АПРИЛките слабеят, хубавеят - цяло лято те ще греят!

• 14 128
  • 279
  •   1
Отговори
# 195
  • Boston, MA
Нуни, да ти е жив и здрав рожденикът!

Наде, ние пътуваме доста с Дани, едно до България, но и по други места, та затова решихме да сложим хепатит А ваксина. По принцип хеп. А е болест на немитите ръце, и ако пътуваш и се храниш навън доста, има смисъл, според мен. Но аз по принцип съм "за" ваксини де.

# 196
Ей   Laughing ще ви бия - лентички, сестрички.....тамън започнах да си подреждам живота както искам, лентичката ще почака........още малко    Flutter

Аги, кога ще ходиш на лекар , искам да знам какво е бебчето де  Grinning А Яна ти я обещавам за Тонката, но ти казвам, ще му стопи лагерите, опасна е  Laughing

# 197
 Naughty Naughty Naughty Naughty Naughty
Ни най малко съм искала да ви ядосам с картинката, а да ви разведря деня  Hug

Честито на всички, които са имали имат повод  Hug

Наздраве с мохито! И поздрави  Hug

# 198
Аги, кога ще ходиш на лекар , искам да знам какво е бебчето де  Grinning А Яна ти я обещавам за Тонката, но ти казвам, ще му стопи лагерите, опасна е  Laughing
Във вторник вечерта съм на доки в Шейново.
А пък сутринта съм на листовки и ми треперят гащите, да не ме скъсат, че са 50 лв и Саш ще се  #2gunfire, или по-скоро ще ме  #2gunfire

Нуни, сега ще си го копна това, което си написала, ще го принтя и го прибирам тук в един бебешки албум на Тони. И някой ден като кажеш "Ама" аз ще ти каза "На!' Joy
Лагерите да му стопява, той сега топи моите, хак да му е!

# 199
Добро утро на всички в този прекрасен ден ПЕТЪК  Party
Сипвам на всички по едно ароматно капучино за свежо начало на деня!
Гледам пак почнахме да се сватосваме  Mr. Green
Вашите деца в колко часа стават  newsm78 Стенли е като таласъмче  Crossing Arms Става винаги преди 7 и едва се дигам от леглото, за да не се напика на килима. Снощи до 22.15 ч бяхме навън и търча до последно с децата, после го къпахме и то стана пак късно, а сутринта да стане толкова рано не е честно.
Аги, аз също нямам търпение да разбера какво ще е бебчето  Heart Eyes
Смин, наздраве с кафе  Joy
Нуни, аз също имах такива подозрения за теб  Whistling
Лек и усмихнат ден на всички  Hug

# 200
  • София
Добро утро!
Днес имам повод за почерпка - мама има РД!

Хапнете си сладичко:

И аз съм любопитна за бебето на Аги! Стискам палци за момиче, макар че все не си го представям това! Но тя си е от всякъде готова за това със склонността и към розовото!

# 201
  • София
Вени, да ти е жива и здрава майчето!
Нуни, честит именник на патерица!

За Аги и аз си я представям с 2 момчета, но дано да е момиченце.

Аги, така както описваш ситуацията с гърнето и пишкането ми струва, че Тони още не е готов за това. Нали казват, че ако за няколко дена не се научат да им се сложи пак памперс и след време да се опита пак. Но пък ти си гознаваш най-добре.
Аз съм скрила всички останали ни памперси вдънземя и не искам да виждам такова нещо. Поне до октомври месец де. Wink

Наде, Соня става към 8 ако си е вкъщи и не я будим. Естествено, когато искаме да поспим повече тогава се буди рано. Rolling Eyes Но по-често става към 7, заради ясла или да я караме при бабите.

Нуни, /а и другите/ , хайде действайте! Сега точно е времето за още едно Априлче.

Бабъл, как протича прегледа при детски зъболекар? има ли нещо по-специално за дечковците? Че и аз искам да я водя Сонята.

# 202
  • София
ДОбро утро!

Вени, ЧРД на майчето ти!

И Вальо е от малко спящите - ляга след 23ч и става към 7-7.30. Следобед обаче, поспива добре, към 2 часа, понякога и повечко.

На Вальока сополите спряха да изтичат навън, а му се стичат в гърлото, от което много кашля и се дави. Какво правите в такива случаи?

Аз като бременна, също имах склонност към розовото, което е доста невероятно за мен, ама си родих разбойник. Аги, ти момиченце ли искаш, или пак юнак?

# 203
Ренка, искам да е здраво!  Grinning Иначе мисля, че ще ми е интересно с момиче, но сърцето ми не принадлежи на женските създания, но може и да се лъжа, нямам опит с женко чедо. Към момичетата нямам търпение и малко ме дразнят. Даже някак ми се струва, че ....тук моля да не се обижда никой!, женските майки се кефят само на дрешки и панделки, гледат да си кипрят момите и да бутат важно-важно количката.  Няма диво, няма палаво в тях, не са непукистки. Тук не визирам никоя съфорумка.  Има нещо в характера на жената, което я кара да е по-подходяща за момче, или по-подходяща за майка на момиче.  Тези, които ги шарят могат да си отдъхнат - те са златна среда. Hug
Аз съм хаплива, не обичам да се труфя, понякога съм немърлива към вида си ако ми е удобно, понякога обратното, но като цяло не ме вълнуват някои неща, които са в кръвта на женските майки. Хахаха, сега може изненада да получа, нека дойде вторник и дано тази лекарка е познавачка.

Вени, розово ще си купувам! Laughing
 Тони беше толкова хубав с розово-цикламено боди. А и не виждам причина да обличат момиченцата в сини дънкови дрехи, а видите ли момчетата трябва да са в сиво-каки и кафяво, не съм съгласна! Само страдам, че не можех да му слагам някои дрешки, които ми харесват, но прекрачват допустимата граница на добрия вкус за момче... Embarassed А може и да съм я преминавала. Wink

Напечено ми е, отивам да му взимам кухнята на Тони и следобед подпуквам листовките.
Казах на всички събота-неделя да не ме закачат!

# 204
  • 2 етажа над тавана
Вени, да ти е живо и здраво майчето, да ви е подкрепа и да се слушате взаимно!  bouquet Снимките ви са страхотни, както винаги - заредени с много емоция!

Нуни, липсваш Hug Честит празник на Марин на патерица!  bouquet

Рени, общо-взето прегледа при детския зъболекар си е чисто и просто оглеждане на зъбките - нищо страшно. Важното е, да успее зъболекаря да накара детето доброволно да си отвори устата Mr. Green

Аги, и аз чакам да разбера какъв е пола на бебочко Flutter И стискам палци за успешно взимане на листовките Praynig

Маги също е от ранобудните - 6-6,30 обикновено вече е почнала да ни ръчка и нас. Много рядко се случва да поспи до към 7,30-8.

А, Смин, метни и насам по едно мохито, де Crossing Arms

Петък е, дано да не разработи пак обаче народа както става напоследък.

# 205
От 2 дни Тони заспива на спалнята, после го местя на неговото легло, после се връща на спалнята по някое време през нощта.
Сутрин Саш става в 7 -20, обаче ние с Тони спим /или всеки се прави на спящ/ до към 7,30. Това е напредък направо! Но до последно - 22,30 му давам да яде нещо!

# 206
  • София
Мерси за пожеланията!

Мати заспива сега през лятото към 10 и се буди към 7-7.15! Зимата лягането е изместено с едни час напред, ставането мин.зима си беше към 7.30!
И аз тпябва да изкарам малко курс - или по-точно опреснителен! Не съм карала с години! Направо съм забравила всичко! Незнам от къде ще намеря време и за това, обаче! Ще се пробвам др.месец, ако ли не като Мати тръгне на ясла!

# 207
  • Варна
Много сте бързи, момичета!
Честито н всички празнували    bouquet
Аз мързелувам малко . Ники е соплив и кашля, то нямаше край нашето.... Сега няма и кой да го гледа за концерта, то накрая ще го взема с нас Joy...не съм чак такъв мазохист де Mr. Green
Аги, айде да ти се роди здраво бебе и ако предпочиташ момче, такова ти желя  Heart Eyes
Сега май чакаме някой друг да се похвали... няма ли други мераклийки?
Аз съм пас поне още една година...
Поръчах новата кола (демек втора ръка) да видим какво ще стане. Сега ще бера ядове как да се оттърва от старата. Смин, я сподели опит, продадохте ли старата си кола?
Ники ляга към 21.30 и става към 7-7.30. Когато беше болен си поспиваше до към 8. Ако не му е запушен носа спи цяла вечер с леглото си, което е залепено за нашата спалня

# 208
Ема заспа, та малко да се включа и аз.

Вени, да е жива и здрава майка ти .

Ема се буди към 8.30 сутрин , а заспива 10.30 , доволна съм. Следобяд откарва към три часа. Ето сега ще поцъкам и се мушкам при нея. Но пък яденето е голяма мъкааа. От една седмица сме тук и яде само сандвичи и топчета с прясно мляко.  А тъкмо се радвах ,че тук мога да взимам от кухнята храна . Накрая я изяждат котките. Само един път опита от супата и каза ,че боцкала и не иска.

Мен пък ме тормози това , че не иска вече нощем памперс ,  оная нощ в три часа сменях чаршафите. Вчера я чаках да заспи и нахлузих един. Не е готова напълно, пие много вода преди лягане и понякога се буди да ходи до тоалетната , но понякога не .

Аги, чакаме във вторник новини. И мен ми е интересно, но да е живо и здраво , пък каквото такова.

Тук  са все момченца и са много палави, не знам дали бих смогнала , ама човек свиква на темпото. Едното така се тръшка за всяко нещо и при всяко минаване през центъра влиза с дрехите в шадраваните  Crazy Майка му вече не знае как да се оправя, а има и породено братче. Голяма лудница, но веселбата е пълна.  Общо девет деца има на улицата , повечето  живеят в София, но там се виждаме рядко , защото сме пръснати в различни квартали. 

# 209
  • София
Честито на всички празнували и празнуващи. Вени, поздрави на майчето ти - да е все така жизнена и всеодайна баба   bouquet
Аги, а какво стана с твоята душа на тъща  Mr. Green Досега си мислех, че искаш момиченце Thinking

Емо и той си е променил режима на спане - сега става в 8:30 (нали няма ясла)  Mr. Green, а вечер заспива към 22:30. По обяд спи от 13:00 до 15:30 часа. Майка ми е много доволна от него - казва, че се разбират чудесно. И разбира се не може да го нахвали как славно хапвал от всичко и по много. При три злояди каки Емо и се вижда най-доброто дете на света Mr. Green

Все още му слага памперс, когато го слага да спи. Но вечерта преди лягане го слага на гърне и го събужда поне веднъж през нощта да пишка.  Каза, че и дори да пропусне да го събуди памперса пак оставал сух - явно се е научил да стиска.
Но диването за акането не си казва и два дена подред си върши работата в гащите. Днес дори бях на телефона, когато майка ми констатира аварията. Скара му се, а той гузно мълчи. Като му каза да отиде в банята да го измие той и вика " Мий бабо, миши". Как няма да мирише като се е оплескал целия. А няколко минути преди това е бил на гърнето... Милата ми майчица е на голям зор, но няма как да и помогна.

Последна редакция: пт, 18 юли 2008, 19:34 от ra4e

Общи условия

Активация на акаунт