АПРИЛките слабеят, хубавеят - цяло лято те ще греят!

• 14 130
  • 279
  •   1
Отговори
# 90
Привет, момичета!

Както казах много съм нередовна на последък, ама така ще е. Гледам да ви наваксвам поне от горе, от горе Mr. Green.

Много снимки сте праснали, големи красоти на всякъде. Специални поздравления за двора на Янчето, като картинка е значи, много сте се трудили по него.

Ренка, в сегашното ми депресарско състояние, само такива снимки от морето ми влияят положително. Страхотни са! А къде е мястото където се катерите по едни чукари към църквичка ли е това на върха?

Много хора с болежки пак, всички да се оправят бързо Hug.

Цитат от предната тема на Смин:Мисче, новото детско заведение в Чайка ми хареса много, на 12ти сме на РД там, ще кача после снимки да го видиш   В момента бих празнувала там, макар че нашето кръщене беше миналото лято и се събрахме в БМ на плажа, имаше и люлки, но определено към момента това в Чайка е супер. Представям си колко ти е криво, че си тръгвате...Поне на мен би ми било де   край на цитата

Смин, мерсаж за предложението, чакам снимки с нетърпение от утре. А я кажи в БМ-а удобно ли беше за кръщене? В смисъл ние ще сме 25-35 човека ( не мога да ги орежа повече и туй то) с останалия народ не беше ли гъчкано? Вие сигурно не сте били такава чета и не сте имали тоз проблем.
Криво ми е, много ми е криво, по-скоро объркано, надявам се плажа да ме освести. Гледам да мисля позитивно, но има дни в които ми е трудно да го правя.

# 91
  • Boston, MA
Ох, милото Сонче, дано се оправи бързо.... От какво се получават тези афти, тук не съм чувала децата толкова да ги имат?

МисЗ, не остана, а? Мале, какво ли ти е... Все пак винаги може да се върнете, нали?

# 92
  • София
Мисче, ще ти отговоря аз за БМ-а, че и нашето кръщене беше там. Място има достатъчно, заведението е голямо. Нас ни бяха отделили на една тераса отделно от другите гости. Откъм морето има детска площадка та и децата бяха под око и не скучаха.

# 93
  • София
Мисче, това е нос Емине, а нещото горе е военната база, не е църквичка.

Някой беше питал къде сме били, ама забравих да отговоря.  Embarassed Бяхме на Елените в комплекс Месембрия, от веригата Форт Нокс - има ги навсякъде по морето. Апартаментите в блокчетата са частни и почти всички хора там бяха англичани и руснаци, имаше и малко германци, които напълно опровергаха думите на Татянка за непоносимостта им към голотата и най-кофтито е, че колкото по-дебели и стари, толкова по-голи бяха.  Sick

А, Сминс, бирата естествено не беше за Валката,  Mr. Green ама той страшно много обича и винаги си изпросва по малко.

Последна редакция: пт, 11 юли 2008, 20:26 от Renkata

# 94
  • Варна
Момичета, един бърз въпрос. Ники е 3ти ден Т над 38, през повечето време 39 и малко. Понякога отива до 40. Лекарката не знае защо е така. Има пробил един край от кътника, та дали цялата тази мизерия може да е от зъби?!!!!!! Той вдига висока Т от зъби, но 2 дена и готово а сега е много висока и се държи.
Направо не знам какво да правя, първо аз се тръшнах сега тъкмо ми светна и детето гори!
Краката му са студени ooooh!, та затова си мисля за зъби

# 95
Бубс, не остана я.  Кофти ми е за работата и за хубавата ми къщурка, знаейки, че отивам в апартамент, как да не ми е кофти, но се опитвам да съм оптимист. Иначе за връщане проблеми нямаме, палим мотора като решим и сме тук Mr. Green, един ден и това сигурно ще трябва да го направим, поне така си мислим, въпреки че хич не ми се мисли от сега. Сега тъкмо се ядосваме, че няма легло за малкия в самолета. Първо ни казаха, че те се дават непосредствено преди излитане. Вчера като взехме билетите викам я да звъннем да питаме, ааааами то вече няма свободни ни викат. Подивях! Едни лъжат, за да си продадат билетите и да ти вземат парите пък после се оправяй сам, другите пък си измиват ръцете, че не било тяхна вината и да се обърнем към тези дето сме закупили билетите от тях. Е, а сега де? Хич не ги долюбвам Австрийците и ето на пак сме с тях, ама пусто няма как с Луфтханза до Варна. Миналата година Лекса беше на 13 месеца и и дадоха легло, сега дребния на 10 месеца и няма. Дали им били грешна рожденна дата и не му се полагало. Иди сега се разправяй след като сме платили.

