АПРИЛките слабеят, хубавеят - цяло лято те ще греят!

• 14 127
  • 279
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Раче, ще се оправи! Ще го осъзнае скоро и акането! Матито също се буди сухо от спането и един памперс го ползваме по 3-4 пъти, че и повече! Ей, края му се види на памперсите! И на мен са ми писнали вече!

# 211
  • Boston, MA
Браво на всички за памперсите! Аз не мога да ги махам, заради градината, но пък са доста често сухи и често си пишка в тоалетната. Ще стане работата, рано или късно.

Дани става в 7, понякога и в 6:30 и е доста тъпо, ако се падне да е уикенда ранното ставане. И при него няма значение в колко си ляга (обикновено в 8:30 - 9, но заспива половин-един час по-късно). Спи следобед 2 до 3 часа, което ми идва много добре през уикенда, и аз се гушвам при него.

Аги, разбирам какво казваш за мъжките майки. Аз също съм с някой липсващ женски ген, доста съм джаста-праста, и добре съм с момче. А преди да забременея и двамата с мъжа ми искахме момиче. За евентуално второ, честно казано, ми е все едно какво ще е.

Дани има розова и оранжева риза и си ги носи.  Grinning

# 212
  • Варна
Ники също се буди със сух памперс, но през деня почти не казва. Съобщава къде мокрото след аварията.  Много е смешно дори ме води до местопроизшествието. Акането ако ена кеф съобщава, попринцип го хващаме в момента на напъването и не се цапа, ама не му виждам края на памперсовия период. В ДЯ не си дават зор да го учат, идва опикан до ушите.
Айде, че свърши работноят ден Simple Smile

# 213
  • София
Хайде и аз да се похваля с напредъка ни в памперсомахането. До преди месец Вальо не беше вършил работа нито веднъж в гърнето. Миналата седмица не си казваше за акането и не си мислех, че скоро ще можем да махнем пампите, но от неделя почна да си ака в тоалетната и гърнето и от понеделник вече успешно сме със гащи, като батковците  Mr. Green и нямаме нито една издънка. Направо не мога да повярвам!  Party

Гледат ми се морски снимки, ако някой още не си ги е качил, да действа!  Laughing

# 214

Бабълче, специално за теб  Hug То тамън ще му дойде времето след малко, аз отивам да си будя мъжете и на плаж  Mr. Green
Вени, да е живо и здраво Майчето, разкошни сте на снимките, какво винаги де, а Мати има много чаровна усмивка  Hug
Красе, не сме я продали, дадохме я на свекъра да я кара  Crazy Колко сме добри, а ние планираме и 3мата да ходим към Сф за концерта  Peace
Ренка, вторник ще ги имаш морските снимки  Hug
Аги, напълно те разбирам и аз, аз също искам пак момченце, май го бях писала вече  Whistling

Голяма атракция сме по плажа и басейните - Алекс иска циците навсякъде и ни гледат странно  Mr. Green Ама и аз не отказвам де  Blush
Хайде целувки на всички!  Hug

# 215
Смин, разбунваш духовете явно. Wink
Раче, я ми каже каква е логиката майка ти да буди детето през нощта, за да пишка. И други ли правите такова нещо?!
Тони днес само веднъж се напика на пода, иначе сяда на гърнето. Сега следобед му казах да го донесе и в спалнята и да пишка, той си го домъкна, седна, веднага си свърши работата и готово. Но пък преди това имахме камъче на пода, а той ми казва "Падна!" и тича да сяда на гърнето. Поне схвана, че  се е изпуснал.
Не знам дали ви се похвалих, но една сутрин дойде, носейки си бурканче с плодово пюре и лъжичка /от кафето на Саш/, изяде го, казах му да си го върне в кухнята празно. После отиде до хола и пак носи нещо - кафето ми. Mr. Green Поръчах му бисквити, за да си топим, и той и тях донесе след малко. Направо ми е екстра понякога с него hahaha
А лекарят му вчера се оказа, че е забравил гърления секрет в лабораторията /те работят до 4/ и пак не си знаем резултатите. Но пък каза, че Хип или някакви други, имали успокоителни чайове за деца, да му взема, че бил много нервен малкия. Rolling Eyes

# 216
  • София
Ей, голяма пустош тук! Надявах се да има някой за едно наздраве поне.  Confused
Аз пък днес и утре съм обезмъжена. Заминаха ми младежите при свекитата в Перник, а аз уча за изпит, обаче нещо изпуших вече. Толкова много умствена дейност не съм извършвала поне от 5 години насам, горкото ми мозъче е закърняло вече.  ooooh!

Сипвам си биричка, ако има желаещи за компания, да свиркат!

