Кипърски летни шедьоври 10

• 19 136
  • 286
  •   1
Отговори
# 225
  • Larnaca, Cyprus
здравейте и от мен..... Heart Eyes
ще ме извините че ви пооставих
днес  ми беше санитарен полУден той от полу май стана цял ама кво да се прави къщата голяма мъжете непослуШни и най накрая кой чисти.... newsm78...познахте аз... Mr. Green
люсиенче много се радвам че си изкарала добре и си успяла да се забавляваш по български щото тук да се забавляваш по кипърски си е направо скука smile3507
деси не се коси че не си била до компа щото и да беше моя мъж точно този ден си беше взел неговия лап топ с него а скайпа ми е там Mr. Green...пожелавм ви бързо изкарване на зъбките .... newsm47...
блонди....внимавай когато превеждаш да вземеш изречението като цяло и тогава да превеждаш по смисъл щото така както се опитваш определени изрази от изречението може да ги превеждаш граматически вярно но в подтекста на песента да се превеждат съвсем различно....... Laughing....а сега отива м мммммммммм да видя песничката ще ти пусна целия бърз превод в ефир Mr. Green.......приятно пътуване забавления и почивка ако случайно тръгнеш преди да съм пейстнала песничката Mr. Green

# 226
  • Larnaca, Cyprus
ДА ТЕ ОбИчАм

Бях малък за толкова .............
само че си отговорих сам
направих със тебе толкова .........
СЕГА съм се затворил в себе си
хвърлих мрежите си но не се хвана
знаеш да избягваш от ..............
може би си права че се опази
затова те обичам и от мен
Пр.....Опасно е тук
затова по добре че тръгваш
години опитвам
това което години отбягваш
..............................
по добре че тръгваш
години опитвам
това което години отбягваш
да те обичам да те обичам

блондичка дойде мъжо  Mr. Greenтова успях да преведа там където са точките за съжаление не мога да разбера какво казва ако чуваш по добре от мен пусни ми написани думичките че направо ме хваща яд така ..... Mr. Green

# 227
Ето ме отново, банда! 55

Преди всичко искам да ви благодаря за пожеланията за приятно изкарване на почивката! Лошото е че там няма кой знае какви забавления, но поне ще се откъсна от битовизмите /готвене, шетане и пр./ за малко.

Катенце, от превода който си дала се оказва че съм се справила прилично reverance.., като изключим обърквацията в "Χρόνια προσπαθώ αυτό που χρόνια αποφεύγεις", както и тия две думи, дето не ги открих изобщо в речника..., та тях да ми кажеш как точно се превеждат ---> "στάθηκες" и "κρυμμένα" ; а във фразата "Το σ' αγαπώ" това "То" какво точно означава?----> виждам че си го превела като "Да те обичам", т.е. това "То"="Да", така ли?
           Относно многоточията в превода ти, аз не че ще чуя по-добре от теб, но нали съм тарикатка, затова ползвам сайта с текстовете... Mr. Green та в първите две от тях думата е "ανοίγματα" - "загадка, тайна" /нали тъй newsm78/-------------- после "...знаеш да бягаш от темата.." - това което не си чула - "απ’ το θέμα" ---------- и накрая най-дългото ти многоточие е "Κι άλλο αν μείνεις θα δεθώ" - аз преведох "И ако останеш всичко ще приема"

Муцанче, в Кукунделата нищо не виждах, щото след преинсталацията на Уиндоуса сайта явно не ме "помни"... и даже такова "Hi Kukundela" не ми се изписваше, ама през една стрелчица успях да се "промуша" и нейде вътре ми даде опция за логване, та се логна пфуууу... ooooh!

И да ви раздуя в кратце сериала с моя компютър
, че ако се впусна в подробности и пряка реч, отиде 15-та страница...:  След като в понеделник при техниците компа си работеше-пушка и те ме увериха, че проблема е в нета, два дни чакам да ми пратят нетаджиите техник и днес следобед нейсе дойде---- оказа се мой познат, което ме успокои, че поне няма да ме лъготи най-безпардонно #Crazy   Цъка-щрака, прави-струва и накрая пак вика че лан-картата била причина smile3556  "Абе човеко /казвам/..." и почвам да му разправям подробно "Житие и страдание на грешния компютър" Joy Joy и до момента кой съм викала на място и къде компа съм носила... #Crazy..., а той - категоричен, че е от ЛАН-а и даже говори с техниците ми по телефона /за което го помолих да се изяснят професионално по м/у си/... Та проведе се значи един разговор на висок технологичен език, с елементи на "ти с мен еб**аш ли се" или с други думи "не ми се прай`на по-голям майстор от мене" hahaha hahaha..., но накрая все пак им внуши да ми сменят картата... Отивам значи при тях, а баш-майстора ми вика "Абе нямаш проблем ще ти я сменим, ама аз съм повече от сигурен, че не е в това проблема!" и ми я смениха... и се прибирам в къщи и пускам ТВ на компа.... иииииииииииииииии пак заби!!! newsm61 smile3514 smile3511  Звъннах им отново на доставчиците и им казах какво е станало и че заминавам на почивка утре, но като се върна, да му мислят... Rage #Sniper  red
Та както се казва по филмите "to be continued"... newsm66

Милички, това наистина ми беше последното включване...
Прегръщам ви всички, ще ми липсвате и до скоро!
bye

# 228
Блонди, миличка, то не сериал,ми не знам какво е с този твой комп бе...а то спор няма-всички са майстори! Айде не се ядосвай,да си прекарате добре с щерката.

Муци, ми миличка кво друго ми остава освен да се наглася към обстановката и живота тук. Няма какво да правя в България,колкото и да искам да си живея там няма как! Животът става все по-труден там-бяща ми има бизнес,занимава се с коли-има сервиз. Майка ми е мениджър касови операции в Алианц. Изкарват много добри пари и пак не им стигат. Знам какво ще си кажете-мама и тати има пари,тя какво прави тук. Аз винаги съм имала трудни взаимоотношения с баща ми. Никога не ми е давал пари. завършила съм в Търново благодарение на майка ми. Благодарение на нея също така заминах за Щатите. Но съм научена да бъда самостоятелна,през цялото време докато съм била студентка съм работила,никога не съм разчитала само на мама и тати. И сега беше време да се отделя,да се оправя някак си в живота.
И тук на малкия остров намерих едно спокойствие. Много неща ми минаха през главата,но сега вече си имам добра работа,живея сама,малко по малко ще започна да спестявам и така...нагаждаш се, учиш се да уцеляваш.

Абе тук тези дни май намаляхме...

Лека на всички!

# 229
И в таз кукундела не мога да вляза,то сложна работа...паролата я знам,ами юзер нейм? То взех че си направих си сайт...

Последна редакция: пт, 01 авг 2008, 00:58 от lusien4eto

# 230
Ето кафенцето от мен днес

Ама къде са всичкииии. newsm78...ааааа!!!

Катето, Жужка, Гугунчето, Муци, Деси...я бързо тук  bouquet

# 231
  • Larnaca, Cyprus
 smile3508 smile3508 най накрая се докопах до компа smile3508
ЯЯЯ тук много отсъствия ще пишем какво става бе хора то сега като влезе уикенда и съвсем ще се затриете всички.... newsm48
Блонди не можах да те хвана явно и вече си заминала ще обясня превода като се върнеш пък и сега съм в офиса и не мога да се задълбая както трябва ......тъй че както казваш май и с превода следва ......to be continuedddddd...... smile3533
Люсиенче точно така само смело напред каквото сама си направиш никой не може да ти го направи....пък и родителите в един момент влизат във една възраст на мрънкането им викам аз направо не се траят...... smile3511....Спомням си преди да се омъжа отида купя си нещо и като ме пита колко струва режех надолу задължително никога не съм казвала истинската цена ми така де да си отрежа от мрънкането newsm53.....пък и не само за покупки по принцип родителите колкото и да са готини са винаги супер-грижовни  Joy..да са ни живи и здрави тях си имаме чалъмите ще им научим и ще се нагаждаме какво да се прави....  bouquet.....Люси мерси за кафенцето обаче гледай сега ти незнаеш ама аз го пия с мляко.... Mr. Green...обаче круасанчето си го хапнах Mr. Green

# 232
  • София
Лусиенче, кликваш върху логото на сайта - двете човечета в ляво горе ( подобни са на тези на скайпа) и се логваш.
Това е!
Юзъря ще ти го пратя на ЛС!
Дори и да си направиш сайт за да имаш достъп до кукундела трябва да си контакт иначе пак нищо няма да виждаш!

Кати,    bouquet Ми  хайде звънни или скайпни Joy че да си побъбрим повечеко...

Другите май са в лятна форумска ваканция!!! Mr. Green

# 233
Ето ме и мен.Искам да почерпя,защото Любчо има имен ден /по католическия календар./А таткото ни е католик,та ще празнуваме и по двете религии ,купон да има .
Има и разбирателство по този въпрос.

Отиваме да празнуваме тази вечер.
Чао момичета,ще пиша в неделя като се върнем.

# 234
Деси , да ви е жив и здрав малкия принц !Купища пожелания, които да подкрепят собствената му увереност и вашите-----  желания! Честит праник! Много целувки от нас!                       
  Благодаря за прекрасната почерпка.....................ммммммммммм.......................чудни коктейлчета!!!!!!

