НОЕМВРИйките - модели, вече станаха дебели!

• 16 879
  • 281
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте мамчета!Аз се завърнах от почивката снощи.Изкарахме си много хубаво.за съжаление хубавите неща свършват бързо WinkГолямо плажуване падна и уж седя все на сянка ,ама доста почернях. Не ми е останало време да ви изчета сигурно утре ще си наваксам,надявам се всички да сте о.к. Hug
Темичка аз имам такава ваничка и съм много доволна почти през ден я ползвам,слагам си соли и ме облекчава.
Утре ще сложа  малко снимки Wink

# 256
Еейй сладуранки колко сте написалииии едва ви изчетох.Днес и аз бях цял ден у дома беше ад,но поне свърших някоя домакинска работа  wash hang 1dishes .Ииии чак във тези часове се живее,заваля изведро и сега духа и ми е готттт newsm68 newsm44,пожелавам на всички да ви е хладно и да спинкате тая вечер.Книги аз не чета,а само в интернет.И съм много съгласна че всяка майка развива интуиция и тя най-добре знае за детето си .И на мен само един път моя лекар  ми е пускал изследвания ,но предполагам че скоро ще иска пак да види кво е положението.Чакам с нетърпение да си видя бебока smile3504.Айде стига от мен ,че се унесох.Много целувки и сладки сънища и до утре мамчетаа newsm51

# 257
  • Попово
 afwitch дубрутру

# 258
НОВАТА ТЕМА : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=312765.new#new

НО НЕ ПИШЕТЕ В НЕЯ ПРЕДИ ТАЗИ ДА Е СТАНАЛА 15 СТРАНИЦИ!

# 259
Добро утро на всички!
Ани добре дошла Simple Smile
починахте поизпекохте се ... браво  Joy

# 260
  • София
Добро утро и от мен! Рано успях тази сутрин - милото ме докара до офиса... и сега сладко си пия кафето преди да е започнал работния ден.

Желая ви лек, приятен и прохладен ден!   bouquet

# 261
Добро утро мамчета и татко,
за наша радост днес времето е супер хладно и ветровито поне тук е така дано и при вас е така, че вчера беше ужасно и снощи едвам издържах до 20ч. и заспах  изтощена от жегите.

Шуши, и на мен ми изписаха лекарства за засилване на сърдечните тонове Новфилин и Витамин С заедно, и продължавам да пия Магнерот и Витамини.

Ели, провери в интернет за сумите на болничните, бяха казали, че ги изплащат на болничен, а не на месеци.

Лек и прохладен ден ви желая .

# 262
Добро утро и от мен.
Днес е прохладно навън и е супер.

# 263
Добро утро банда.Тая нощ се спеше.Ани здрасти.Добре сте си изкарали значи.Радвам се и чакам снимки да гледам.
Теди не ми се проверява.Направо ми писна да се занимавам с тези болнични.Честно казано не ми пука колко ми плащат само бебчо да е добре.

# 264
  • Бургас
Добро утро на всички - лек и спокоен ден ви желая!
Anutev - добре дошла! Hug

# 265
  • Монтана
Добро утро и от нас. Днес времето  е просто SUPER. Ние с бебо сме добре контракциите по намаляха.

# 266
Добро утро и от мен,успешен ден на всички! newsm51

# 267
Здравейте момичета   Stop
 От къде си поръчвате диск с гимнастика за бременни ? Ако някой ми изпрати линк
  ще  му бъда много благодарна , много искам и аз да си поръчам такъв диск !!!

Хайде успешен ден !!!  Hug

# 268
  • до Пловдив
Добро утро и от мен. Днес времето е поносимо. Лек и успешен ден.  newsm51 newsm03

# 269
  • София
Добро утро и от мен, сладурки  Hug
Днес времето е прекрасно - хладничко и неслънчево.  Simple Smile
Защо на мен не ми ке е преместила лентичката в шестото квадратче още  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт