Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са предимствата на количките с цяла дръжка и защо са по-предпочитани?
Необходима ли е зимна количка за бебе, родено през октомври, и колко време обикновено се използва кошницата за новородено?
Какви са тези чувалчета и дъждобрани и до каква степен могат да се използват като алтернатива на зимния кош?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са предимствата на количките с цяла дръжка и защо са по-предпочитани?
-
Необходима ли е зимна количка за бебе, родено през октомври, и колко време обикновено се използва кошницата за новородено?
-
Какви са тези чувалчета и дъждобрани и до каква степен могат да се използват като алтернатива на зимния кош?
-
Какви са мненията за количките с големи гуми и защо са популярни?
-
Какво представлява комбинирана количка и какви са нейните предимства в сравнение с количка със зимен кош?
от друга страна съм била в колата с климатик, пътят да Пазарджик е само един час по магистралата..... Много се бях притеснила и хубаво си поревах, даже изплаших милото, за което ми е съвестно, просто се виждах за втори път в болницата на системи и тази мисъл ме ужасява! Като резултат спах много лошо и сънувах кошмари!
Уговорила съм че ще спираме често и ще почиваме ,затова и тръгваме в петък още и бавничко да не се уморявам!
Това е срамна работа бе хора,ние им раждаме иотглеждаме българчета,които после пак на тях ще им работят ,ще им плащат данъци и ще гласуват за тях,а те
Дано скоро да ми мине, че не знам как ще ходя да раждам в това състояние. Но вече тоя момент ми се вижда много скоро, пък и както терминът ми е в началото на октомври нищо чудно да родя и септември. Направо много ме е хванало шубето
.
Определено ще държа колелата да са стабилни, защото живея на калдъръмена улица и си представяте какво ще е...
и всичко защото като ме прегледа личната каза че гърлото е почти оправено, гърдите вече ми са чисти, но понеже тръгна хрема, а много трудно си издухвам носа /само след инхалация/ и ме боли главата, точно над очите ме прати на уши, нос, гърло, защото в моето състояние не може да ме прати на рентген. Та след солидно чакане за уши, нос, гърло докторката много настояваше да отида на рентген. Имало някакъв предпазен щит, който се слагал пред корема. Чудно защо като има такъв предпазен щит, докториците там не стоят зад него, ами се крият отзад
. Та отказах на двата пъти рентгена, тя съответн оми изписа антибиотик, който естествено не си взех. Наслушах се на бабини рецепти за лекуване на синузит и мисля някои от тях да приложа.