® E-bay - тема 12

• 40 397
  • 842
  •   1
Отговори
# 750
  • into the blue
 rali4ка,ето малко книжки за възраст 4-8 г   тук

# 751
Мара Пепеляшка   newsm51 newsm20 newsm53

# 752
  • София
Мили момичета,ще се радвам,ако някоя от вас ми отговори.
Ще си купувам фотоапарат,и продавача е съгласен да ми напише на пакета Jift.Това достатъчно ли е за да не отида на митница и да плащам такси,или е по-добре да пише някаква минимална цена на продукта от ранга на 30-40 долара?Благодаря ви предварително.  bouquet

# 753
Трябва да напише по-ниска цена, Gift не е достатъчно, даже според мен не е необходимо. Но имай впредвид, че ако го пусне застраховано, което е естествено за такъв род пакет, тогава застраховката ще е на тази по-ниска цена.

# 754
От всичко написано до тук си правя извода, че американците са много по-съвестни и коректни продавачи от англичаните....
Неща пратени от щатите пристигат по-бързо от UK, шипинга им е почти еднакъв като цена, да не говорим и колко откачени англичанки има...

Аз лично им правя бойкот и няма да пазарувам повече от тях! (не че на някой му пука  Joy )
Пазарували ли се от испанския и италианския сайт, че разни чанти излизат на добра цена от тях?

# 755
Мили момичета,ще се радвам,ако някоя от вас ми отговори.
Ще си купувам фотоапарат,и продавача е съгласен да ми напише на пакета Jift.Това достатъчно ли е за да не отида на митница и да плащам такси,или е по-добре да пише някаква минимална цена на продукта от ранга на 30-40 долара?Благодаря ви предварително.  bouquet
Дали е подарък или не митническите органи не ги интересува т.е. обмитяват си.
Да ти напише цена 40дол.

# 756
  • София
Благодаря ви Iliana и pepi7096bouquet

# 757
  • на село
И аз пазарувам предимно от американците, някак си по -лесно се разбирам с тях  Simple Smile, по -добра е комуникацията.

И да ви се оплача, снощи ме надбиднаха за това комплектче, много му се точих и за доставката си бях питала,
но май снайпера не го настроих както трябва, трябваше на 3 сек. да го пусна, а аз го оставих на 5  Thinking

Ето го комплекта
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=230273245 … #ebayphotohosting

# 758
  • Sofia
чудя се на тоз анцунг
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item= … EWA:IT&ih=023
Страшно ми харесва,ама като гледам колко отрицателни оценки има продавача и ме хваща шубе Confused

# 759
Повечето го обвиняват, че не отговаря на мейли, така че моя съвет е да го попиташ нещо, каквото и да е, просто да видиш дали и как ще ти отговори, за да придобиеш и някакво лично впечатление. А на мен не ми харесва особено анцунга, но моят вкус е доста консервативен.

# 760
  • някъде там
Момичета,какво ще ме посъветвате с тая моя преса
Писах на продавача вчера,не отговаря.Писах на Пей Пал,не ми отговарят.Парите ми са само блокирани в картата.Дали да не искам да ми ги отблокират и да търся друга преса newsm78 какво би станало ако все пак продавача ми е пратил стоката,а после не може да си изтегли парите....Оф каква каша,че и направих услуга и пресата не е за мен  ooooh!

# 761
Доколкото знам само този, който е блокирал парите може да ги отблокира. Иначе стоят блокирани определен период, който за различните банки и карти е различен и след този период автоматично се разблокират. Ако от банката ти се съгласят да ги отблокират, това е най-добрият вариант според мен и си търси друга преса.

# 762
Получих две пратки от Англия, изпратени на 22 юли  Heart Eyes- понякога са много бързи.

Тези ботички на Chipmunks са много сладки на живо http://i1.ebayimg.com/02/i/000/ff/51/5b67_1.JPG

# 763
чудя се на тоз анцунг
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item= … EWA:IT&ih=023
Страшно ми харесва,ама като гледам колко отрицателни оценки има продавача и ме хваща шубе Confused
много е хубав анцунга. Какво те е схубе, power seller  е все пак.

# 764
  • Sofia
Монде,знам че от теб срещна подкрепа Hug Шубе ме е,че аз ще го чакам,а той няма да го прати и ще ми излъже надеждите Mr. Green Не че няма да си взема парите след 1месец.Турила съм му едно снайперче,пък каквото сабя покаже Wink

Общи условия

Активация на акаунт