АПРИЛките слабеят, хубавеят - цяло лято те ще греят!

• 14 132
  • 279
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Мисче, аз избрах Кръстовден, за да направя реверанс към татко, че той е именник тогава. Иначе празника на Св. София също ми беше фаворит, ноооо, да ти кажа, този празник се празнува само в София, ще трябва да дойдете тук  Crossing Arms

# 106
  • Boston, MA
Честит рожден ден, Жени!

# 107
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛА ЖЕНИ!

# 108
Честит Рожден Ден, Жени!
Бъди здрава, щастлива и усмихната!
[/glow]

Данче, попитай за всеки случай за Созопол,. а?

# 109
  • София
Честит рожден ден, мила Жени!
Желая ти здраве, щастие и много късмет!

Аги, не мисля, че Созопол е подходящо място за ходене с малки деца, твърде е пренаселено. Едни мои приятели си бяха загубили хлапето в тарапаната миналата година там.

Вальо сега е значително по-добре, сутринта обаче ми се скъса сърцето, ходеше посърнал и повтаряше " 'ошо ми е, мамо ". Няма по-гадно от това да не можеш да си помогнеш на детето, когато страда.  Cry

Ето малко снимки от сватбата, на която бяхме кумове. Мястото е страхотно, много е подходящо за ходене с деца - в Горна баня, ресторанта се казва "На върха"
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=41849

Последна редакция: сб, 12 юли 2008, 21:16 от Renkata

# 110
  • Варна
Нашата одисея с високата Т продължава. Снощи 40, едва свалихме до 39. Толкова трудно досега не е било, все е падала след лекарство ooooh! Сутринта беше с 39, свалих и спахме до обяд. И после пак вдигна. Сега е на АБ - сумамед форте, педката го беше изписала за всеки случай. Мен ме съмнява да не е останал недоизлекуван от предната седмица. Тогава май беше с ангина без налепи и мина с едни хомеопатични. Оправи се за 3-4 дена, а сега пак се тръшна. Само дето гърлото е ок Thinking Много се мъчи милото, кара ме да му бърша сополите (докато разбера какво е "поли" Simple Smile ). Все пак, когато повръщаше преди 2 месеца беше по-ужасно. Ренка дано Валето се оправя бързо Praynig
Жени, Честит Рожден Ден  bouquet

# 111
Ренка, не определям само аз къде да ходим. Ние обикновено сме с приятели, сами семейно никъде не ходим. Така ни е по-комфортно. Но ще го имам предвид.

Тони днес е плажувал на балкона на баба си и дядо си, с леген с вода и т.н. и сега ми е с 37.5 Т. Дадох му нурофен, колкото да свали ако е прегрял и се моля да не е вирус Praynig

# 112
  • София
Ей, Ренка много е яд на вас, как пък всеки вирус забърса тоз Вальо  #Cussing out И като си представя какво ти е на теб ми става много мъчно. Нещо не ми се отварят снимките ти.

Красе, дано днес пишеш, че е по добре малкия разбойник.

Аги, Станимир и той е изкарал същия плаж, Слава Богу, нищо му няма засега, освен, че неиска да яде вече няколко дни.

# 113
Добро утро!
Тони е много вирок=глав и отказва да сяда на гънето, сега чакам да се напикае. Изака се в памперса от нощната смяна, само ме уведоми, че има нещо в него. Вече!
И ми реве на няколко пъти, питам го къде го боли, показва ми устата си - езика, зъбите и т.н. Езикът му е на бели петна като краве мляко, май ще се влачим по болници. Засега Т няма.
Обаче аз си натопих пръста в мед и после в сод,а и му натърках езика и венците, а той повърна! ooooh! И рева като магаре, от носа му изригна содата даже. Дали не сложих много? Горкото дете.....

# 114
  • София
Аги, верно може да са афти, дано скоро се включат препатилите.

# 115
  • Варна
Данче, няма с какво да се похваля Sad Пак висока Т или писъци и сочи устата. Вътре е пълен мармалад, пробил е и втория кътник (последрн) , вижда се само малко кладенче и върха на зъба. Нали се сещате, че са 4!! Не знам, утре е на лекар. Сега е с 37.5

# 116
Еееее, Данче, ти пък сега! То ще е чудо да се доберем до Варна, пък ти до София искаш да идваме. От сега ми настръхва косата, като знам какво пътуване ни чака. Добре че ще имаме още един човек с нас, та се надявам положението да бъде овладяно. След като ни информираха онзи ден, че Крис ще бъде без легло ми е много криво за това пътуване.

Стискам палци всички дребчовци да се оправят бързо Praynig

# 117
Praynig всички болни бързо да с еопарвят Hug
ние утре заминаваме на моренце  Mr. Green т.е отпуска, ще сме на Албена, ще се видим с Черепахчеви  Hug
  bouquet

# 118
  • софия
влизам на бързо да ви благодаря за пожеланията от вчера Hug

и да се впишем в статистиката с температуро имащите...от нощеска и Рая е с Т...38,7. Днес успяхме да я свалим до 37,2 /и то без лекарства, за окето съм много доволна/...и при нас или са зъби или просто снощи е прекалила със сладоледа и ледчетата за питиетата Laughing

# 119
  • София
Малчо днес е пушка, размина ни се дрискането и температурата. Направо ми олекна на душичката!  newsm68
Хайде и другите болници да последват примера му!  Hug

Начи, Смин, на море ще ходите, а?  Mr. Green Бравос!

Постинга на Жени ме подсети да ви питам, давате ли им студени сокчета на лапешорите? Вальока вече иска да пие само ледени, ако му дам топъл сок, си бърка във фризера и си вади ледчета  ooooh!

Значи афти са плъзнали сега...  Close И това ли да очакваме да ни тръшне? Егати, на тея вируси не им ли е жега, да вземат да измрат накрая.  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт