Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са предимствата на количките с цяла дръжка и защо са по-предпочитани?
Необходима ли е зимна количка за бебе, родено през октомври, и колко време обикновено се използва кошницата за новородено?
Какви са тези чувалчета и дъждобрани и до каква степен могат да се използват като алтернатива на зимния кош?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са предимствата на количките с цяла дръжка и защо са по-предпочитани?
-
Необходима ли е зимна количка за бебе, родено през октомври, и колко време обикновено се използва кошницата за новородено?
-
Какви са тези чувалчета и дъждобрани и до каква степен могат да се използват като алтернатива на зимния кош?
-
Какви са мненията за количките с големи гуми и защо са популярни?
-
Какво представлява комбинирана количка и какви са нейните предимства в сравнение с количка със зимен кош?
Оф, дали ще се оправя като Родя?
защото всички приятелки с бебета се оплакват от излишни и повтарящи се подаръци,които се чудят къде да прибират и на кой да подаряват!
Затова и пуснах линка с темата в която сравняват двете марки
Аз определено бих си купила Чико, но от старите модели, които са по-леки/за мен тези колички бяха железни и жалко че не ги внасят вече/.
Искам само да посъветвам да отиде да я види на живо - плата е ужасен/мек смачкан и много тънък/сенника доста слабо предпазва от слънцето 
Аз също не бих си мазала детето с мас, нито бих го соляла..и там с жълтъци имаше някаква врътка от едно време 
Ще ви спестя картинките с лакомствата 
Вчера се обади майката на снаха ми. Толкова хубави и трогателни неща ми каза, които до сега не чух от някои близки за мен хора. Освен куража, който ми даде ми предложи помощта си ако имам нужда от нещо, дори да помага с бебето (а племеника ми е само на 1,5г. та има на кого да помага), защото нашите родители не са в София. Каза, че винаги сме в молитвите й. Като приключихме разговора ревнах като луда, толкова се затрогнах, че човек който ми е никакъв реално и не ми е длъжен, ми предложи толкова подкрепа.
Иска ми се да има повече такива хора.
Но момичета съгласете се, че всяко време си е имало нрави, обичаи и разбирания. По онова "бабешкото време", така са гледали деца и са мислели, че така е правилно, ако е имало сегашната апаратура и достъпи до информация, едва ли са щели да прилагат такива "илачи"