# 235
Здравейте,върнахме се от купона.
Изкарахме си много хубаво.Въпреки че беше на домашно,беше много весело.
Любо се държа страхотно.Сигурно знаеше че купона е и негов.
Айде сега ще си почина малко,че ...........

# 236
Здавейте сладури...

Първо с малко закаснение да поздравя детенцето на ДЕСИ    bouquet с пожелания за едно прекрасно и весело детство    Hug

lusien4eto
получих пожиквателна ти,рапорт даден ,рапорт приет ихиххихихиихиххиихи    Joy

blondy-mamma
надявам се искрено да изкараш чудничко на почивката    grinning039   ПОсле чакаме снимки   smile3509

НИе утре сме на Фасури(аква- парка) и това много ме радва че малко ще се охладя  sport027
Пожелавам на всички хубави почивни дни.. newsm19

# 237
Доброооооооооооо утроооооо сладки мами!!!!

Ей сега един момент само да ви  сервирам кафето
а тя и закуската станала и сядам да дам отчет за изминалата седмица!!!
Както знаете в понеделник синчето имаше РД та да ви се оплача мама му беше организирала супер парти ама на открито.........и кат заплющя един дъжд половин час преди часът на срещата гледай как въртя телефони и променям всичко да де ама половината мами не дойдоха но все пак всичко мина добре а и нали си ми е още мъничък не забеляза че половината му гости ги нямаше.Вечерта имаше маса за родата та до 1ч а мама на другият ден беше на работа за сефте от две години насам.Но се справих геройски и първият работен ден мина сравнително добре само дето в края на деня ме заболя главата и си легнах 9:30 преди децата............и така цяла седмица  работа да взема децата от баба им (тя е гледачка докато почне детската градина),а в баба правим ремонт по точно освежаване  нали на есен ще ни идават снахата и племенника> Та така не разбрах как изтече тази седмица а за форума съвсем нямах време но обещавам бързо да влизам в крачка и да съм по редовна Heart Eyes макар че като гледам не съм само аз калпазанка.......Къде се загубихте бе хора?????????????? newsm78
И така на патерица Деси да ти е жив и здрав именника .
Гугуна да изкарате страхотно и се пусни от някоя голяма пързалка и заради мен Mr. Green
Блондичка съжалявам че не можах да ти пожелая лек път и весело изкарване но ти си знаеш че си ги имаш пожеланието за всичко най най  bouquet
Стига ви толкова че няма да остане място за другите дето не са писали скоро.
Целувки на всички и весели почивни дни. Hug

Последна редакция: нд, 03 авг 2008, 09:29 от пепита

# 238
  • Larnaca, Cyprus
ето ме и мен най накрая... Twisted Evil
два дни сме навън от къщи на плаж ..... newsm47
направо днес по едно време очите ме заболяха и главата толкова силно беше слънцето ....  grinning039....
и викам я да влезна да погледна какво става с темичката ни както и предполагах счупили сте си пръстите от писане newsm62
деси да ти е честит именника  bouquet....всичко най най от леля кати...да расте щастлив и обичан smile3525
гугунка..казвай как беше на Фасурито.....и аз съм ходила миналата година в Агиа напа заклаха ни преди да влезем хУбавичко.... smile3538...и най накрая понеже децата не са много големи само на три игри се пуСнахме ама иначе ми хареса имаше спасители навсякъде чувстваш се някак си спокойно omm...ама аз понеже съм си шаш и паника май бях единствената мама дето подвикваше след моите слънца .... smile3506.....все се притеснявам да му се невиди и все си мисля че моя мъж не ги гледи и нали не мога и да плувам страха ми е троен.....ама мъжо така хитро си ги наглежда с неговото спасителско око smile3556.....пък на мен ми остава само шашкането  smile3537
пепиткабраво поздравявам те че въпреки трудностите си се справила с партито smile3501....тия дъждове са много неприятни ама кво да се прави случват се и такива неща......ааа сега се сещам моя големия син като празнуваше шестия си рожден ден и бях решила да го направя на открито тук в кипър нали дъжда ни е кът .. Mr. Green...и ако щете вярвайте ако щете не точно на неговия рожден ден намери че заваля Joy #Silly #Silly...нито фУтболната среща уСпяхме да проведем нито да си играят на откритите играчки които имаше наоколо отттогава рожден ден на открито нееее newsm25

# 239
ДОБРУТРОООООООООООООООООООООООООООО

Да започваме по ред   Wink

ви го сервирам в умна чаша даже хахахахах Зповядайте на закуска..

Katy6 беше чудно,много се забавлявах,небеше голяма жега и това че сме с мъжа ми и приятели за мен беше най-хубавото отдавна небеше ми се случвало заради малкото човече така да излезем и да разпуснем   Joy
Лека и успешна седмица на всички Ви

Общи условия

Активация на акаунт