АПРИЛките слабеят, хубавеят - цяло лято те ще греят!

• 14 120
  • 279
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Добро утро!
Рали, добре дошла! Дано бебчето да се пребори! Къде е сега - в коя болница?

Данче, за херп ангина има много ефикасно хомеопатично - Арсеникум албум 30, ще мине за ден температурата, а точките за 3-4, но детето е на крака още след 24 часов прием на лекарството!

# 241
Ваня,честит рожден ден от мен на патерици,че нещо нямах достъп до нета!Жива и здраваи много щастлива! smile3525 smile3525 smile3525

# 242
  • софия
привет и от нас

добре завърнали се на отпускарите Hug и ние още малко и се закотвяме във Варна поне за месец

газирано и аз не давам...освен него не давам шоколад и какао....ще отлагам колкото може по-дълго

Данче  Hug Hug

# 243
  • Варна
Момичета, не остана, идваме, дръжте се Mr. Green
Пътувам в петък сутринта. Болна съм, естествено, но не ми пука. Нямам търпение вече.
Лек ден и здраве на болните!!!!

# 244
Много е пусто тук  newsm78

# 245
  • София
Момичета  Hug Днес мислех, че имам подобрение, обаче пак е с Т. Не е мн висока, 37,9, обаче е 2ри ден вече, а аз не съм дарена с много търпение. Все едни диагнози са на път да ми влезнат в главата, но засега се удържам да не ги мисля, то си е в рамките на нормалното да има 2, че и 3 дни повишена Т...

Вени, сигурна съм, че препоръчано лекарство ще е ефикасно, НО предполагам, че трябва да спра всички други лекарства нали? Второ, нямам аптека наблизо, т.е. чак в Дружба и трето, може би най-важното, за прилагане на нетрадиционна медицина трябва да вярваш в нея, а аз - не съм противник, но вътрешно не съм убедена, че ще ми помогне. Разбираш ли ме? Въпрос на самовнушение е, трудно ми е да се справя с някои предрасъдъци.
Викат ме да пускам "Ну погоди!"

# 246
Поздрав за Красето!!!!

Поздрав за мен!

Още малко остана! След морето ще кормувам, и после - КАТ, дръж се!!!! Mr. Green 3 наказателни точки, супер съм! Hug

Тони го заводох сутринта при една приятелка , която има клуб  в Надежда5, новооткрит, та тя ще го гледа днес цял ден Party

# 247
  • София
Браво, Аги! Peace

Данче, не се паникьосвай. Няма как вируса да отмине толкова бързо. Поне Т. не му е много висока. Ще мине. Hug

# 248
  • София
Данче, това което даваш до сега можеш и да не го спираш, но другите проблеми са си основателни! Wink

Настава ад май - толкова е черно от запад, започнаха огромни гръмотевици...ужас! Защо не изчака 2 -3 часа ?

# 249
Данче,  Hug дано скоро да му мине  Praynig
Аги, браво на теб  Wink А сега кажи на ЗД кво стана  Mr. Green

Миете ли зъбите на децата с ментова паста за зъби, на Стенли нещо не му харесва  newsm78 Тя трябва ли да се плюе или може както до сега, че той още не може да плюе и да си изплакне устата.
Децата ви ядът ли супа сами?

Последна редакция: вт, 22 юли 2008, 19:41 от Nadeto

# 250
  • София
Наде, още сме си с бебешката паста и по принцип скоро едва ли ще им хареса ментова1
Мати яде сам по-гъсти неща, супа, ако е надробена!

Аги скоро ще пише за прегледа! Не е това, което исках, но е това, което очаквах!

# 251
  • София
Наде, Стаско е мн злояд напоследък и не се храни сам, защото рискувам нищо да не хапне. Иначе може, ама аз му спирам развитието  Embarassed Embarassed Embarassed С бебешка паста е още.

Щях да гася рс-то, но щом Аги ще пише ще почакам. Май моето пророчество ще е вярно?!  Mr. Green

# 252
  • София
Ще пише Аги, ама кое време стана, и я няма! Аре бе, Чайче, ще ни изяде пустото му женско любопитство, мъжка мама ли ще си, или кво?!  Mr. Green Laughing Mr. Green

Вальока още мие зъби с Ненедент, т.е. бебешка паста, ама по принцип обожава вкуса на мента, може да изяде 1 кило ментови бонбони, както бях и аз през бременността, а никога иначе не съм обичала.  newsm78 Замислихте ме с тея пасти, сигурна съм, че ако му дам от нашата, ще му хареса повече, ама дали е ОК, в смисъл, дали има някакви съставки, които не са подходящи за деца?  (ние ползваме Блендамед и Аквафреш)  Thinking

Супа яде сам, откакто стана на годинка, ама гледката не е за мами с по-слаби сърца  Mr. Green Първо си надига купичката и излочва рядкото, после с лъжицата, или с пръсти, както дойде, си изяжда останалото. В началото много зле го приемах, ама сега ми е голям купон, особено от реакциите на някои новоизлюпени майки.

Днес, цял ден, мразех всички! Имате ли понякога такива дни? Как потушавате страстите, когато се чувствате "прецакани", а знаете, че нищо не можете да направите?

# 253
  • Варна
Ехе, Аги, супер си  superuu  superuu  superuu! Честита книжка, лека и безаварийна дет са вика!!!  Чакаме новината  Mr. Green
Аз ще търся дъждобрани, много вали по софийско, поне няма да изгоря във влака.
Данче, аз ползвам хомеопатия, демек педката ми предписва. Доволна съм, но трябва да му разбира лекаря. Моето джи-пи не отбира хич, което мен не ме бърка, но добре че не прехвърлих малкия там.
Аз съм на АБ, не издържам да се лекувам с простотии, лошо ми е , ходя на работа и т.н. Сега се тъпча с доксициклин. Ако някой е наясно как да го утрепя стрептокока в гърлото ми да ме светне. Получих такъв подарък от бате Ники и сега съм с болно гърло почти всеки месец. Имам златист стрептокок, каквото и да значи това.
Имаме лек прогрес с гърнето, другата седмица ще го пробват в ДЯ. Когато е с гащи информира, но ако е с памперс доволно пикае вътре  Mr. Green Акането е на 99%, пикаенето е малко химера, но поне има напредък. Кеф му е да седя, пъро си носи играчки пред гърнето ипосле се насажда Joy
Трябва си купя фанелка с Металика Mr. Green Mr. Green Mr. Green, ще се почуствам тийнейджър за 2 часа, имам си и черен лак Joy Joy Joy Изтрещях вече!!

Последна редакция: ср, 23 юли 2008, 07:46 от Красе

# 254
  • София
Красе, настроението ти за концерта е много заразяващо, цяла нощ, т.е. в частта, в която ми позволиха да спя, сънувах, че съм пред стадиона, дадоха ми билет за 5 лв и аз се чудех да влезна или да не влезна. Желая ти бързо оздравяване  Hug

Ренката, след дните, в които мразя всички и мисля, че вс са срещу мен обикновенно ми идва месечното неразположение. Иначе избутвам тези момент в опити да мисля разумно и обикновенно някоя приятелка на кюто удря по едно рамо.

За пастата за зъби - мисля, че си е добра да ползваме детската, нали зъбките са им млечни сигурно са съобразени с този факт.

Ние продължаваме да се борим, 3ти ден е би трябвало вече да има усезаемо подобрение  Confused

Общи условия

Активация на акаунт