Декемврийската дружина посреща бебе Нина

• 23 934
  • 284
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Трябва ми почивка с мъжа ми само, другото не го броя.
Е точно за това и аз говоря... Майка ми си идва след няколко дни. А на 16ти ще дойде и във Варна. На нея разчитам... Ама да видим. Дано не ми излязат криви сметките...

# 121
Здравейте набързо от слънчевия Слънчев Бряг!
Нелата и Даричка с Ясен и Р. са тук и изглеждат доволни,то,всъщност,някой да е виждал нашата Смайли нацупена?Нон стоп са на басейна,децата се плацикат в басейна,Дани и Дара са първи дружки в момента,е,чат-пат се карат да някоя играчка,но иначе се разбират,ДАРИ Е МНОГО ПОСЛУШНА,само че бавно дъвчи.. Joy
Дани днес бе много загрижен,че аз и баба му си нямаме пишки,и предложи да отидем до МАГАЗИНА ЗА ПИШКИ (ПРОСТО ПАДНАХ) да купим по една за всяка от нас,за да не ни боли,като пишкаме. hahahaНа баба ще лепи с тиксо,на на мен-с лепенка. hahaha
За смъртта-като почина дядо му казахме,че е отишъл на една звездичка и оттам го гледа.Веднъж от няма накъде го взехме на гробището,то той не се впечатли от кръста,може би защото го пазехме да не види некролога върху него.
А ИДЕЯТА за апартамент на морето е много хубава,особено ако можеш да си позволиш да не работиш и да стоиш с детето на този климат,а и разнообразие,но ако разполагаш само с по една седмица свободно време лятото,то много по-евтино ще излезе да ходиш всяка година на различни места на хотел.Но  аз лично съм домошарка,обичам да знам,че съм вкъщи,да напазарувам и да сготвя,да изчистя,а на хотел е различно.
Мама свеки е тук и сега работя по-спокойно,вечер понякога излизам,скачах от кран 30 метра височина  вързана с ластици за краката....леле,не бих го повторила,баси и адреналина.
Днес половин ден изкарахме на Марина Диневи,на Планет,там е много красиво,яхтеното пристанище наистина е перла на Южното Черноморие.
Филотелия,още веднъж ЧРД,малко се стъписах с приазките по телефона,поне така те усетих,може би съм те хванала в неподходящ момент.

# 122
  • 42.016399,23.101179
Цитат
Мама свеки е тук и сега работя по-спокойно,вечер понякога излизам,скачах от кран 30 метра височина  вързана с ластици за краката....леле,не бих го повторила,баси и адреналина.
Ма лееееееееееее, как ти  завиждам. Искам  и аз. Wink

# 123
МИЛЕНААА, ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕН ДЕН ! ВСЕ ТАКА ЛУДА, МЛАДА УМОПОМРАЧИТЕЛНА И ГОТИНА БЪДИ!
Много  сори за големите патерици, съвсем се заблудих покрай концерта на Металика, рожден ден на мойто ЛС и заминаването ми за Руския Север...
От 3 200 км ти пращам много много целувки от брега на Онежско езеро  bouquet

По темите обсъждани, и Марк живо се интересува от превръзките и тампоните, избягвам да му казвам 4е е памперса на мама шото нали идеята е 4е порасналите не ползват памперс и реших 4е ще си оспоря собствената теория . За пишките отдавна мина на дневен ред ве4е не се впе4атлява знае си момчетата имат момичетата не.
Колело с помощни колела му купохме но от малко по-големите щото нали си е голям мъж, но трудничко му е още да го кара, мъчи се. Но пък с каската е толкова щастлив, тича и бръмчи, тъй че де факто на него колело или кола не му трябва, дай му една каска и той сам си е кола Laughing
Ще ходим на море от 5ти но още не знаем къде, в краен случай у нас в Бургас но предпочитам да не е там.

Дайте някоя приятна къща с двор затворен примерно с детска площадка или подобно ако някой е ходил?

