АПРИЛките слабеят, хубавеят - цяло лято те ще греят!

• 14 120
  • 279
  •   1
Отговори
# 225
  • София
ВАНЧЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Само хубави емоции и щастливи дни!

# 226
  • София
Ванче, Честит рожден ден и от нас! Бъди много здрава и все така заредена с положителна енергия! Весел празник!!!  bouquet

Данче, дано с това да се разминете и няма повече Т.

Да се похваля и аз - Соня вече заспива без биба 10 дена. Бях се настроила за толкова драматизъм при махането, а то стана много лесно!

# 227
  • София
Ванче, честит рожден ден! Целувки от нас и много, много здраве за теб и цялото ти семейство!

Данче, дано да е било инцидентно, може от жегата, например!

Рени, браво на Сонята - понякота подценяваме готовността на децата си промени, може би скоро се плашим от реакцията, а после остановяваме, че нямало защо! Wink

# 228

Честит Рожден Ден, Ванче! Бъди здрава и много щастлива!

Вчера оперирахме беглеца Фродо /дакела/, защото както винаги скиташе сам по улицата, но е попаднал на глутница и го бяха съдрали. Нали е дълъг, докопали му дупето и го разпрали. Водихме го в Анимо, където му направиха операция и ги закърпиха, та сега съм болногледачка! Много ми е мъчно, но колкото и да оглеждаме оградата, той все намира от къде да избяга, за да скитори. А не искам да го кастрираме, не знам дали заради нагона бяга или от пакостливост. ooooh! Та ни е малко натегнато вкъщи.

Утре съм на листовки пред ДАИ и ми треперят гащите, днес пак ще решавам, дано да се справя. Все изскача някой въпрос, който не знам, ужас.

# 229
  • софия
Ванче, честит рожден ден!

# 230
  • 2 етажа над тавана
Ванче, да ти честитя и тук рождения ден! Да си все така млада по дух и много здрава!

# 231
  • София
Ей, тоя Фродо много палав бил! Дано се оправя бързо душичката!  Praynig

Рени, браво на Сончето, вече е едно голямо / малко момиченце  Hug

За днес бях планирала, офанзивата по махането на памперса, на место това се търкаляме по леглата, а аз изтърквам челото на Стаско проверявайки го за повишена Т. До преди малко спа, 3 часа, защото му дадох Панадол, свали Т, а и ранното ставане сутринта го грохнаха. Сега обаче пак вдига Т и ми е криво та криво, от недоспиване чак не виждам хубаво.

# 232
  • София
Данче,  Hug!

# 233
Ванче, честит рожден ден. Да си жива, здрава и да те слушат мъжете ти Simple Smile

# 234
Ех, Данче, какво му има на Стаско, че температура го мори! Дано му мине бързо, но вече май за тях важи, че щом вдигат, значи има някъде някаква причина. Зъбите му израснаха ли? Или какво друго може да е...гърлото му червено ли е, езика как е?

Гърления секрет на Тони е чист, онзи ужасен географски език/бял като гъба на петна/ бил наистина алергия. Да си давам Ериуса всеки ден, да се прибира сливицата и явно действа на алергията - бях позабравила няколко дни-седмица да давам редовно и веднага се прояви с това, сега езичето му е розово и лееееко обложено, но на светлинни години. Пак ще давам сиропа!

# 235
МИЛА ВАНЧЕHeart Eyes
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
С НАЙ-СЪРДЕЧНИ ПОЖЕЛАНИЯ ЗА ЗДРАВЕ, МНОГО ЛЮБОВ И УДОВЛЕТВОРЕНИЕ!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 236
  • София
Ванче, честит празник и от нас! Ти си страхотна! Прегръдки и целувки!  Hug

Не се върнахме! Мога по цяло лято да си стоя на море. А Варна е страхотен град, искам да имам имот там! Ето малко снимки : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=54397&pid=6579221&lp=-5470

Сминсче, не ти звъннах, защото стана много напечено. Ръководителят на практиката още първата вечер се тръшна с диагноза "варненски грип". Постоянно летяхме между Окръжна б-ца и занятията със студентите, така че нямахме почти никакво свободно време.

На 12-ти отидохме в Синеморец и там поплажувахме повече. Реа не можехме да я извадим от водата, представям си догодина какво чудо ще е. Иначе разгледахме Побити камъни, Сините камъни, Малко Търново, Кабила и почти всички курорти от Дуранкулак до Силистар. Навъртяхме 2700км.

Имам една спешна молба, някой ако се сеща за имот в Пернишка или Софийска област за около 20000 евро да ми пише, че до месец трябва да преместим моите родители някъде.

Аз днес съм тъжна и затова не разказвам подробно за почивката ни. Моя приятелка, чиито термин беше на 15.09., роди на 17.07. Бебето е с инфекция и е на 3 антибиотика. Миличката е 1400 гр. Освен това съученик на Руслан и наш съсед почина днес неочаквано.  Cry

Лека нощ на всички! Липсвахте ни!  Heart Eyes

# 237
  • София
Добро утро от тъмна и дъждовна София! Дано измие и изгони лошото настроение и всички гадни вируси!

Рали, ще стискам палци за мъничкото бебенце, дано има късмет и се излекува!

Моя Станимир е с херпесна ангина - афти на гърлото. Лекарката каза, че всяко второ дете при нея било с такава ангина. Давам Дактарин, пръскам Тантум верде. Пак обаче е с Т, в 6ч беше пак 37,7, току реша да му дам Панадол и хоп Т поспаднала, след малко пак челцето пари  Confused Ще почакам още малко пък ще му дам Панадол  Confused Незнам, нито да не му дам, нито за такава Т да дам... Приемам мнения.

# 238
Добро утро, мили момичета  Hug
Данче, мила  Tired айде стига с тия болести Praynig Не знам какво да те посъветвам, аз под 38 не давам нищо. На лични ще се опитам да ти напиша рецептата на това, която ме помоли, а аз се отнесох  ooooh!
Рали, добре дошла отново  Hug Много ни липсвахте. Снимките ви както винаги са разкошни, а Реа е толкова порастнала и хубава  Heart Eyes После ще покажа снимките на Стенли  Whistling Последната, на която сте тримата заедно е невероятна, толкова сте сладки  Grinning За имот в Пернишко не знам, но ще разпитам. Дано бебенцето да се оправи и скоро да са си вкъщи и да се гушкат  Praynig
Давате ли газирано на децата?  newsm78 Аз съм категорична, че скоро няма да го вкуси това  Naughty
Успех на Аги сега  Peace после да каже какво е станало на изпита, а довечера ще се наредим всички тук и ще чакаме резултатите от ЗД  Mr. Green
Енви, пиши как сте, само влизаш за "здрасти" и никаква те няма  Sad
Ренка, браво за успеха с бибата, дано и другите неща да ставата така с лека ръка  Peace
Лек ден ви пожелавам  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 22 юли 2008, 08:57 от Nadeto

# 239
  • София
Здравейте!

Рали, добре дошли. Дано с бебчето всичко е наред!

Наде, не давам газирано и смятам да не давам. Обяснявам й, че това е за големите и тя слуша. Веднъж на морето й дадох да пробва фанта, но никак не й хареса.

Данче, ако не е висока Т. няма защо да го тъпчеш с лекарства. Но ако мислиш, че ще го успокои нещо му дай. Соня вдигаше направо 39 градуса. Антибиотик,както знаеш не трябва да пиете. Трябва вируса да си се навърлува и ще мине.

Общи условия

Активация на акаунт