АПРИЛките слабеят, хубавеят - цяло лято те ще греят!

• 14 137
  • 279
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Ммм, Наде, чудно кафе си сервирала!  Heart Eyes

Аз си направих преди 1/2 час едно огрооомно капучино и още си го допивам. Много обичам така, да си пия кафето спокойно и да се офлянквам. Вальока като никога се е заиграл с пластелина и не ме тормози въобще. Чудо, чудо...  Grinning А и времето при нас днес е много подходящо за мързелуване.  kaffeetrmker_2

Сладоледа не е много голямо изкушение за моето момче, но обожава лед - слага го във всичко напоследък или го яде натурален.

Афтите, които са плъзнали в момента, с/ед мен, са вирусни, защото много деца са пипнали. Ако беше до бъркане с мръсни ръце в устата, то миналата година Вальо щеше да е постоянно с афти, пък не му се появиха въобще.

Смин, направо се размечтах! Весело изкарване на всички морски!  Peace

# 151
  • нейде там, където ....
На Митко афтите бяха от вирус - обрив, по цялото тяло, а в устата пъпките станаха на ранички - афти ги нарече лекарката. А какво е това чудодейно лекарство, дето ги гони?

# 152
За афтите и при Калоян бяха от вирус,а освен това и цялото му телце се беше опъпчило от този вирус.Ако бяха от мръсните ръце, които лапат и той миналото лято трябваше да е постоянно с афти,но не му се появиха докато непрекъснато си лапаше ръцете,а сега явно е нещо вирусно.
Сладолед му давам и студен сок или млеко също,но не и ледени.
Някой от вас има ли впечатления от Цигов чарк и можете ли евентуално да ми препоръчате там или някъде наоколо место за почивка с деца? Много ще съм ви благодарна ако споделите инфо.

# 153
Нашето педи каза , че в момента са два вируса - единият е повръщане и разстройство , а другият с афти и температура. Ема от сутринта е много кисела, за всяко нещо реве. Не иска да и обувам панталони - били и големи  ooooh! а всъщност някои са от миналата година, така свикна да ходи гола, а тук си направо студено в планината.

Сладолед и купувам , но напоследък Данонино замразяваме, става разкошно .Нали сега го продават с някаква лъжичка , за да си направиш сладолед.

Мам, нямам никаква информация за там. Нали и двете ни къщи са в планина, та организираме само моренцето.

# 154
  • София
Мда, и нашите афти бяха вирусни - удряше 39 градуса Темп. за отрицателно време. Първо спря температурата и после афтите взеха да завяхват.

Соня хич не го харесва Данониното под формата на млекца. Ще взема да пробвам като сладолед. Ако не аз ще си го ям.  chef

# 155
Данчееее, Данче, ха дано!

Наде, Лекса я кръстихме миналата година като си бяхме там на 1ви Юни Mr. Green

Смин, бръкна ми в раната с таз страхотна снимка, ноооо ме изкефи максимално. Мерсаж, страхотно начало на деня, при мен все още е 7.30 и тъкмо си свърших кафето. Представих си се там на този празен сутрешен плаж, любимото ми време за разходка по брега.

# 156
За афтите и аз смятам че са нещо вирусно и моите момчета имаха пъпки и по тялото в областа на памперса по дупето на ръчичките и стъпалата,добре че им мина,бързо преборване на всички пострадали Hug
Моите момчета днес за втори път остават да спят в яслата дори ще ги оставим за целият ден защото вчера мъмът ми ги взе към 15ч веднага след като ги събудат но днес ще ги взема към 16,30 дано Крислето не умре от глад че изобщо не им харесва манджите и не яде в яслата а Аската доброто прасенце си хапва прилично Mr. Green
Да ви почерпя за здравето на моят мъж че днес навършва 29години:

# 157
Дани, да поздравиш Жоро от нас и да му пожелаеш още дълги години здраве и много щастливи моменти с голямото си семейство  Hug

# 158
  • 2 етажа над тавана
Честит имен ден на всички Юлчета и Юлчовци празнуващи днес - няма да изброявам, че да не пропусна някого! Бъдете здрави, усмихнати и винаги позитивно настроени! А малките празнуващи - много да радват мама и татко!

jinjer_78 , да ти е жив и здрав мъжа, много да те слуша, да ти помага и да ти угажда!  bouquet  bouquet  bouquet

# 159
  • софия
малеее мойто мъж имал имен ден днес smile3537

Бабълче,   bouquet  че от теб разбрах

Джиндър, честит ти рожденник...жив и здрав! newsm67

Честит имен ден и на другите именници  bigdance2

Последна редакция: ср, 16 юли 2008, 17:43 от Жени_К

# 160
Момичета, да ви почерпя за моя именнник

който ужасно много ми липсва вече..../а събота и неделя бяхме заедно/.Милото ми детенце се чувства прекрасно на село, научил е всички животни/а не като майка си, която на агънцата каза яренца Blush/и много е почернял на ръкавки Mr. Green.
Раче, Ели, надявам се и вашите малчовци да се чувстват добре на бабин дом Heart Eyes.
Джиндър, честит празник и на мъжлето ти, и ЧРД на таткото на Рая  bouquet.
Юленце мила , желая ти много настроение/ с каквото си винаги заредена/, много послушни мъже и късмет .
Весел празник на всички.

# 161
  • София
Ванче, да ти е жив и здрав Юли!!! Hug
Честито и на всички други именници днес!
Джинджър, честит рожденник!

И мойта бонбонка сега трябва да е пристигнала на село с баба си и дядо си. Вече ми липсва, и се притеснявам дали тя е спокойна. Снощи си я взех да заспи при мен и тя беше толкова щастлива и мила, като малко коте. Само ме гали и ми вика "мойта мама"....
Всеки път се засилвам като я няма да правим нещо интересно с мъжа ми или да си свърша нещо и накрая не правим нищо смислено. Нещо това мрачно време днес не ми влияе добре.

# 162
  • София
Честит Юлчов ден на всички празнуващи!

Дани, честит ти рожденник! Много да ви слуша и обича!

Мам, страхотно е на Цигов чарк! Не мога да ти препоръчам хотелче, че  отдавна сме ходили и не си спомням, но виж в интернет, сигурно вече има много нови и хубави местенца, където да отседнете.

# 163
  • София
Честит Имен Ден Юлче, малък Юли на Ванчето и голям Юли на Жени!
Джинджър, да ти е жив и здрав рожденника!

Ние тези два дни кръстосваме София, Стаси само повтаря "рейс качи се, рейс качи се". Справих се със заболекаря, днес ходихме и до другия край на София, до Центр. гара, добре, че имахме късмет с времето.
Вчера водих Стаско до лекарката, че се събуди с подуто чело и око, беше като квазимодко  Confused мина му с Псило балсам, лекарката даже ми измърмори, че за такива неща го влача на преглед и сама съм могла да се справя  Confused Нацупи се като казах, че ще го пускам пак на ясла на есен. Докривя ми, до първи клас ли да се гледаме вкъщи?!

Реших да му сложа ваксина против Хепатит А. Тези дни трябва да я получат в аптеката до поликлиниката. Знам, че Деси си слагаха такава ваксина, други има ли?

# 164
Честит имен ден на всички празнуващи   bouquet
Специални целувки на Юлчето и Юли!
Бъдете винаги здрави и усмихнати, обичани и щастливи!

Общи условия

Активация на акаунт