Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за захранване на бебета в Кипър?
Как да инсталирам Photoshop и Torrent?
Какви съвети са дадени на потребителя, който се нуждае от помощ за изпращане на багаж в България?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за захранване на бебета в Кипър?
В Кипър се препоръчва захранването на бебета да започне след 5-6 месеца, в зависимост от начина на хранене (кърмене или формули). Първата храна, която се предлага, е безглутенова каша от ориз. Препоръчително е постепенно въвеждане на нови продукти и наблюдение за алергични реакции. Сокчетата не се препоръчват, особено ако детето се кърми. Педиатърът може да даде пробички от различни марки за проба преди закупуване.
-
Как да инсталирам Photoshop и Torrent?
Инсталирането на Photoshop и Torrent може да бъде предизвикателство, но с инструкции и помощ от опитен потребител, процесът може да бъде улеснен. За Photoshop следвайте стъпка по стъпка указанията на опитен потребител. За Torrent е важно да изберете надежден източник за инсталация и внимателно да следвате инструкциите.
-
Какви съвети са дадени на потребителя, който се нуждае от помощ за изпращане на багаж в България?
Потребителите предлагат няколко възможности за изпращане на багаж до България. Една от предложените компании е „Yellow Line“, която транспортира всякакъв вид багаж. Освен това потребителите споменават възможността за изпращане на багаж чрез кораби, което е по-евтино. Те съветват да проверите пристанището за тази услуга.
-
Какво е съдържанието на вицовете за жените-шофьори в публикациите?
-
Какво е мнението на потребителите на форума за вицовете за жените шофьори?

...познахте аз... 
...
.., като изключим обърквацията в "Χρόνια προσπαθώ αυτό που χρόνια αποφεύγεις", както и тия две думи, дето не ги открих изобщо в речника..., та тях да ми кажеш как точно се превеждат ---> "
Цъка-щрака, прави-струва и накрая пак вика че лан-картата била причина
"Абе човеко /казвам/..." и почвам да му разправям подробно "Житие и страдание на грешния компютър"
Звъннах им отново на доставчиците и им казах какво е станало и че заминавам на почивка утре, но като се върна, да му мислят...

.....пък и не само за покупки по принцип родителите колкото и да са готини са винаги супер-грижовни

ПОсле чакаме снимки 

а тя и закуската станала и сядам да дам отчет за изминалата седмица!!!

...и най накрая понеже децата не са много големи само на три игри се пуСнахме ама иначе ми хареса имаше спасители навсякъде чувстваш се някак си спокойно
...ама аз понеже съм си шаш и паника май бях единствената мама дето подвикваше след моите слънца ....
.....все се притеснявам да му се невиди и все си мисля че моя мъж не ги гледи и нали не мога и да плувам страха ми е троен.....ама мъжо така хитро си ги наглежда с неговото спасителско око 
....тия дъждове са много неприятни ама кво да се прави случват се и такива неща......ааа сега се сещам моя големия син като празнуваше шестия си рожден ден и бях решила да го направя на открито тук в кипър нали дъжда ни е кът ..