АПРИЛките слабеят, хубавеят - цяло лято те ще греят!

• 14 138
  • 279
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Бюти, жегите не ме морят много. Само на моменти ми става много задушно. Но напоследък като цяло не се чувствам добре-много ме боли кръста и таза, не спя хубаво и лесно се изморявам. май ще трябва да намля темпото и от 1 август да си остана вкъщи. Въобще със Соня бях много по-жизнена, в тонус и подвижна. сега съм като бабичка.

Ама днес много пусто тук.....

# 136
  • 2 етажа над тавана
Ей, личи си, че е отпускарски сезон - темата доста е позамряла, бавно се изписва, но като се върнат почиващите се надявам да почнат да пишат, че има какво да разказват и да показват Mr. Green

Моя милост напоследък все съм се омотала в работа, но това не ми пречи поне да ви чета.

За писане - какво да пиша, нямам много, не искам и да ви мрънкам как ми липсва Маги, че да не стана досадна съвсем.
Да се похваля също няма с какво.

Благодаря на всички за пожеланията към свеки Hug Тя си ме слушка, та не се оплаквам Mr. Green

Вече 2 познати в последните 20 дни ме питат дали не съм пак бременна, но сега да не си помислите нещо Naughty Просто като пия 1 бира и тумбака ми става като на бременна в 4-я месец някъде. Разочаровах ги явно като им казах, че не съм Crazy

Трябва обаче да черпя гаджето на сестрата на Спас - снощи така ме подмлади, че чак се чудя дали да не почна да се надувам Laughing Изкара ме, че съм 83-ти набор - това е далеч под мойте години, ама пък ми стана много приятно. На Спас за сметка на това пак снощи една позната му каза"Как можа толкова много да пораснеш, не можах да те позная?" - много смешно ми стана. И после цяла вечер се бъзикахме, че си е взел за жена дете, пък той как е могъл така да порасне Mr. Green Laughing

Айде да не ви отегчавам с глупости.
Дано при вас поне е по-прохладно, че при мен в офиса от всичката техника е такава жега, че вече едвам дишам.

Приятен следобяд, момичета. Hug

# 137
Здравейте момичета!
Честит рожден ден и от мен Жени,да си жива и здрава и много щастлива!  bouquet newsm59  bouquet
Ренка наистина както каза Надето си много усмихната на всички снимки това говори за едно чудесно настроение  newsm10
Весело и незабравимо изкарване на всички които отиват някъде на почивка Hug Party Crazy
Ние няма за сега никъде да се устремяваме,че скоро купихме нова кола а и започваме ремонт на кухнята и аз пак уча за последният си семестриален изпит че и за някой от държавните,ако имам щастието и късмета да успея да се явя smile3529
На близнаците днес им е 7 ден на ясла и за пръв пат останаха да спят там,много добре се приспособяват и свикват с новата обстановка,ходят със желание и ми разказват после,още не са свикнали да акат на гърнето сега това ни е проблема или главната ни задача,иначе си казват за пишкането ама и се изпускат понякога,но в яслата още ги държат с памперси а в къщи без и не знам #Crazy
Аз вчера ги заведох на едно игрище да си играят докато аз бягам ама те постоянно ме гонеха и викаха чакай мамо,голяма гонидба и смях падна hahaha
Е момичета лек ден на всички отивам да уча Grinning

# 138
  • нейде там, където ....
Честито на всички, чийто празници съм пропуснала, докато бях повече работна, от колкото мама!

Чета, за памперси и афти сте говорили . . и ние минахме през ада. Три дена Митко не яде почти нищо, но сега си наваксва. Надявам се утре или в други ден да тръгне на ясла пак, че вече не ни свърта на едно място, а и трябва да се подготви почивката. С децата у дома не става. Използваме момента да махнем памперса, но не винаги си казва още. Чудя се как да го пусна сега - с или без памперс в яслата?  newsm78

# 139
И аз съм тук по това време  Hug
Бабълче, не ни досаждаш изобщо  Hug Оплаквай се колкото си искаш, нали за това сме тук.
Дани, браво на близнаците, че така лесно се адаптират и дано вече да почнете да ги оставяте по цял ден. На теб успех на изпитите  Peace
jd, не знам какво да те посъветвам и ние като се върнахме от морето бяхме в такава чуденка, но го пуснах по гащи и по-скоро бях склонна да си го оставя вкъщи, отколкото пак да му сложат там памперса, но аз не работя и при мен е лесно, но при теб не знам. Питай ги и ако са съгласни сега е момента, тъкмо и децата са по-малко.

