АПРИЛките слабеят, хубавеят - цяло лято те ще греят!

• 14 136
  • 279
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Привет от нас, момичета! Завърнахме се от нашето 4 дневно море!
Първо да поздравя Жени и Юлчетата ни! Да са живи и здрави!

Ние бяхме два дни на Обзор и два на Златни! На Обзор беше чудно, хотела беше сного добър/ окоза се, че договора, който имат с агенцията е сгрешен и цената е на човек, а не на помещение, но ние бяхме с цена на помещение - направо без пари за подобен хотел/, беше близо до плаша, на самия плаж беше много спокойно, водата топла..въобще чудно. Много приятно си изкарахме! В понеделник на обяд се прехвърлихме в Златни, че мъж ми имаше срещи там! Тази сутрин си тръгнахме! След малко ще разтоваря апарата и ще кача снимки!

Много лоши вируси се разпространяват! Пожелавам вече на всички да се оправят!

# 166
  • Boston, MA
Честито на имениците!

Значи са вирусни афтите, така и предполагах, защото Дани е нон-стоп с мръсни ръце, а афти не е хващал.

Данче, ние слагахме ваксина за Хепатит А миналата година, преди да дойдем в България, след 6 месеца повторихме.

# 167
Момичета много ви благодаря за поздравите и милите пожелания Hug
Честито на Юлчетата имен ден,живи и здрави да са!
Аз не знаех че има имен ден днес newsm78

# 168
Честито на празнуващите днес  bouquet

Данче, и на Лекса  и ударихме Хеп.А.

# 169
Честито със закъснение на именниците от вчера!Желая на всички само положителни емоции, много смях и усмивки!  bouquet
Джинджър, честит ти рожденник, да ти е жив и здрав,много да се обичате и радвате на прекрасното си семейство!
Да,Ренка,наистина се поразрових из интернет и намерих много привлекателни предложения за почивка там в района на язовира.Аз съм ходила,но преди доста годинки и тогава изобщо нямаше толкова много бази,както сега,та чак се изненадах от богатия избор на хотели и вили.
Не знам дали вече писах,но снимките,които сте публикували са прекрасни,личи си че сте изкарали чудесни почивки и сватби.
Ако успея, ще сложа няколко морски снимки на Калоян,но от майската ни почивка изобщо не успях да кача нито една снимка,така и не разбрах защо,ама нали съм доста на вие с техниката...  newsm78

# 170
Добро утро, мили момичета   food010
Заведох Стенли на ясла и сядам с чаша кафе да ви видя  Hug
Мисче и Бубка, специално заради идването си към България ли сложихте тази ваксина  newsm78
Вени, добре си се завърнала  Hug Чакаме снимки.
Данче, тази лекарка е за бой  #2gunfire Нали за това е там, за да ходиш винаги, когато сметнеш за необходимо. Ако и ние можехме сами да си назначаваме лечения тях нямаше да ги има  Close
Вчера Стенли в яслата тичал и се спънал и резултата беше разбита горна устна, сега е подут, издрана брада и даже и ушето си е одраскал. Госпожата направо щеше да умре от притеснение, докато ми го каже, но не виждам никаква вина в тях. Стенли си е по-буен и винаги тича, никой не му е виновен, че е паднал. А жената явно очакваше на нея да се скарам  Thinking и беше толкова притеснена.
След малко отивам да видя едно новородено бебе  Hug Първи братовчед на мъжа ми си има бебе, вчера се е родило и след малко ще ходя да занеса смрадлика на майка му и да го видя, но само от прозореца, че ми е съвестно на толкова малко бебе да се подвизавам там в това вирусно време.
Лек ден на всички  Hug

# 171
  • София
Честито на празнуващите именници!  bouquet  bouquet  bouquet
Наде, говориш така, защото не знаеш какви скандали вдигат майките за щяло и нещяло.В нашата ясла са се качили на главите на персонала, чак ги съжалявам!Била съм свидетел на скандал защо е сложено зеленото ластиче на главата на детето, а не розовото, при положение, че е с розова рокличка и в шкафчето има оставено розово ластиче Shocked Shocked ShockedНе можех да повярвам просто!Аз лично смятам подобни разправии за голяма глупост, но явно за някои са много важни тези подробности.
По този повод, вчера четох някаква статия за Джей Ло и нейните близнаци-не можели да си намерят детегледачка/искали да ги гледа по 16часа на ден, 7 дни в седмицата/, Джей Ло искала само маркови дрехи за тях и ги обличала по веднъж, пък всяка струвала по 300долара всяка... smile3537

# 172
  • София
Добро утро!

Отдавна не ми се беше случвало да спя до 8 ч. и даже закъснях за работа. Така е, Сонката като е при свекитата. Blush

Леле, в нашта ясла разбирам само дали е яла и спала, камо ли да науча нещо допълнително или да се вманиачавам в други изисквания.

То че не е лесно с близнаци, не е, ама чак пък 16 ч. на ден да ги гледа жена. Не си знаят парите тия хора.

Да се похваля, че другия месец ще ходим за 4-5 дена на почивка на Банско. Брат ми е намерил някаква промоционална оферта, и изглежда изгодно. Който се интересува да разгледа сайта на хотел Перун.

# 173
Бюти, аз също съм била свидетелка на подобни простотии  Close Толкова ми стана мъчно за жените, а те са толкова добри. Точно затова съм сигурна, че и тя така се притесняваше, а аз никога не бих го направила. Ми той и като си е при мен пада и то като го държа за ръка, та какво остава там.
А за подобни шантави изисквания просто нямам думи, мога само да се чудя защо тогава ги е раждала тези деца  newsm78 А това за дрехите .............. поне като ги свали от децата да ги праща насам  Mr. Green Все ще има на кой да станат и да им се израдва  Whistling
Рени, приятно изкарване на Банско и много снимкиииии, аз от сега да си кажа, а не после да забравя  Mr. Green

# 174
  • София
Добро утро!   food010

Вальо пак е болен.  Close Вчера много се шляхме навън и вятъра яко ни обрули. Вечерта и двамата зъзнехме и ни болеше гърло. Аз ударих 2 ракийки и сега съм добре, ама на малчо Калпола не му помогна и сега е със сополи и кашлица.  Cry

А за твърде претенциозните родители съм забелязала, че колкото по-големи и абсурдни изисквания имат към другите, толкова по-големи келеши им стават децата.

# 175
Ренка, не само това, а и те са толкова мърляви повечето, а изискванията са им до небето, а те самите половината неща не ги спазват. Имам такива познати тук на площадката и всеки път се изумявам  #Crazy

# 176
Здравейте момичета!
Още веднъж благодаря за поздравите и пожеланията,толкова се радвам че споделих с вас!

За близнаците и аз замислям като Джей Ло другата двойка дето ще родя и аз ще търся детегледачка по 16 часа Joy
И аз съм ходила на Цигов Чарк бяхме в една вила он първият ред на язовира много беше готино,но беше отдавна и сигурно има много нови строежи,приятно е горичка-водичка hahaha
За яслата днес накарах моят мъж като оставя децата да предупреди лелката да позволят на Криси да яде сам,защото той си е такъв невзима от чужди хора и стои гладен по цял ден,а тя му атговорила-*не се притеснявай ние го храним на сила*което е върла лъжа защото всеки пат като го взимаме ни казват че пак не е ял и ако го хранеха на сила щеше да е повърнал поне съдя от моите опити да го накарам да опита някаква манджга например но в къщи става изключително рядко защото те са свикнали на нашите манджи готвим им от както се започна с пюретата,дано се пресрами детенцето,иначе това за ластичетата ме изуми Naughty

# 177
  • 2 етажа над тавана
Здравейте и от мен.

Вени, добре завърнали се Hug Чакаме снимки Mr. Green

Данче, как може да е такава тая лекарка не мога да разбера - не ви е за пръв път, доколкото имам спомен, да се изказва по подобен начин, кога ще осъзнае, че нито ти, нито Ст сте с лекарско образование и че тя е човека, който трябва да ви консултира и да предпише лекарство за детето, пък било и то само за ухапване от комар Close Много се дразня на такива"лекари" #2gunfire Twisted Evil

Мамче, за Циговчарк мога само да кажа, че на мен лично много ми допада - скоро не съм ходила, но вече има толкова хотели построени, че няма начин да не намерите къде да отидете. Хубаво е, че въздуха е чист, не са непоносими жеги, има и водичка, макар да не става за къпане много, но в устието на реката може човек поне да си топне за малко краката. Наблизо е Батак, така че има и там какво да се види - доста къщи-музеи има, черквите и въобще - хубаво е.

Ренка, дано устиска Вальока и бързо се пребори с кашлицата и хремата. Hug Praynig

Рени, завиждам ви за Банско - от години не съм ходила там, а така ми се иска Rolling Eyes Приятно изкарване ви пожелавам. Hug

Тия непокрити с нищо претенции не ги разбирам - каква е тая щуротия - с розово ластиче щото детето е с розова рокля, някои хора прекаляват в снобарството и наглостта си. Вместо да са поне малко благодарни на жените в градината, при положение, че заплатите им са нищожни за това, което работят, те пък имат и претенции, че даже и скандали вдигат. Егати хората #2gunfire А Джолито хич и няма да я коментирам, чак смешна ми стана Crazy

Малко съм напушена днес, ама то от вчера ми държи влага - вода в квартала нямало цял ден, в 10 часа вечерта все още нямаше, днес сутринта течеше такава мътилка, че едвам успях да си измия очите, за къпане въобще не можеше да става въпрос. Добре поне, че не е толкова горещо. Освен това 2 часа вчера следобяд нямаше интернет и бях побесняла, че на всичкото отгоре доставчиците си изключили телефоните и въобще никакво инфо не може човек да получи какво става и кога ще оправят проблема. Отвратителни са, непрекъснато имаме проблеми с тях, но няма за кога да ги сменяме, че нали ще се местим в нов офис. Отделно, че снощи половин час чаках рейс и та ме одуха вятъра, че сега леко ме наболява едното ухо.

Наоплаквах ви се и това си е.

Маги пък си прекарва страхотно, майка ми каза, че не може да й смогне на домати - яде по няколко - ръфа ги като ябълки и е много щастлива. Времето при тях е доста по-добро от софийското, ходят на разходки в парковете, по площадките и така.

Бягам пак на тръстиката.

До после, ако не ни кръцнат пак нета Whistling

# 178
  • София
За нашата лекарка - всъщност имаше право, аз отидох за моя сигурност и успокоение, знаех, че това ще ми каже, но все пак реших да се подсигуря. Все пак след казаната забележка се почувствах тъпо, както и да е, лекарката ни е добра и някоя и друга нетактична забележка може да се прости.

Наде, да сравниме твоята и моята рецепта за правено лекарство против афти? Ще ходя да я потърся.

# 179
  • София
Да се включа и аз набързо.

Честит имен ден, на патерица, на Юли!
За Джей Ло, какво да кажа - не мога да ги мисля Холивудските звезди, всички са с претенции и за тях това са нормални неща, за тях да купиш дрехи от 300 долара е все едно за нас да купим дрехи за 3лв. Но не съм съвсем съгласна, че родителите с амбиции и изисквания, не претенции, са мърляви. Аз също искам детето ми да е безупречно, но не се сърдя на учителките в яслата, като ми го връщат покапано и омърляно, хвърлям дрехите и пера, но когато аз си го гледам искам да изглежда перфектно.

Вени, и аз чакам снимки!

Бъбъл, на 28 заминаваме за 5 дни на Велинград, нали това е любимия ми град и с нетърпение чакам този ден!

Ми засега няма друго, лек ден!

Общи условия

Активация на акаунт