АПРИЛките слабеят, хубавеят - цяло лято те ще греят!

• 14 133
  • 279
  •   1
Отговори
# 120
Лед не му даваме, студено не пие. Понякога е по-студено от стайна Т, но не и ледено.
Определено го боли устата, червена му е отвътре, даже и устните му са зачервени. Утре ще се боря за гърлен секрет, че сега не е пил лекарства, не е взимал нищо и да видим да няма някои коки-моки, които да си влачим от онези разболяваници.
Иначе нали един кътник изби, сигурно сега втория дерзае.

# 121
Смин, завиждам, приятна ваканция ви желая обаче. А как беше РД, снимки щеше да пускаш? Не за друго ами да си представя заведението ( ако въобще е възможно по снимки, де). Оказва се че трябва да резервираме заведение преди да се приберем, което хич не ми се харесва, ама после ще е доста късно. Трябва да се доверя на сестра ми да избира.

# 122
Мисче, благодаря  Hug РДто беше прекрасно, снимки има, като се ъврнем - ще ги кача, ако искаш прати систъра там - бл. 68 в Чайка, мисля, че е прекрасно за повода  Peace
Ренка, аз винаги давам студено ако мога - няма значение зима или лято и сладолед ядем целогодишно  Peace
Хайде стягам багажа, целувки, момичета!   bouquet

# 123
Здравейте!

Жени К, честит рожден ден! Със закъснели пожелания за много здраве и Щастие!!!

Теди най накрая беше болен след двумесе4но ходене плътно на ясла Praynig Миналия 4етвъртък се метна.
Разкашля се на сутринта и до ве4ерта беше с находки в дишането-пак към бронхит стремглаво...Гърлото не беше за4ервено но кашляве като съдран и сополи....А седмица преди това плавно бяхме спрели асмати4ните-сингулера и флексотида. Набухах го пак ве4ерта-даже с вентолин. Зиртека не го бяхме спрели. Имаше 37.7-37.8 и давах хомеоп. да я сваля.
Хомеопатката на сътринта ме смъмри за лекарствата,4е съм се поддала на паниката и спрях тотално вси4ко-дори Зиртека.
Също и 4е до 38 Т не се сваля защото било реакция на организма - борел се. Оправихме се с хомеопатия и бабешки лекове. Петък сваляхме ве4е Т39.

От сряда го пратих при баба и дядо на вила и на доизлекуване, 4е да не го мятам веднага на ясла - бавно се изхра4ва и спира сопола.
Три дена ходи на плаж и  така го е опърлило слънцето  Mr. Green  Излъгали са го и ве4е влиза във водата разбойника.

Студено не му давам, а и той не иска-аз също не пия студено. Оби4ам стайна температура или нормално хладно.

Ходи без пампа от две седмици и по4ти няма мокри гащи освен ако се заиграе или сме навън и се притеснява да се изпиша та от стискане накрая се опикае като кон.... Joy  Ве4ер също, откакто се заинати да не му го слагам едната ве4ер и седна да пишал уж-ама се изака. Ако е пил доста те4ности оба4е не е пишал слагам. Така 4е и за големите инати има надежда моми4ета-щом Теди се понау4и  Mr. Green

За зъбите преди извесно време видях, 4е е избил и предпоследния кътник та му оставаше един-трябва да проверя с това боледуване дали и последния не е пробил...нали се отслабва имунитета.

Желая ви успешна седмица и да се оправят вси4ки болни4ки! Hug

# 124
  • София
Привет!

Мисче, мисля, че пътуването ще мине отлично точно, защото си се настроила за тежко и мъчително. Ще стискам палци да съм права  Praynig

Роди  Hug Радвам се, че вече сте здраве.

Студено не давам, Станимир необича, яде разтопен сладолед, соковете - чака да се стоплят, ако случайно са мръднали с няколко градуса под предпочитаната за него Т. Сега като се замисля и аз не съм мн по студените неща, само за бирата държа да е изкл. студена  Mr. Green

Моята одисея със зъболекаря продължава, новото е, че няма къде да оставя Стаско докато аз си лежа на стола.

# 125
Добро утро,дами!

Мила Жени, честит рожден ден на патерици,желая ти здраве,щастие и много,мнооооооого любов!

Данче,няма ли някъде наблизо почасово гледане на малчовци,да оставиш Стаско хем да си поиграе с други дечица,хем да се измори,хем да се затъжи за теб?
Ренка,на въпроса ти от преди няколко дни за финните малки мъже, да има и Калоян е от тях. Той от сума време си стои на 13кг и не е мръднал нито нагоре,нито надолу. Сега събота и неделя беше на гости на баба си в Пловдив и снощи като си го взехме направо ми се стори,че е уголемил доста бузите,ако е възможно това да стане за два дни,но едва ли ще мръдне от тези си килограми.
Аги,ние пък сме много доволни от Созопол,ходихме там с Калоян преди две седмици за уикенда и си изкарахме чудесно.Много ми харесва,че имат хубави паркове с много люлки, където малчо се наигра на воля,има и къде да се разходиш и много забавления за дечковците.Попаднахме на организиран от един голям хотел детски празник с игри и театър за всички деца/имам предвид не само за гостите на този хотел/,а освен това имаше и някакъв детски фестивал и в центъра на сцената пяха и танцуваха дечица.Беше страхотна почивка,а Кало събра толкова много впечатления за два дни.Не знам обаче през август,когато е разгара на сезона дали, както казва Ренката няма да е твърде пренаселено.
Много болят явно тези афти,защото и Калоян плака много от тях.И Деси и тя милата си мина по реда с афтите и с налепите по гърлото.Изобщо тя изкарва всичко след батко си задължително. Техните афти ги мазах с Дактарин гел,но мисля,че нямаше особен ефект,докато сами не си минаха.Може би,наистина,тези мазила са само за ограничиване на разпространението.
Хайде всички болнички да оздравяват!  bouquet Тръгвайте към морето и планината,веселете се и си почивайте,отпускари!
На работещите мами лека и прохладна седмица! Отивам да разглеждам снимки,че май доста сте качили.

# 126
  • София
Здравейте и от нас.

Соня вече е по-добре и сега даже успях да й измия зъбите, защото от вече се беше вмирисала много. Имахме 2 критични дни с афтите и си мислех, че ще полудея, но после започна рязко подобряване и вече хапва почти всичко. Досега толкова гадна болест не е карала.

Да не говорим за колограми, защото Соня преди болестта беше 10.700 кг, а сега сигурно е свалила поне половин килограм. Дбре че като е при баб си на вилата се храни по-добре.

Студено й давам да пие. Сладолед също й давам. Но не й прекалено ледени.

Завиждам благородно на всички, които са на морето. Ще гледаме с мъжа ми да откраднем още няколко дена да отидем до морето преди края на лятото. Дано да стане.

# 127
Включвам се набързо , че тук не е като в апартамента , Ема само тича из двора и аз след нея. Но важното е , че имам интернет и ще мога да надничам  Grinning.

Приятно изкарване на моренцето на Енви и Смин.

Болните дечица бързо да оздравяват. Ема е със задръстен нос вече трета седмица , добре че съществуват тия помпи, че иначе не знам.

Ренка, не мога да те позная с грим, страхотно изглеждаш.

Толкова от мен , че Ема нещо мрънка.
Хубав ден.

# 128
  • 2 етажа над тавана
Стои ми отворен прозореца за писане в темата още от сутринта и все не стигам до тук , че да драсна някой ред.

Жени, мила, на голяма патерица - да си жива и здрава, обичана, обичаща, щастлива и засмяна!!!
Нашите зъби отдавна не ни морят - т.е. на Маги зъбите, де Mr. Green

Студени неща не обича нито да пие, нито да яде, явно така е свикнала, а и аз не настоявам да яде неща от хладилника направо извадени, особено в тия жеги, когато студените неща могат само да й навредят Naughty

На всички отпускарски априлски семейства - желая една страхотна ваканция, която да ви зареди с много положителна енергия! Hug

На мен ми е тъжно, че нали вчера оставихме Маги на Велинград, но поне не ми е притеснено, защото знам, че майка ми много, ама много ще се грижи за нея. Tired

Болничките ме притесняват и затова им желая бързо оздравяване и приключване на срещите с доктори и бацили. Hug Praynig

Това съм почнала до го пиша още сутринта в 10, но понеже все нещо става, та се изнервих и сега дано поне успея да публикувам, пък после ако мога ще пиша пак.

# 129
  • 2 етажа над тавана
А, забравих да метна една почерпка за свекърва ми - днес има рожден ден - почерпете се

За всекиго по нещо - да се разхладите! Hug Mr. Green

# 130
  • София
Здравейте момичета, от снощи съм  "мома". Косенце забягна към Хайделберг и сега се забавлява с германките Twisted Evil

Емо вече е без памперс, а от вчера е започнал да ползва гърнето по собствено желание - не е чакал майка ми да му напомня. Сам си сваля панталончето и памперса и си сяда на кърнето. Порастна ми момченцето... Вечер ми пее по телефона "Зайченцето бяло" и ми се къса сърцето, че е толкова далече от мен.
Сега съм яхнала метлата и след работа започвам с лятното основно чистене на дома - докато ми ги няма мъжете. Пък и да не скучая  Mr. Green
На Емо студено съм давала, но много рядко, защото и аз самата не пия студени напитки.
Със зъбите сме назад - чакаме последните 4 кътника вече една година и кусур.

Много ме плашите с тези афти - явно е нещо заразно... Ужасявам се от всяка възможна болест, че от разстояние трудно ще мога да помогна на майка ми.

На болничките - бързо оздравяване!  Hug
На летуващите - хубаво време и незабравима ваканция.   grinning039
Жени, на голяма патерица всичко най-хубаво ти желая.  newsm51
Ели, да ти е жива и здрава свекърата и много да те обича и да ти помага.

# 131
  • София
Ехоооо!
Привеееет и от нас! Hug Hug Hug
След отпуската, нямахме нет, мятах по едно око от време на време, но само толкова! Confused
Иначе що-годе сме добре, макар че Давид сякаш започва да се разболява Thinking Ама джипито ни е едно.... #Cussing out #2gunfire Нямам думи просто!
Много е топло, но се разхлаждаме със сладолед, бира и пълно корито с вода на терасата!
Та, по този повод, на Давид му давам сладолед много често-по няколко пъти на ден!
С гърнето сме до същото положение-за пиш казва, но за аки казва, когато започне да излиза вече Whistling
Бабълче, честит рожден ден на свекървата и благодаря за почерпката!

# 132
Здравейте момичета  Hug
Жени, честит рожден ден с голямо закъснение, но от сърце   bouquet Бъди здрава и винаги обичана!
Лек път и приятна почивка на всички, които са запланували  Grinning Много приятни емоции и хубави снимки да гледаме после  Mr. Green
Всички болнички да се оправят бързо и да се радват на лятото и игрите по цял ден  Hug
Мисче, направо ти съчувствам за пътуването, но дано мине леко и спокойно. Избрали сте много хубава дата за кръщенето  Heart Eyes И двете ли дечица на един път ще кръщавате или миналата година кръстихте каката  newsm78 извинявай, но вече не помня.
Някой да е чувал скоро Нуни  newsm78 нещо липсва тия дни. Ама като се замисля в този отпускарски сезон всеки е хванал на някъде  Whistling
Ние събота и неделя бяхме на вилата и не ми се прибираше тук  Confused ама няма начин правят ремонт там и се надявам скоро да е готово, за да можем да изкараме поне някоя и друга седмица там в горещините.
 Crazy Лелеееееееее, какви почерпки  Crazy
Бабълче, да ти е жива и здрава свекървата и много да си те обича и слушка  Grinning
Лек ден на вички  Hug

П.П. Ренка, ама много си готина  Heart Eyes толкова си усмихната на всички снимки. Ама аз нещо булка не видях  newsm78

# 133
  • София
Здравейте!

Поопустя ни темичката, но е за хубаво.

Аз от днес съм пак на работа след болничния за болестта на Соня. Тя вече е добре и си яде всичко. От утре пак заминава със свекитата на вилата.

Сега сме в процес на махане на бибата и се моля да мине безболезнено, както е засега. Тя само спеше с нея, но покрай афтите не я искаше, защото я болеше устата. Сега не я търси, само вчера като се събуди, но й обяснявам как бибата се е разболяла и лекарката е казала да я хвърлим. Дано не се сеща повече за нея.

И ние сме без 4 кътника от много дълго време. Кога ли ще тръгнат да избиват...

# 134
  • София
Рени, как се чувстваш в жегите с това коремче? Heart Eyes
Аз ще бъда по-често с вас, защото си взех няколко дни болнични. Давид доста кашля и ми се иска да стопираме нещата в началото.
Тук днес е доста по-хладно! Wink

Общи условия

Активация на акаунт