АПРИЛките слабеят, хубавеят - цяло лято те ще греят!

• 14 120
  • 279
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро! Grinning

Бързо възстановяване на болните! Praynig

Велина яде всичко сама, сравнително прилично - супа, таратор, спагети... Blush

Дните, в които се чувствам прецакана - мълча и анализирам, извличам някаква поука, уж; ако никой не ме закачи, си го изстрадвам вътрешно, ако ли не - си го отнася някой от домашните... Rolling Eyes

Нашата морска почивка приключи. Предстои ни планинска.
Велина е на вълна задаване на въпроси с много мила интонация. Също е на вълна умалителни думи - най-вече "татенч/ц/е" и "батенч/ц/е", на което и двамата се разтапят. Crazy
Поникна й 18-я зъб.
На кг - гони 16-я.

Това е накратко от нас!
Редовно ви чета. Hug

# 256
Добро утро, момичета  Hug
Красе, много се разсмях на твоите думи за тениската и черния лак  Mr. Green после искаме снимка  Sunglasses
Данче, дано това да е наистина последния ден от вашия пореден вирус  Praynig
Ренка, аз като Данчето съм същата, а и по друго време пак си яхам метлата, затова ми е паркирана тук наблизо  Mr. Green Отивам на кафе с приятелка, която ще ме изтърпи, или на пазар да си купя нещо, макар и малко  Crazy
За пастата за зъби, тя е за малки деца, но пак е ментова, уж е от две годинки, ама вече не протестира де  Whistling
Стенли ако му кажа да не пипа чинията, ще дърпа и ще иска да се храни сам, но ако му дам да яде сам .................сяда, кръстосва си ръцете и ме вика да го храна и седи и чака  Close
Ренка, аз също много се забавлявам да гледам реакцията на някоя нова мама след някоя от поредните щуротии на Стенли, било в пясъка или докато яде  Joy
Енви,  Hug Приятно изкарване в планината и после гоооооолям снимков матерял  Mr. Green

# 257
Сори момичета!
Черпя ви! Сещайте се!

Прегледа мина добре. Трябваше да хвана на цялото безпаричие такси, защото от къщата до края на улицата вече краката ми бяха мокри. Шофьорът се задави 3 преки по-надолу и замалко да умре, тупах го, блъсках го, направо го виждах вече вирнал краката  Rolling Eyes Както и да е, писано му е да живее още. Отидох на време, чаках около 20 мин и помолих да пускам момичета преди мен, защото Саш закъсняваше. Оказа се, че не е проверил на картата къде е Шейново и не стига, че валеше и беше ад по улиците, а той се мотал в напразни мисли къде ли е болницата. С яд му обясних от къде да мине. Влезнахме последни, барабар със свеки hahaha Пснаха ни и тримата, най-обикновен преглед, най-обикновена консултация. Лекарката попита какво е това на корема ми, а, секцио ли било, ама аз да не съм раждала, боже, много малка съм изглеждала, не ми личало. После се сетих и попитах все пак възможно ли е да се каже какво е бебето, тя каза, че.....мисли, гледа и накрая заключи, че според нея е момче.. .Аз казах, че може третото да е момиче, но рискуваме пак да е мъж и да вием  като вълци, еле па я! Joy И Саш се почувства най-вероятно обезверен, че може да има момиче, след това каза, че освен момиче да си осиновим в един момент. Това ще да е чудна идея.
И така, пак на мъжко име се спираме. Whistling

# 258
  • София
Добро утро!
Гледам, че никой не е сипвал кафе, та да сипя по едно

Данче, предполагам, че днес трябва да е добре, поне при Тони на третия ден се оправяха нещата. Стискам палци!

За яденето - не давам сам да яде супа, но по гъсти яденета, да, а и той не ми дава да му давам аз - малко е мъчително, защото се храни по един час и се разсейва, а аз съм свикнала за 5-10мин и готово, но трябва да се насърчава самостоятелността.

За гърнето - имаме хем напредък, хем проблем. Започна да си казва, когато усеща, че има пиш или аки, носи си гърнето, сваля гащите и сяда, седи около 5-10мин, но не върши нищо, в момента, в който сложа памперса и върши работата. не знам как да го отпусна да свикне. Имам чувството, че си мисли, че трябва да се стиска. Някой ако може да даде съвет!

Да си похваля детето - откакто ходим на логопед Тони не спира да бърбори, вече прави изречения от три думи, повтаря като папагал всичко, което му кажеш, единствения проблем е че не всички думи са цели - тези в които има повече съгласни една до друга ги съкращава на първа сричка. Научи си и името, е не Тони ама си вика Тото, което е голям напредък според мен.

Още три дена и излизам в отпуска!

Приятен ден!