Май е време за нещо разхладително и ободрително  Mr. Green

# 140
Наденце мерси за разхладителното и аз съм се направила едно 3в1 че след млко ще си дойдат разбойниците,иначе и аз им казах на лелките като посвикнат децата искам и там да са без памперси та те си казват вече само това акане ама нали това им е работата да ги гледат да ги учат на навици,моите сами могат да ядът но ми казват че лелките ги хранят,ние септември ще ги местим в градина тук до нас сборна група но на 50 метра от къщи и мъжа поне няма да се разправя с возене и прибиране Peace
Иначе и ние го минахме това с афтите,беше ужасно,нищо не съм ги мазала минаха им от само себе си но плачеха и не искаха да ядът Cry

# 141
Момичета, по повод на афтите..........еми това лекарство, за което ви казах е много ефикасно, минават точно за един ден или поне дразнещата част, а вече до 2-3 дни няма и помен от тях, не знам защо никой не пожела да му дам рецептата и да му го направят. Смин беше правила един път и каза, че е много доволна и не е скъпо. Стана ми кофти като слушам толкова деца с този проблем, а казвате, че сте имали по 3-4 кошмарни дни  newsm78

# 142
  • София
Наде, на нас педито също ни изписа едно лекарство, което се прави в аптеката. не знам дали е същото защото рецептата е вкъщи. Мазахме и с него, и със сода и мед, и с дактарин. не знам кое точно помогна, но наистина след 3-ия ден нещата взеха да се оправят.

# 143
  • нейде там, където ....
При нас дразнещата част мина за 1 ден, с две намазвания - 1 сода и 1 гранофорин. След това - Дактарин. Но още два не смееше да яде друго, освен крем.

# 144
  • Boston, MA
От какво се получават афтите?

Дани също е без нито един кътник, ама ще излезнат, няма къде да ходят.

# 145

Един морски полъх от Албена  Hug
Поздрави на всички!!
Видяхме се още първата вечер с Черепахчеви, Али и Симонка бързо си паснаха, днес май не става за плаж, но има време де, денят сега започва  Hug

Само за афтите искам да ви кажа, че при нас се получават, когато си дъвче или смуче устните отвътре, буквално ги яде и стават огромни рани направо, колкото нокътя ми, на Надето лекарството е незаменимо  Peace

Хайде отивам при мъжете, имаме нет във фоаето и аз поработвам по малко, няма как.
Раче, ще ти дърпам ушите, че не се обади  Crossing Arms

Целувки на всички!  Heart Eyes

# 146

Добро утро, мили момичета  Hug След невероятния изглед на морето мога да сложа по едно кафе за всички.

Бубка, аз си мисля, че афтите се получават от лапане на мръсни пръсти  Close

Лек ден на всички и дано днес се парозхладим малко, а на морето да е топло и слънчево  Hug

Давате ли сладолед  newsm78 Аз давам, но рядко и то като се разтопи вече  Thinking Иначе студени сокове и вода пие, мляко също, но не чак ледени.

# 147
  • София
Ах, Смин, моретооооо!
Отначало малко ти се ядосах, че ни дразниш, ама в следващата секунда ми стана едно такова хубавооооо! Wink GrinningБлагодаря!
Наде, благодаря за кафенцето!Да, аз давам сладолед, и то доста често!

# 148
  • София
Смини, не ми се сърди, че из варнеско бях няколко дни, но търчах от роднини на роднини. Пазарих строителни материали, че съм ангажирала братята да ми оправят етажа. Търчах по майстори с колата, че съвсем сдаде багажа и сега съм без кола в София. Бях яхнала метлата и не ми остана време да се обадя на никой от приятелите си да се видим.  Embarassed

# 149
  • София
Добро утро и от нас!

Смини, поздрави на морето! И по-малко да работиш!

На Соня афтите казаха, че е нещо вирусно. Но новия й хит напоследък е да си чисти боклуците между пръстите на краката. През няколко часа се почиства като някакво животинче. отделно като седи на гърнето си пипа пишоната и колкото и да обяснявам ръцете са й все там.
И ако после си лапа ръцете няма какво да се чудя откъде са й афтите. Close

Сладолед яде снощи  при свекитата, но все пак да е малко разтопен.

Днес направо умрях от студ докато стигна до работата. Но пък спах разкошно.
Хубав ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт