Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за крем за овлажняване на зърна по време на бременност?
Кога едно бебе се счита за преносен и колко дни след термина може да се чака?
Какви са предимствата на помпата за кърма Medela?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за крем за овлажняване на зърна по време на бременност?
-
Кога едно бебе се счита за преносен и колко дни след термина може да се чака?
-
Какви са предимствата на помпата за кърма Medela?
Помпата за кърма Medela е известна със своето високо качество, ефективност и удобство. Предлага се в различни модели, включително електрически и ръчни. Електрическата помпа осигурява повече комфорт и е по-подходяща за честа употреба, докато ръчната е по-преносима и идеална за пътувания. Помпите Medela са известни със своята надеждност и са предпочитани от много майки заради ефективността си.
-
Как мога да се справя с депресията по време на бременността?
-
Как да избера подходяща помпа за кърма?
!
Иринка да си жива и здрава и бебо в тебе да е добре
Тъй де, единия ден на морето напарво си се бях запътила за болницата, ами добре, че бургаската болница не е най-привлекателното място, че стиснах зъби, полежах и контракциите и болките отидоха на кино
Ако слушам последния ехографски преглед вече трябва да съм в деветия месец, обаче мен вече машинките не могат ме излъга
Живи и здрави като се появи ще видим какво, къде и колко 

Целувки и вече съм на линия - редовна и досадна 

В кухнята имаме дървени сгъваеми столове. Сядам да обядваме и.....столът се разпада под мен, а аз се пльосвам на земята с гръм и трясък. 

много здраве ти желая, да си много обичана и обгрижвана от всички мъже в семейството и септември месец да посрещнеш едно хубаво и здраво подаръче
Чакаме снимки да видим
Тя историята е толкопва дълга, че и 15-те страници на отчетната тема няма да ми стигнат, но с две изречения ... жената беше толкова любезна, че ме покани да отидем
. Няма такова емотиконче, което до опише реакцията ми в тая ситуация

.
радвам се че си доволна от почивката.
, вече не знам кво да ръфам
, кръста ме боли, кандилкам се като гъзззка
, и като прочета как някои момичета не им се яде ми иде да се гръмна
..все такива едни позитивни позитивни настроения...
От там нататък преносено ли е и колко дни след термина може да се чака 
Много любов, късмет и хубаво бебенце след 2 месеца!