В БУРГАС силно слънцето пече, мама на хладно се скатава за едно питие! - 60

• 18 009
  • 296
  •   1
Отговори
# 105
  • там някъде...
Здравейте,
Загубих се от доста време..сега ще наваксвам....ама вие сте писали,писалиии... ooooh!
За снощи..цяла вечер приспивах и успокоявах,така се стресна милото и тез аларми на коли само пищят..абе ужас  Close

# 106
  • На морето!
Днес е много приятно- хладничко. Дано само не вали, че планувам една дъълга разходка.

# 107
  • там някъде...
Дано не вали, и аз искам да ходя на разходка  Praynig

# 108
Ама определено добре се отрази бурята Simple Smile мома Жанина така сладко спа, че чак й завидях... а днес и на разходката ни наваля леко . дано пак да вали, че още си има нужда

# 109
Ох, докато ви изчета.  На предната страница някой ме пита какво настроение имам,че искам буря. Аз просто обичам такова време.  Heart Eyes

На мен ми се случи много яко нещо снощи. Седя си на компа,зад монитора е прозорецът,той отворен, аз си блейкам и по едно време такъв гръм, светна ми в очите и имах чувството,че пада на бюрото ми. Гадничко беше,признавам си. И тогава ми спря нета. Днес сутринта се обадих в офиса да ги питам знаят ли за аварията,питаха ме кой блок съм и като им казах "Да,то снощи някъде около вашият блок е паднал гръм и сега има техници на местото."  Crazy  Значи не ми се е сторило.

# 110
 Същият този гръм така ме стресна, не можах да заспя цяла нощ.Станах след него и изпих половин кола та затова. Crazy
 Ахче, почиваш ли днес? Laughing

# 111
Същият този гръм така ме стресна, не можах да заспя цяла нощ.Станах след него и изпих половин кола та затова. Crazy
 Ахче, почиваш ли днес? Laughing

Ахче ще почива цяло лято.  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 112
 Йееее
 Ще се срещаме тогава по-честичко. Laughing

# 113
Йееее
 Ще се срещаме тогава по-честичко. Laughing

Аха. След 19-ти съм абсолютно безангажиментна.  Crazy  Party

# 114
 Трябва да ми дадеш тел-а си да ти звънна за едно събитие. LaughingСамо ако искаш де. Wink

# 115
Трябва да ми дадеш тел-а си да ти звънна за едно събитие. LaughingСамо ако искаш де. Wink

Имаш ЛС.

# 116
  • На морето!
Аууу, какво е това нещо тук?! Защо така никой не пише?
Днес ходих до Старата поща и жената там каза, че имало колет над 2кг, който от повече от седмица си седял там със сбъркан адрес. Ако някой чака нещо от доста време може да провери. Не знам дали става по телефона, а и телефона им не знам, така че най-добре лично. Тя самата препоръча да проверяваме от време- на време, че често се случвало.

# 117
Здравейте и от мен.
Така и не сме разбрали с децата че има гръмотевици. Спахме всички като къпани.  Laughing
И ад попитам за кога остава срещата.

# 118
Да ви призная честно вече пощурявам от тези превръзки на гърдичките с риванол дето ги правя за 1 седмица никаква промяна. И детето тормозя така и всички дрехи изцапахме и не се пере на всичко отгоре. #Cussing out
И антибиотика не върши работа.

# 119
  • България
Иве, при кой педиатър си? За гърдичките ли изписа АБ  newsm78
А за риванола както казах и при нас не свърши никаква работа , всичко се оправи от само себе си до края на първия месец. Но явно при вас е по-сериозно ...

Общи условия

Активация на акаунт