# 217
Привет, момичета  Hug
Едно кафенце от мен в неделната сутрин 
От 2 часа чета темата, ама най-накрая я изчетох Simple Smile Сега остава и всички снимки да разгледам.
Да похваля Пламен, че от 1 седмица е без памперс. Има само 2-3 пропуска, но иначе си ходи на гърнето.
А сега пък да се оплача, че от понеделник е с температура. В началото имаше само сополи и мислехме, че е от зъбите, ама от четвъртък започна и да кашли много. Педито каза, че има леко зачервено гърло и веднага изписа антибиотик. Аз държах рецептата 2 дни в чантата и се надявах да отшуми всичко без лекарства, но снощи вече като видях, че пак има 37.5 не издържах и го купих.
А преди 10-ина дни бяхме на гости и Пламен както тичаше насам-натам, падна и си сцепи челото на един остър ръб. Кръв нямаше много, ама бая цъфна цепнатото и цицината стана голяма колкото главата му  ooooh! Че го водихме посред нощите на дежурния кабинет, но ни успокоиха, че не е толкова страшно и няма нужда от шиене.
При нас ходене на почивка не се очертава това лято. Другия месец мисля само да изляза в отпуска, ама ще съм си вкъщи пред телевизора и ще гледам Олимпиадата  Grinning

# 218
  • София
Привет и от мен - току що се връщам от Рила и ми е малко спаружено настроението. Не ми се стои в задушния апартамент, ама ХИЧ. А там такава красота... а аз без фотоапарат, че Косе го взе да снима германско.
Другата седмица ще прескоча до Варна да си видя детенцето... че вече мнооооого ми е домъчняло.

Аги, майка ми го буди само ако е прекалил с течностите вечерта. Каза, че го прави, за да не се налага да се стиска малчо до сутринта и за да не се напиша. Все още не смее да свали нощния памперс, но през деня е по гащи.
Цялата рода се заливат от смях с Емо, защото по цял ден си разнася гърнето и сяда често, колкото да пикне няколко капки и ги вика всичките да видят какво е свършил. След това си вика "Браво", след като е получил овациите си от родата.
Отивам да полегна, че нещо ми се мота главата.

# 219
МИЛА ВАНЧЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ОТ СЪРЦЕ ТИ ЖЕЛАЯ ДА СИ МНОГО ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА!
НЕКА ВСИЧКО, КОЕТО СИ ПОЖЕЛАЕШ СЕ СБЪДНЕ, А ДЕНЯТ ТИ ДА БЪДЕ НАЙ-ПРЕКРАСНИЯ!
ХИЛЯДИ ЦЕЛУВКИ ОТ МЕН!

АААА, И ЮЛКАТА ДА СТАНЕ БАТИ СКОРО  Mr. Green

# 220
  • Варна

Привет!

Честит рожден ден, Ванче, да си жива и здрава и много щастлива с обичаните си хора!

Смин, ама вие наистина сте прекалено добри  Mr. Green Аз такива подаръци не правя, все чакам нещо ми подарят те Joy Смини, как ще го озаптиш на концерта?! Вие сколата ли ще пътувате? Ние залагаме на влака, че по-юфтинко Mr. Green
Ники взе да схваща гърнето, но все още сме с памперс, има доста пропуски. Но няма как гледам в къщи да е с гащи, а за ДЯ не ми се говори. Там нещо изообщо не ги интересува и гледат по-лесния начин.
Да се оплача, моето диване не иска да влиза в морето, не ще да ходи по пясъка, щото се цапал  Shocked Седи си на хавлиоята и играе, постояно желае да бъде чистен, че има пясък  Joy
голямо будало. Явно му е студена морската вода и това го спира.

# 221
Добро утро!Поднасям кафе и след това по-същественото Wink
Почерпете се за мое здраве.Днес помъдрявам с още една годинка Mr. Green
Смин Heart Eyes Hug, благодаря за честитките , последната ще почака още Wink
Приятен ден и много здрави и послушни дечица Heart Eyes

# 222
  • София
Ванче,
Честит Рожден Ден!
Да си жива и здрава!
Надявам се въпреки трупкането на годинките - си останеш все така луда глава!

Да се оплача - доживях Станимир да ми вдигне Т посред нощ. Общо взето от 4ч съм будна, в 6ч Т беше 37,7, нищо не съм му дала, нали така, правилно нали? Закуси и пи малко вода, което мн ме обнадеждава. Дадох витамин С и мултивитамин, не ми се струва по топъл и не му меря Т.

# 223

Честит рожден ден на милото ни Ванче   bouquet
Да се радваш на живот изпълнен със здраве, семейство изпълнено с любов и детски смях, приятели, които да са ти верни и много мигове на щастие!

# 224
  • София
Честит рожден ден, Ванче!
Много здраве, радост и щастие ти желая!

Прекрасно начало на седмицата за всички и да няма болни дечица!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт