Както казах много съм нередовна на последък, ама така ще е. Гледам да ви наваксвам поне от горе, от горе
Много снимки сте праснали, големи красоти на всякъде. Специални поздравления за двора на Янчето, като картинка е значи, много сте се трудили по него.
Ренка, в сегашното ми депресарско състояние, само такива снимки от морето ми влияят положително. Страхотни са! А къде е мястото където се катерите по едни чукари към църквичка ли е това на върха?
Много хора с болежки пак, всички да се оправят бързо
.Цитат от предната тема на Смин:Мисче, новото детско заведение в Чайка ми хареса много, на 12ти сме на РД там, ще кача после снимки да го видиш В момента бих празнувала там, макар че нашето кръщене беше миналото лято и се събрахме в БМ на плажа, имаше и люлки, но определено към момента това в Чайка е супер. Представям си колко ти е криво, че си тръгвате...Поне на мен би ми било де край на цитата
Смин, мерсаж за предложението, чакам снимки с нетърпение от утре. А я кажи в БМ-а удобно ли беше за кръщене? В смисъл ние ще сме 25-35 човека ( не мога да ги орежа повече и туй то) с останалия народ не беше ли гъчкано? Вие сигурно не сте били такава чета и не сте имали тоз проблем.
Криво ми е, много ми е криво, по-скоро объркано, надявам се плажа да ме освести. Гледам да мисля позитивно, но има дни в които ми е трудно да го правя.

, та затова си мисля за зъби

Не е истина просто...