# 124
Вики се научи да кара колело  Party Party
много съм щастлива, писнало ми беше от помощни гуми, от тичане по него и тн........
ако ви каша клко съм се замислила за бебе..........чак фолиева киселина си купих Shocked

# 125
  • София
ако ви каша клко съм се замислила за бебе..........чак фолиева киселина си купих Shocked

Охоооо:)
И без това май нямаме сега някоя бременна на дневен ред... Хахахха да стискаме ли палци или к'во?

# 126
 Grinning Айдеее на бебеправенето! Да знаеш, Крис, нещо от летните хормонщини е сигурно... Аз също съм на такава вълна цяло лято, направо чувам как ми тиктака часовникът /пък може и да съм мрднала нещо, знам ли Mr. Green/, но при мен е задължително да направя и предварителни изследвания. Пък нямам много време - по план срокът ми е тоя месец /независимо коя година Laughing/, а и фирменото парти е вдругиден - ако искам момченце по рецептата на Смайли, немам НИКАКВО време просто! hahaha

# 127
Шматкиии шматки!

Ето ви малко снимки от нас:
http://smiley2312.multiply.com/photos/album/17/17

Сега буквам следващата дестинация. Велинград! Ще видим точно кога, ама май рд-то на ясен ще ни завари там.

# 128
Здравейте, дружина,
завърнахме се от планината. Супер беше, толкова красиви места в БГ видях, беше крайно време- Боженци, Етъра, Трявна, прекрасни са и смятам често да ходя натам винаги, когато имам възможност. Макар и сама с децата, мога да кажа, че си починах, дори на спа процедури се отдавах. Др. четвърътк отиваме към морето и оттам след 2 седмици отлитаме за вкъщи. Май ги разкатах дребните това лято от пътуване и почивки. Mr. Green
МКП, да си жива и здрава! Жалко, че точно се разминаваме на морето, иначе ние ходим наблизо...
Целувки!!!

# 129
ООО чудни снимки
искам на морееее  Mr. Green
Пък сега и Велинград... ех не наплажувахте ли се бре  Mr. Green

Криска, Люска
айде стига крояли планове, ами действайте  Mr. Green

# 130
  • София
Сега буквам следващата дестинация. Велинград! Ще видим точно кога, ама май рд-то на ясен ще ни завари там.

Тая па... Нали немаше търпение да се прибереш... Simple Smile Как съм се появила на последната снимка? Wink

# 131
Нямах. Там бях като в безтегловност. Дните ми се сливат. Нямам особени спомени. И исках да си дойда уж за да съм по в час.
Сега пък нямам търпение да замина пак. Баща ми плаща почивката, ще го изцицам за хотел 5 звезди Simple Smile
Само чакам Румен да обяви в офиса, че излиза пак отпуска и буквам. За сега имало места.
Истината е, че ми се скита. Ама не точно така  Wink

# 132
Здрасти, здрасти!

мдааа, разкошни снимки, и не изглеждате безтегловни, а съвсем в час като за обстановката...  Wink

ние все още само до Пасарел веднъж ходихме, но Сав го брои за море, т.е. каза, че знае, че не е море, ама щото имало малко вълнички...

а Шоши, ти нещо да ни покажеш?

вие значи засега сте в София, както и Смайли - може би Дара е дори на градина? ама хайде да измислим нещо за събота например?

Крис, искаш да кажеш, че Виктор кара дори без помощни колела ли? Браво на него, той е пич, знам си го!

# 133
да, без помощни, много се кефя, беше ми писнало да тичкам по него Embarassed
Нелка с кеф ви гледах снимките, изкарали сте супер, браво, заслужавате то

# 134
Много вдъхновяващи снимки, Нелка, много! Изпълнихте ми душицата! Живи и здрави да сте и все в такава безтегловност да ви гледаме! Hug
Янче, добре че попита за себе си, та вече съм сигурна, че си ти. Не можах да повярвам на очите си колко добре изглеждаш. Смайлито също е в страхотна форма. Абе изкефихте ме!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт