АПРИЛките слабеят, хубавеят - цяло лято те ще греят!

• 14 124
  • 279
  •   1
Отговори
# 60
Леле ама хубави снимки момичета smile3501,Ренка полюбуваха се моите синове на морето покрай снимките на Вальо и все казваха и ние мамо ще се къпем и ние  Laughing
юл4е,вашите снимки като гледам и се убеждавам за пореден път че може би за децата ще е страхотно почивчица на Сандански ,особено както единият има проблеми асматични,защото този страхотен огромен парк за разходки и игра тичане и басейни за пляскане във водата,супер супер Crazy

# 61
  • София
Добро утро и хубав ден на всички  Heart Eyes  bouquet

Вени, Юле, Рени - страхотни снимки, личи си, че хубаво сте изкарали. Хвърляте ме в размисли дали да ходим до морето или в Сандански. Голяма дилема ми е, засега доводите ми клонят към Сандански, но пък и в морето ми се иска да се топна...  newsm78

Аги, сайта с оферти за почивки е този В него, миналото лято една приятелка е намерила оферта 5 нощувки+закуска за 2ма на Сл. бряг=200лв общо. Каза, че са останали много доволни, е те все пак бяха гаджета тогава, без деца са та критериите не са им мн високи /предполагам/ но все пак - беше много доволна.

Наде, чакам снимките от сватбата!
Рени, от тебе също!

Голямо БЛАГОДАРЯ за подкрепата за моите зъбни мъчения  Hug Дано вече му се вижда края, че съвсем не издържам вече  Praynig

Последна редакция: чт, 10 юли 2008, 08:29 от Данче-Калпазанче

# 62
Добро утро, мили момичета  Hug
Юлче, много ме разсмя с този мазен заек  hahaha
Данче, добре че ме подсети  ooooh!

Снимки от сватбата

# 63
Снимки от Долна баня
Сега ще гледам сватбата.... Flutter Наде, на теб булката ли ти е близка, или младоженеца? Да знам как да коментирам Mr. Green Важното е, че ти изглеждаш добре, пък булката...тя си е била булка - всяка имала уж нямкаква красота. Blush Младоженецът ми допадна  newsm53

# 64
Аги, младоженеца е първи братовчед на Боби и негов кръстник, а на мен никой не ми е никакъв  Joy Коментирай си на воля  Mr. Green Този едрия до мен е брат на Боби.
Аги, това мясно е много красива, само за почивка с даца  Grinning А Тонката е същински бонбон, много е пораснал  Heart Eyes Много ми харесва снимката, където са в близък план с момиченцето на пързалката.

Последна редакция: чт, 10 юли 2008, 09:23 от Nadeto

# 65
Аги, младоженеца е първи братовчед на Боби и негов кръстник, а на мен никой не ми е никакъв  Joy Коментирай си на воля  Mr. Green Този едрия до мен е брат на Боби.
Аги, това мясно е много красива, само за почивка с даца  Grinning А Тонката е същински бонбон, много е пораснал  Heart Eyes Много ми харесва снимката, където са в близък план с момиченцето на пързалката.

Кедъра е хубав комплекс - около 6 големи къщи, оградени, като апартмънт хотел е, но според мен малко са се изхвърлили в цените - 2-ката е 75 лв някъде. Все пак това е Долна Баня, не е Слънчев Бряг, нали. Ние там ходехме през деня, за да играят децата, а ние да смучем сок. Има и малък басейн в единия край на двора,  счадъри. Прекрасно е всъщност.

# 66
  • Варна
Не ви чела, от една седмица съм с бъбречна криза. Е, няма такъв ужас!!! Ако знаете каква процедурата по разбиване на камък с ултразвук, направо ще ви нацелувам! Днес съм на разбиване в 16.00, стискайте палци, че бъбрека ми е запушен от камъка и е доста зле.
Имам една молба, софиянки, дайте идея за евтин хотел в София и да не е много далече от стадион В.Левски. Че боли не боли Металика идва, а няма къде да спим

# 67
  • София
Здравейте!
Сонята се обзаведе със стоматит-цялата й уста е в афти. Плаче и не хапва нищо. Цяла нощ не сме мигнали.
Лекарката ни изписа някакво мазило, което се приготвя, но казаха, че една от съставките не се произвежда вече.
Янче, Наде, помагайте! май вие скоро разменяхте подобни рецепти.Какво ви помогна на вас?
Каза още да мажем с Дактарин и сода. Антибиотик не се давало за такива неща.

Много ми е жал като я гледам как плаче от тия гадни афти.  Tired

# 68
  • 2 етажа над тавана
Привет и от мен.

Красе, стискам палци леко да мине днес разбиването на камъка и да ти мине болката.  Hug PraynigПравила съм няколко пъти бъбречни кризи и знам коклко е ужасно. Мога само да ти съчувствам, че на мен не са ми разбивали камъни, мойто са само песъчинки, но от тях като знам как боли представям си на теб какво ти е. Hug За хотел - не мога да помогна Tired

Рени, милата Соничка, дано бързо й мине Praynig Hug

Леле, Аги, Тони ми се вижда страшно променен и много пораснал, а Кедъра ми допадна и на мен.

А снимките на Вени нещо съм ги пропуснала, що ли така, голяма съм блейка ooooh! Сега ще видя да ги разгледам, ако не ме подюркат нещо набързо.

Колежката ми днес е за последен ден на работа, утре заминава за Дания, а е страшно готина и много си допаднахме и ще ми липсва, та ми е малко смърцафосано сега. Но поне като знам, че е за добро това, че заминава и няма да се притеснявам за нея.

Иначе при мен работа колкото искате, писна ми да се занимавам с брокери покрай офисите ни, предотпускарско всички са на пара и все в последната минута се сещат , че има някакви спешни неща.

Но поне да си похваля с нещо детето - откакто се е върнала от морето не си е търсила бибата и вече спи вечер без биба. Все още я кърмя, но май сега като я заведем на Велинград и ще се отбие, въпреки пристрастеността й. От една страна ми се иска вече да я отбия, че взе мнооооооого да хапе, но от друга ми е терсене и сигурно ще ми липсват тези само наши си моменти на близост. Tired

Засега от мен толкова, отивам да видя снимките на Вени.

Лек ден на всички. Hug

# 69
Рени мила Hug./Янчето и аз го преживяхме и тоз ужасТ/
Aloclair/мисля се казваше лекарството/ на GUM.
НОО!Вълшебства върши постоянното мазане на мед със сода.
Бързо излекуване на Соничка Heart Eyes.

# 70
  • София
Ау, Рени, от къде това? Ман.година Лора беше така на морета, съчетано с вирус коремен - три дни нищо не яде! С някакви гадости жъбурихме, но накрая май с хомеопатичното мина!
Красе, стискам палци!

Матейчето вече два пъти пишка успешно в парка прав! Снощи и сега сутринта! Party

# 71
ох, Красе, милата
Ох, Рени, горкото Сонче, горките вие.
Ужас е някакъв стоматита.
При нас мина с мазане с Дактарин гел, сода и мед (но беше трудно) и някакъв имуностимулатор на таблетки, стрива се и се разтваря в някакъв мандаринов калиев сироп.
Довечера ще ти кажа точно рецептата. Но моето впечатление е, че самата афта си има живот 7-8 дни с каквото и да я лекуваш, важното е да  се спре  разпространенето, че тогава при всяка нова трябва да се чака толкова.
За храната съвета ми е  попара.

# 72
  • София
Черепахче, в какво съотношение се прави меда със содата или на око?

Наде, много хубава сватбарка си била  Flutter

Момичета, малки и големи, стискам палци бързо да оздравявате  Praynig Hug

Какво става с Енви, защо изчезна така изведнъж?

# 73
Не ви чела, от една седмица съм с бъбречна криза. Е, няма такъв ужас!!! Ако знаете каква процедурата по разбиване на камък с ултразвук, направо ще ви нацелувам! Днес съм на разбиване в 16.00, стискайте палци, че бъбрека ми е запушен от камъка и е доста зле.
Имам една молба, софиянки, дайте идея за евтин хотел в София и да не е много далече от стадион В.Левски. Че боли не боли Металика идва, а няма къде да спим
Има един с/у ЦУМ, май е около 30 лв.

Рени, целувки на Соня! Дано бързичко й мине.

Вени, Тони пък днес се напика и наака още на път към кухнята и се наложи да направим обратен завой Thinking

# 74
Данче не спазвахме пропорции - топиш в мед, после в сода пръста и мажеш,но не втриваш.
Рени, търсих рецептата или остатък от имуностимулатора,но не  намерих - само разтвора е калциев глуконат лактат с вкус на мандарина, но той май не беше важен, просто ни го изписа за да притъпява гадния вкус на лекарството. Ако питаш в някоя аптека те може би ще знаят. Но е важно да се дава нещо такова, защото афтите са резултат и от спаднал имунитет.
Красе, сещам се за парк хотела "Москва" не знам какви са цените обаче. Другия е в комплекса на басейн Диана. Май се водеше "Диана 3". сега ще потърся инфо, но и двата не са до стадиона де.

Общи условия

Активация на акаунт