Раче, и вие привърженици на БМ-а, а? Аз по принцип си го харесвам, ама само 2 пъти съм била там и не го помня с подробности.

Ренка,  Embarassedаз защо го направих на кръст това горе на върха бе? Леле съвсем съм се сдухала.

Красе, според мен е от зъбките. А той иначе как е, отпаднал, игрив?

# 96
Красе, най-добре беше да му пуснете кръвна картина и урина. Все пак от зъби да взигне ден-два, но да ти поддържа Т не е редно, поне аз така смятам.

# 97
  • София
A Валски пък го хвана вируса, който е бил натръшкал мин. седмица всички деца наоколо - повръщане, разстройство и пъпки по краката. Още не дриска, ама утре трябвало и това да очаквам, а след ден-два и висока Т. Егати, две години не беше боледувал от нищо, а сега от март-април почти нямаме празно, не ни пропусна никоя гадост нас двамата.  Sick

Краси, дано да са зъби, да не е нещо по-сериозно!  Hug

Айде по една ледена, лятна бира!

# 98
  • София
Краси, вместо да търсите хотел, след концерта си додивейте в някой клуб, не съм фен, но предполагам, че след концент на Металика надали му е до сън на човек. Дано Никито вече е по-добре  Praynig

Рени, разбира се, че има финни младежи сред априлчетата, все пак трябва да сме на ниво сред тази висока конкуренция  Mr. Green

Мисче, за коя дата сте планували кръщенето? Ние - 14 септември, но трябва да отида да запазя час, а все не стигам.

# 99
Ренка, знаех си, че е някакъв вирус!  Свеки от вчера е така - сутринта й пукали червата и глей кво става. Затова са в изолация с малката /гледа бебето на зълвата/ и не се виждаме. Малеее, дано не тръгне по нас, че днес ще ми водят бебето на обед и ако ми пренесе някоя такава зараза ще има #2gunfire Cry

# 100
  • София
Аги, какво става със зълва ти и бебето? Интересува ли те добра оферта за квартира на Созопол? По-късно ще питам за телефон и ще ти го пратя ако искаш, както и повече инфо де.

Скарлет  Hug Пиши името и координаторките на тази офталмоложка. Със здравната каса работи ли? Чудя се, дали да не заведа Станимир на преглед в едни оптики, много ги рекламират, защото предполагам, че имат добра техника... newsm78

# 101
Данче, и аз харесах 14 Септември, но ми е много нагъчено тогава, при положение, че се прибираме на 10ти. Исках поне седмица да мога да се организирам. Плюс това не исках да е на уикенда. Даже за 19 го планувах, но сестра ми вика че 17 е Вяра, Надежда и Любов, та се спрях на нея. Исках колкото се може по-бързо да го направим така или иначе, че да сварим хубаво време, ама пусто нямаха билети. Надявам се да има дати свободни в църквата, сестра ми ще ходи в понеделник да запази. Заведението ще го умуваме после.

# 102
ЖЕНИ К, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
ЗДРАВЕ, МНОГО ЩАСТИЕ И ВЕДРО НАСТРОЕНИЕ!
ВЕСЕЛ ДЕН!

Hug Heart Eyes Hug

Желая бързо оздравяване на всички болни! Hug

Много релаксиращо изкарване на всички почиващи!  Hug

Утре и ние поемаме към морето!  Party Не е истина просто... Tired

И да изпишете темата, ей! Wink

# 103
  • софия
една бърза почерпка от мен в тия ужасни горещини

# 104
  • София
Ауу, добре, че е Енви да подсети   Embarassed