В БУРГАС силно слънцето пече, мама на хладно се скатава за едно питие! - 60

• 18 007
  • 296
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте и от мен.
Не бях на линия защото от 3 дена баткото спи на обяд а аз наваксвам със съня.
А малката мн спи откакто и давам антибиотик от понеделник на обяд пропуща хапване.
А и къде си организирате пикник дами. В кой раьон.

# 91
  • България
Иве, какво й е на малакта, че антибиотик?

# 92
Оохох,как готино пресвятка навън  Heart Eyes  дано да има буря.

# 93
  • На морето!
Не знам дали четете темите на Редут, затова тук да кажа, че една мадама си е взела поръчката днес и видяла доста кашони за Бс. Сега пристигат поръчки от 25ти и 26ти. Аз чакам една от 30ти, така че може и да прескоча до там.

# 94
  • у нас
вчера в старата поща имаше един пакет с дата 01/07/2008 г

Последна редакция: ср, 09 юли 2008, 00:44 от Sinara

# 95
  • На морето!
Много ме е яд на тези в пощата. Никога не пращат известия навреме. Понякога поръчката ми отлежава с повече от седмица там, а аз тук си тръпна в очакване да си видя придобивките.
Аз чакам колет- големичък ще е, взе ми 7-8 Е допълнително  Close
Ах Не, честита ти буря- дойде ти като по поръчка.

# 96
  • у нас
Ах`че, защо си в такова настроение, че искаш буря  newsm78

# 97
  • На морето!
Сигурно заради жегата, а и то младо момичето, горещи страсти бушуват в нея, нормално е да иска малко дъждец.
Страхотно е навън- много обичам бурите (естествено да съм си вкъщи и да си ги гледам през прозореца), само тези гръмотевици да не ми събудят детето, че после не мога да го приспя.
Синара, ти защо не спиш? Да не чакалиш и ти в Редут-а? Mr. Green

# 98
  • у нас
А ти що не спиш, а  Laughing Като гледам няма нищо ново нито от цени, нито от стока. Ама май ще си лягам, че този дъжд ми действа приспивно Laughing Преди малко изчезна кабелната, може и скоро и нета да прекъсне....

# 99
Оф, лягам вече  Rolling Eyes
Три дни бях извън Бургас. Днес се наработих, посрещнах гости от София, и утре пак изчезвам.
Малко тъпо стана - те идват, мен пак ме командироват в последния момент. Никаква нагласа нямам - в 15ч. ми сервираха  Close
До петък съм в Пловдив, надявам се и там да е валяло, че като знам какви жеги неописуеми вилнеят там ... Rolling Eyes

Ще ви чета събота

# 100
  • UK
  Така е  Laughing едни тръпнат от нетърпение за буря а други друсат уплашени деца по- никое време от ужасяващите гръмотевици  ooooh!

# 101
  • Бургас
  Така е  Laughing едни тръпнат от нетърпение за буря а други друсат уплашени деца по- никое време от ужасяващите гръмотевици  ooooh!
И моя орева мястото, че го било "стах" Simple Smile

# 102
Моето пък хич не се трогна от гърмежите...
Аз подскачах всеки път и само се местех от прозорец на прозорец да гледам, а то си спи, чак похърква Simple Smile

# 103
  • UK
Моето пък хич не се трогна от гърмежите...
Аз подскачах всеки път и само се местех от прозорец на прозорец да гледам, а то си спи, чак похърква Simple Smile

Браво на пламъка Simple Smile
 Наталинке дай да сключим търговски  договор Simple Smile

# 104

А трети умират от ужас и се чудят къде да се скрият от страх  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт