АПРИЛките слабеят, хубавеят - цяло лято те ще греят!

• 14 129
  • 279
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро.
Красе, това е хотела, но не намерих цени, преди 2-3 години беше към 50 лв двойната стая: http://www.journey.bg/hotels/hotel.php?hotel=3143
Рени, как е Соничка.
Наде, мнооого хубава кума си:)

А аз тази сутрин си счупих очилата. А утре замианваме. Едва ли някой може да ми направи очила за един следобед. Дали да се пробвам с лещи, някой носел ли е, лесно ли се свиква? Че в далечните ми ученически години носех, но твърди и беше някакъв ад всяка сутрин докато очите ми свикнат със стъкълцата

# 76
Янче, не знам с лещи дали ще свикнеш толкова бързо, макар сега да са по-различни и хубави. Ако си с голям диоптър може да ползваш.
Опитай се да дадеш скоростна поръчка за стъклата по-добре. Ако ти откажат - лещите тогава.

Наде, ама ти кума ли беше на сватбата? Laughing

# 77
  • София
Янче, същото като Аги щях да напиша, но тя ме е изпреварила.
По този повод - чудя се дали да водя Станимир на очен лекар, т.е. на преглед, че нещо ми се струва, че криви с едно оче  Thinking

# 78
Данче, ти винаги може да се поинтересуваш, но аз мисля, че е рано за такива неща - криви, не криви, нали до 3г се оправят такива неща. Много е важно да попадне човек на добър офталмолог, защото понякога един казва операция, друг казва очила, трети казва, че ще му мине от самосебе си и минава наистина

# 79
Закрепихме положението за момента. В една оптика ми ги оправиха горе-долу, но все пак са за боклука. Важното е да изкарам морето, после ще го мисля.

# 80
  • София
Здравейте момичета,
оставихме зверчето при майка ми и сега ми е криво.
Завърнах се от Варна преди няколко дни, но от работа не ми остава време да ви пиша и два реда. Днес имаме проблем и съм малко по свободна и се възползвах да вляза и да се отчета.

Емо е много щастлив, защото баба му търчи по цял ден след него, има 3 каки на разположение, цял двор с животни (горкото коте), басейн и голяма поляна с автопарк за игра. Въобще не ни е търсил и не е плакал за мен - разочарована съм. Очаквах да ме търси поне малко. Баба му каза, че много се слушали взаимно. По-малко се тръшкал като сме си тръгнали. Все още се молят за гърнето, но поне имат по някой успешен опит за деня. С кака Ники си паснали в щуротиите и побъркват другите 2 каки и баба си.

Гледах страхотни снимки на летуващи и сватбуващи  Heart Eyes

Константин го изпращат в командировка за 2 седмици и няма да може да отиде на концерта на Металика. Не мога да ви опиша колко е съкрушен... Та сега имам билет за концерта, ако някой търси.

На болните  Hug бързо да се оправят. Лятото е време за забавление, не за лечение  Hug

Снимки от Благоевград
Усоето

# 81
  • София
Данче, по повод очния лекар - при Тони лявото криви и преди година и нещо ходихме при една от най-добрите детски очни лекарки, тя го прегледа и каза, че криви, но засега не е толкова страшно, тогава имаше 1.5 диоптър (неразбирам късогледство или дългогледство) и каза, че би трябвало да го израстне, та след навършване на 2г да го заведем пак, ама още не сме ходили - може би другата седмица. Ако искаш мога да ти дам координати - тя приема и в 1 и в 3 градска и е много готина докторка.
Янче, приятно море и много весели емоции!

# 82
  • Варна
Привет!
Ники ми е болен пак, беше с Т миналата седмица. Откакто е при майка ми все дига. Сега отидоха на лекар. Беше се оправил, ходеше си на ДЯ, вече не знам какво става. Аз си мисля, че са последните зъби. Венците му са подути. Днес са на лекар с баща му. Той лудна вече, една седмица мене влачи по доктори, сега малкия  Tired
Иначе аз  съм по-добре. Процедурата беше доста неприятна и леко болезнена. Все едно ти гърмят пиратки в хълбока. Както и да е, сега ме боли защото изхвърлям пясъка. В понеделник съм  на работа. Отрових се с толкова лекарства ooooh! Ако не друго поне се уверих, че имам супер шеф и готини колеги  bouquet
Получих си обещаната заплата, е закъсняха с парите този месец, но се надявам да е изключение. Не че не сме във фалит, с моите болести и сума ти лекарства, 90% от които ненужни Sick похарчихме всичко. Сега ще сме в питанка за голямото пътуване, но тръгваме. Аз затова ми е зор хотела (Янче,Аги благодаря)ако оттам намля разходите всичко ще е горе-долу поносимо.
Улях се..ако намеря време ще наваксам, вече ми сложиха комп на работа и може хвърлям по едно око. Wink

# 83
  • София
Раче, страхотни снимки и Емо е толкова пораснал!

# 84
  • София
Здравейте!

Благодаря на всички ви за помощта. Ванче, Янче, Наде Hug и всички.
Афтите на Соня са в разгара си-само плаче и казва, че не може да яде, защото я боли устата.
Единственото хубаво е, че вече не вдига температура.
Мажем я с мед и сода, дактарин и едно друго правено лекарство от аптеката. Мисля с този арсенал да се лекуваме, защото и аз от опит знам, че докато не се навилнеят тия афти нищо не помага.
Нощите ни са кошмарни и аз вече съм смъртно изморена-умирам за сън. Довечера ще отидем на вилата при свекитата с нея поне малко да се разнообразим.

Бързо оздравяване на всички други болнички.
Янче, приятна почивка на морето!

# 85
  • София
Янче, аз съм с лещи - окото свисва за няколко дни, но със слагането имах проблеми!

И ние тръгваме за морето - два дни на Обзор, после в понеделник на Златни, че Милен има среща във вторник и после си тръгваме. Мисля ,че нама да имам кога да се видя с Варненки, за което съжалявам!

# 86
Леко пътуване на всички, които заминават!
Хубаво време на почиващите и децата да са здрави!
 Hug

# 87
Янче, точно щях да ти кажа да отидеш поне да ги закрепят нещо, ама ти вече си свършила тази работа.
Приятно изкарване на моренцето  Hug

Раче, горката баба, как смогва, браво на нея.

Рени, дано бързо Сонята пребори афтите, много неприятно.

Красе, не мога да помогна с инфо, дано намерите нещо , което да ви устройва.

За пишкането навън
само да кажа, че Ема пропишка като видя едно друго дете, иначе преди това не искаше и поне две седмици я извеждах с памперс. Напоследък е суха сутрин, та май наближава времето и за спането да го махаме.

Ние заминаваме за месец. Ще се върнем след 10 август да стягаме багажа за морето, после пък на вилата. Така че до началото на септември сме в движение. Но ако успея да си включа интернет ще надничам.

# 88
Красе, ако не намерите къде да спите ми пиши, за да ви опъна 2 скромни диванчета. Peace Сериозна съм, естествено.
Раче, недей да тъгуваш, а си поживей. Няма нищо по-готино от това да си сама с мъжа, а детето да е в най-сигурните ръце, все пак не кой да е го гледа.
Тони нали ми направи бойкот на гърнето и си пикае като крава из къщата, по улицата, ака си в гащите и не му пука. По този повод днес е с памперс на разходка, сега спи с друг. И вечерта ще го махна. Чудех се ако има криза дали да не го изчаквам да премисли и отново да атакувам или ще е връщане назад.

# 89
  • София
Рени, милата Соничка  Hug Дано да се пребори бързо с гадните афти и да не страда повече детенцето!  Praynig

Раче, ма тоз юнак Емо още повече пораснал, изглежда като първолак.  Heart Eyes

А Вальока нещо твърде фин го раздава, тежи малко над 12 кг. Има ли и други толкова кльощави априлски младежи?

Положението с пишкането при нас е перфектно, казва си вече всеки път и нямаме пропуск, само че още не мога да махна памперса, защото с акането не вървят нещата, не може да я свърши голямата работа седнал и това си е. Вчера, като бяхме навън каза, че има пиш и аз докато се усетя какво става, вече беше о..ал панталона и обувките, направо не знам как да го науча...  ooooh!

Приятна почивка на всички отпускари!  family

Общи условия

Активация на акаунт