# 259
  • София
Аги, честито - нали за това си мечтаеше!

# 260
  • София
Добро утро!

Аги, честито синьо отново! Свекърва ти е писано да бъдеш.  Wink

Аз съм като утрепана - имам чувството, че всички видове кости, тазове и други ми се разтягат. Tired Напоследък нямам сили да яхам метлата- млъквам и говоря само на Соня. От  снощи го практикувам пак, защото мъжа ми ме ядоса. Crossing Arms

Соня също яде супа сама, но ние обикновено ядем с 2 лъжички- с едната аз бутам, а с другата тя бърка или си хапва когато иска.
Зъбите мием с Ненедент, не мисля скоро да я сменям.

Енви, доволни ли сте от изкарването на морето? Велинка къпа ли се в морето? Беше ли я страх?

# 261
Да бе, май със Саш тайно се надявахме на розово, ма карай. Аз си искам каквото и да е, само да е здравичко! Все пак няма лошо да се надява човек на друго, това не значи, че сме разочаровани. Той сам повтаряше, че не му е писано момичета да прави. Joy Свекърва....аз ще съм от добрите, няма да хапя, ще си лафим със снахите и ще ходим по мъже заедно Mr. Green

Зъбите мием с една ягодова Колгейт или нещо такова, Тони само нея иска.
Яде сам много добре, но напоследък като нямаме вече ниска масичка аз го храня. Не знам това дали е добре, но пък и сам си боде с вилица, и яде с лъжица сам, не му е проблем засега.

# 262
Рени, доволни сме. Да, страхуваше се Велина и влизаше в морето само в ръцете ми. Но има напредък - ходи по пясъка. Големият напредък е при брат й, на когото му трябваха 6 години, да преодолее страха си. Peace

Да продължим с автотренинга ни: Mr. Green
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=316249.new#new

# 263
Аз ще пиша тук първо, че да доизпишем тази темичка  Hug
Брех, много зор да влезеш в час след отпуска  Rolling Eyes И за нас, и за Алекс...голям рев сутрин за яслата  Cry
Иначе почивката беше повече от прекрасна, след малко и снимки, починахме си добре, хубаво беше времето, а за плажа - нямам думи - никога не бях ходила в Албена, но няма друг такъв плаж - супер широк, има място за всички, водата чиста и достатъчно плитка в началото за дечицата. Въпреки обилното количесто храна и алкохолец не съм качила и грамче, от което съм адски доволна, а Алекс доста напредна с памперса  Mr. Green За няколко дни просто, от другата седмица и в яслата ще е без памперс  Sunglasses Говоренето - също изведнъж се отприщи - и говори, и пее  Blush На мама сладурана  Mr. Green
Аги, честито за листовките и щъркелчето  Hug
Рали, супер  етази Реа бре, да я нацелуваш хубавата  Heart Eyes Не се притеснявай, следващия път  Simple Smile Казвай как е бебока, дано се стабилизира милия  Praynig
Наде, газирано му давам да си опита, но той не му е фен  Mr. Green Има ли флуор в тази паста?  Rolling Eyes Притеснително е ако има и не може да си изплаква зъбките, иначе няма проблем, ние сме на Ненедент без флуор  Peace Яде всичко сам и то много чисто, ама нали е на мама малкият Монк (след всяко изцапване на пясъка се миеше в морето - или играчка съответно Laughing ) Flutter
Ренка, в такива дни гледам да не говоря с никого, че си го изкарвам  Twisted Evil Пускам музика най-често  Rolling Eyes Лошото е, че тези дни взеха да стават повече и повече  Rolling Eyes
Рени, в тия горещини как си  ooooh! Мен ми е такава жега, че нямам думи, а как хубаво си бях зиморничева някога... Като е супер горещо и си мисля за бременелките  Hug
Енви, приятно изкарване и на планината  Hug Альо и той понякога е много мил и се разтапяме и ние  Blush Особено като поиска  да го гушнеш..а моментите на кърмене са ми най най ценни  Blush
Хайде пак на тръстиката  Crazy

# 264
Иска ли някой да си допишем темата първо тук и тогава да ходим в новата?

# 265
А как се разбира кога е изписана?

# 266
Ми не знам, но предполагам като я заключат или превишим 15 страница  newsm78

# 267
Дайте да не издребняваме, какво толквоа, като сме на края на 14-та примерно.
Всички се пъхат в новата тема и е глупаво зор да седм тук, или бъркам?

# 268
  • София
Аги, защо като кликна на Бебето на Агата нищо не се отваря? И къде беше блога с твоите стихотворения?

# 269
  • 2 етажа над тавана
Ей, само аз ли съм в тая тема? Всички ли се изнесохте в новата Crossing Arms

Ако е така да ходя направо и аз натам, че да не пиша 2 пъти едни и същи неща. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт