от сутринта работа има колкото искаш, та чак сега мога да се разпиша.

Маймунката е впечатлена от голямото количество пясък, от мидите и рапаните, от чайките и не чак дотам от водата, която според нея е била студена и затова малко се е пълцикала. Сега като види птица и вика, че е чайка. Пояса въобще не го е искала, но тя и водата там е била до колене и не е било проблем. Станала е още по-приказлива, колкото и невероятно да звучи за тези, които са я виждали и чували на живо.
Посетили са със свекитата и Аладжа манастир и Шумен, и на Балчик бяха ходили още първите дни, въобще - забавлявали са се.
Много не разправя тя за преживелиците си по морето, ако я ръчкам и я разпитвам казва това-онова, но не е много словоохотлива.

Данче, душко, боли ме чак мен като се сетя , че имаш посещение при зъболекар - дано да е безболезнено и бързо да приключи. Hug Praynig

Татянка, все забравям - Миленка е невероятна, прическата е просто уникална, идва ми да я схрускам следурката. Hug

Скарлет, честито за градината  bouquet
Ние още сме на етап чакане, май на частна ще трябва да я записвам Tired

Оф, айде пак на тръстиката.

# 28
Здравейте!
Отдавна не съм писала, но все не ми остава време.  Blush   
Ние сме добре. Аз на работа, имах и изпити в колежа, а Скарлет на градина. Идвахме си и до Бг за малко, колкото да се видим с роднините и да отидем малко на плаж. На Скарлет много и хареса плажа, не можех да я изкарам от водата.

Дано всички сте добре.  Hug

Поздрави

# 29
  • София
Ето ги и снимките:

Последна редакция: пн, 07 юли 2008, 22:40 от Вени*

Общи условия

Активация на акаунт