Декемврийската дружина посреща бебе Нина

• 23 922
  • 284
  •   1
Отговори
# 180
  • у дома
Чоча, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Усмихвай се, нека сърцето ти лети от щастие! newsm51

# 181
Чоча, аз не съм изобщо от първите - но най-сърдечно Честит рожден ден и от мен! Успех с избора на подарък!   Wink

Мда, всички снимки са впечатляващи и радващи, и по качество, и по количество! Поезията на Криска също ме изкефи! А колкото до Смайлините снимки - ами наистина не знам дали по-малките или по-големите кукумявки се кефят повече, ама така си и трябва - всички да са доволни! и снимката на мъжете с вестника също е много сладка, ама хайде да не се меся и аз, че такава опашка има за Него Wink

ние от утре сме в Синеморец, та ако има някой толкова на юг, да свирка!

там май няма да има много нет, така че - може би до след 10-ина дни, целувки и весело на всички, дори на работещите!

# 182
Маймунче, свиркам! Whistling Ще те проверя на картата, че географията не ми е силната част. Ние пътуваме утре за Черноморец, със сигурност ще прескочим и до Бургас. Вторник - на обратно. Толкоз. Няма повече отпуска. Хайде на ЛС с телефоните! Wink

Последна редакция: чт, 14 авг 2008, 13:34 от Lyusil

# 183
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЧОЧА !!!
ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ, ЛЮБОВ И ПАРИЧКИ !!!
КАКВОТО ТИ Е НА СЪРЦЕТО, ТОВА ДА ТИ Е В РЪЦЕТЕ !!!

УАААА
направо искам да се телепортирам  Mr. Green Sunglasses Мацки евала  Hug Mr. Green
ей го сайта на хотела
http://parkhotelpirin.com/

# 184
  • София
Чочаааа, ЧРД и от мен. Най-сърдечни пожелания за много здраве, любов и хармония в живота Simple Smile И Удовлетворяващи подаръци Simple Smile))
А снимките на Онези хич няма да ги гледам... Само да се дразня.... Не ви е срам Wink

# 185
  • у дома
Янче, Крис , ами що не ви поканят тея кукли да споделите шезлонг4ета около красивия басейн?  newsm78

И стаите трябва да са просторни, все едно-две легълца ще се намерят на муфта.. Whistling

Милена, не можах да те позная с тоз манекенски бедър.. А Дара и Ванеса си приличат като сестри..

# 186
аз напрАО съм шах, че втората плетка не изникнА на снимките и не  е там ooooh!
Яно моме красиво що такак бе кака си се прее...а м?
излагаш се, я марш на Пирина на дудука Heart Eyes
Нелка, верно ли е това в сайта за 550 лв на човек за 5 дена и дребните без пари на доп. легло и безплатно ли е наистина всичко Rolling Eyes
щот ако е верно.............е хубаво, ок е като цена Rolling Eyes
а защо има аниматори за децата, а няма батковци аниматори за самотните майки, чиито бащи са далекоооооооо в германия Rolling Eyes, а МКППППППППППППППП Heart Eyes

# 187
  • София
Крисо, тука  по морето е по-интересно... Освен това съм без мъж Wink
На планина ше ходя друг път. Предлагам да почвате да пълните касичките и да си направим групово женско посещение. След като има кой тамд а ни гледа децата а ние да се излежаваме по некви лигавщини, значи е чудесно... Предполагам и аниматори ще се намерят Wink

# 188
  • у дома
Янче, за кого аниматори, за вас ли?  Joy

# 189
Калпазанче, като останеш за 10 дена без мъж и деца, е тогава ще заемеш челно място в скалата на завистта ми Twisted Evil
за сега Нела води, ама ти знаеш, че е заради него.
Нелка, няма ли и на някое друго дете пак да дърпаме ушите на другия край на България, да си правим с него пак компания, ам Laughing
лиспавте ми, не съм ви виждала сто години и съм се разлигавила.
утре моя приятелка, дето ми е много на сърцето ражда, сутринта и е секциото, стискайте палци Hug, чакам бебока с нетърпение Heart Eyes

# 190
  • София
Айде и аз да се включа, но първо, със закъснение, но от сърце ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Алекс, от здраве и късмет да не се отървеш, от мъжове също, само на подаръци да ти върви целогодишно Laughing

Както вече става ясно, сме разкрити, да ви кажа че не е хубаво, ще ви излъжа  Mr. Green Абсолютно съм навита на посещение с групата, когато кажете. Аз лично възнамерявам при всеки удобен случай да се възползвам от това чудно местенце, било с дете или без, най-добре. Груповото мероприятие все пак предлагам, ако не ви е сложно за организация, да го направим без деца, по- си струва. Пък и пиано бар има тук, срамота е да го оставим неуважен.

а защо има аниматори за децата, а няма батковци аниматори за самотните майки, чиито бащи са далекоооооооо в германия Rolling Eyes, а МКППППППППППППППП Heart Eyes

Ни мъ жали, душо, самотните майки си намират самотни татковци, дето безсрамните им жени са зарязали да си ходят немили-недраги  Mr. Green

# 191
имаме си бебеееееееее, мойта дружка родиииииии, има син Максим, адски ми е кеф Crazy Crazy Crazy
мкп убедена съм, че нема да останеш капо Hug Laughing

# 192
  • Sofia
Криси,Иренка ли е родила?Да й пратиш много целувки

# 193
да, с Максим ще сте на една дата празнуващи

# 194
Честито бебче Simple Smile Още един лъв Simple Smile Да е жив издрав!

Качих още снимки току що. Има една специална фотосесия, с която Филотелия праща много поздави на Кристина. Тя ще си я познае коя е Simple Smile
http://smiley2312.multiply.com/photos/album/18

Общи условия

Активация на акаунт