В БУРГАС силно слънцето пече, мама на хладно се скатава за едно питие! - 60

• 18 013
  • 296
  •   1
Отговори
# 120
  • UK
 Аз превръзки с риванол не съм правила. Педи ни изписа едно кремче което вършело същата работа просто не цапа и не държи мокро на гърдичките. Питай най- добре в аптеката за такова кремче ако педи не ти каже нищо....

# 121
  • там някъде...
Ехееее,много е пусто тук днес Crossing Arms

# 122
Днес цял ден бях на плаж и имам някаква степен на слънчево изгаряне. Като типична селяндурка, не видяла море се оставих да изгоря Embarassed Ама нещо съм си втълпила, че и това лято ще ми артиса плажа и ей ма на, с тен предизвикващ съжаление.
Глася се за срещата, дано успея да си подредя нещата.

Иве, писах ти ЛС и ти изпратих полезни линкове.
За съжаление, все по-често информация за интересуващи ме важни неща намирам само в архива на форума.

# 123
 Питай бе, Кат, питай каквото те интересува. Laughing
 А кога ще е срещата?

# 124
Здравейте и от мен
И мен ме интересува кога е срещата. Whistling

# 125
Питай бе, Кат, питай каквото те интересува. Laughing

Ох, недей, че ще стана досадна Wink

Кога е срещата Flutter

# 126
Записвам се да ви почета малко, че отдавна не съм. А и темата на втора страница ...

# 127
ЗДРАЖЕЙТЕ,МОМИЧЕТА,МНОГО ОТДАВНА И АЗ НЕ САМ ПИСАЛА,СИГУРНО СТЕ МЕ ЗАБРАВИЛИ!СЕГА ИМАМ НУЖДА ОТ ВАС!!!ДЪЩЕРЯ МИ ЩЕ ТРЪГВА НА ГРАДИНА СЕПТЕМВРИ И МНОГО СЕ ПРИТЕСНЯВАМ ,АМА МНОГО Whistling Sad  nnnuu Tired Face  ЗАПИСАХ Я В СЛЪНЦЕ НА УЛИЦА ОБОРИЩЕ СЕ НАМИРА НЯКОЙ ДА ЗНАЕ НЕЩО ЗА НЕЯ,ЗА ПЕРСУНАЛА,УСЛОВИЯТА И КАК СЕ ДЪРЖАТ С ДЕЦАТА ТАМ????????МНОГО ЩЕ САМ ВИ БЛАГОДАРНА АКО МИ КАЖЕТЕ НЕШО,ЗАЩОТО НИКОЙ НЕ ПОЗНАВАМ,КОЙТО Е ВОДИЛ ТАМ ДЕТЕТО СИ!!!!!!!!!!!!!????????????? newsm51 Kissing Heart

# 128
  • На морето!
ЗДРАЖЕЙТЕ,МОМИЧЕТА,МНОГО ОТДАВНА И АЗ НЕ САМ ПИСАЛА,СИГУРНО СТЕ МЕ ЗАБРАВИЛИ!СЕГА ИМАМ НУЖДА ОТ ВАС!!!ДЪЩЕРЯ МИ ЩЕ ТРЪГВА НА ГРАДИНА СЕПТЕМВРИ И МНОГО СЕ ПРИТЕСНЯВАМ ,АМА МНОГО Whistling Sad  nnnuu Tired Face  ЗАПИСАХ Я В СЛЪНЦЕ НА УЛИЦА ОБОРИЩЕ СЕ НАМИРА НЯКОЙ ДА ЗНАЕ НЕЩО ЗА НЕЯ,ЗА ПЕРСУНАЛА,УСЛОВИЯТА И КАК СЕ ДЪРЖАТ С ДЕЦАТА ТАМ????????МНОГО ЩЕ САМ ВИ БЛАГОДАРНА АКО МИ КАЖЕТЕ НЕШО,ЗАЩОТО НИКОЙ НЕ ПОЗНАВАМ,КОЙТО Е ВОДИЛ ТАМ ДЕТЕТО СИ!!!!!!!!!!!!!????????????? newsm51 Kissing Heart
Каква е тази паника- спокойно! Във форумите писането с главни букви се възприема като крещене. Успокой се, и моето дете ще тръгва на ясла септември, но с това не настъпва края на света. Сигурно има и добри и по-нервни госпожи, но със сигурност паниката ти относно персУнала е прекалена, бъди спокойна и уверена, за да си опора на детенцето, а ако толкова много се ужасяваш просто не я пускай. Wink

# 129
      Лелеее какво затишие е тук. Аз съм сама, оставих дребния на село  Sad Лееекинко ми е тъпо сега  Whistling

# 130
яна4ka, спокойно бе жена ...
Няма ме три дена, влизам днес и викам - ще чета!
А то не стига, че никой не писал, ами и някаква психоза настанала! И моя син септември тръгва на ясла. Записах го също без да съм събирала информация за яслата, просто тази ми е най-удобна. Яслите са като лекарите - има и доволни и недоволни.

# 131
  • Бургас
И аз изпратих малкия на село с баба си и леля си и с бебетата, ще стане голяма лудница. До петък няма да го видя и съм голяма шматка, хем искам да си почина малко, че вече едва издържам, хем ми е страшно мъчно и само мрънкам на майка. А тя ми вика, че съм много загубена, хората се чудели как да пласират децата на бабите, а аз мрънкам, че ми е мъчно.

# 132
Здравейте мами от Бургас.Незнам дал тук е правилното място да питам ама все пак.......Моя мъж днес замина за Бургас да купува една доста скъпа част за колата от една Автоморга ли сервиз за авточасти е,точно незнам,казва се Елеганс и се намира в кв.Изгрев.Та искам ако може да ми кажете свестни ли са там,да не ни преметнат нещо,да ни дадат нещо прецакано?Щото все пак става въпрос за сериозна сума......Та ако сте чували нещо за тях бихте ли ми споделили?

# 133
Съжалявам, не мога да ти помогна dareland !

Момичета, аз искам да ви попитам къде да прочета какви хормонални изследвания могат да минат през здравната каса?
Предварително ви благодаря за отговора!

Последна редакция: пн, 14 юли 2008, 12:02 от sneji20

# 134
  • Бургас
Снежи, единствения сигурен начин е да питаш Джи пито си или познат гениколог, но доколкото имам спомен май вече не се поемат от касата, остана само хормона на щитовидната жлеза. Дано да бъркам.
Успех!

Общи условия

Активация на акаунт