LaRedoute.fr - 70 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 98 529
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 165
Моята пратка беше от 25.06. Бебешки неща са. Снимала съм ги и чакам да се качат.По-късно ще ги пусна.

С нетърпение чакам Wink

# 166
Май подготвят следващия етап на намаленията. Получих е-майл, че всичко става от 70% на 75 %

# 167
Този отговор получих за проблема с влизането в кошниците.

Bonjour Mme Lena KIRILOVA NIKOLOVA,

I suppose it is a technical problem. Please try later.
thank you.

Явно ще си чакаме....

# 168
  • Там....където всичко е възможно ....
Търсех в суивито да видя нещата които съм поръчала с картинки ама не открих?Има ли такава опция? Чакам си поръчката от 30.06.  Simple Smile
Влизаш в суивито после натискаш върху датата (тя е в зелено),от там  Voir mon offre spéciale sur cette commande (пак е в зелено) и готово.Артикулите които са ти са изчерпали нямат картинка Peace

# 169
  • София
Да питам връщал ли е някой скоро нещо на французите. От сбърканата ми поръчка по инструкции от Сабине на 15.6 и пуснах двете неща, дето ми ги бяха пратили. Да ама вече толкова време мина и нещата ги няма още във Франция. Така че, ако някой знае за колко време стига пратка от тук до Франция да каже, моля?
А също и да знаете как мога да проследя пратката си, когато е влязла вече във Франция?

На 10-и април върнах едни неща,с препоръчана поща.Около 10-и май,след като нямаше никаква реакция от френска страна,че имат нещо получено от мен писах на Сабине .Тя ми върна още на следващия ден отговор,че не са получили нищо.Предположих,че все за 1 месец 800 грама колетче трябва да стигне от тук до Франция и отидох до пощата и пуснах молба за проследяване на колета(изискването е да е минал поне месец).После писах на Сабине,че съм задействала нещата за проследяване и я помолих да ме уведоми,ако междувременно те получат колета.От тези 2-3 разменени писма стана ясно,че аз съм изпратила на грешен адрес нещата.Реших да си чакам чинно отговор от нашите пощи,но Сабине ми прати писмо да съм напишела референтните номера на върнатите неща,за да ми изпратят за сумата ваучер.Написах ги и след около 2 седмици по обикновената поща ми дойде писмо с номер на ваучер.Междувременно звънях няколко пъти в пощата да питам какво става с проследяването и отговорът все беше"още нищо няма,чакайте ние ще се свържем като има резултат".Точно на 10 юни получих писмо с отговор на молбата ми-пратката ми била доставена на 23 април на посочения от мен адрес във Франция.Стана дълго,но да обобщя-нещата ми са пристигнали във Франция за 13 дни;французите са много точни и коректни,защото въпреки че,бях объркала адреса и без да видят какво точно връщам ,само по мои думи ми върнаха сумата;БГ пощи искат 1 месец да чакаш преди да пуснеш молба и после им трябва още 1 месец да ти отговорят!След писмото от пощите писах последно на Сабине да благодаря и да кажа под какъв номер и на коя дата е пристигнала във Франция пратката ми .

# 170
Май подготвят следващия етап на намаленията. Получих е-майл, че всичко става от 70% на 75 %

Peace

# 171
  • София
Това означава ли,че тези фиксирани цени няма да подлежат на по-големи намаления?И цената им ще си остане такава до края на разпродажбите?
Пазарувам за пръв път по време на намаления и това не ми е ясно newsm78

На този въпрос само французите могат да ти отговорят със сигурност, това са ми трети големи намаления - не може да се предвиди 100% кое ще се намали и кое не

Благодаря ти за отговора Hug
Предположих,че може да си имат някакви "правила" при намаленията на определените стоки,но явно не е съвсем така Grinning
Ще чакаме и ще видим Laughing

# 172
  • Beyond the Frontiers
Peace
Не знам какво гледате, но в от една седмица намалението си е -75%, в сряда би трябвало да стане -80%.

# 173
galadrielka, на мен са ми писали малко повече, но смисълът е същият.  Confused

"Bonjour Mme .............,
Vous ne parvenez toujours pas a acceder a votre panier sur notre site.
Je regrette cette situation.
Nos services font en sorte de resoudre cette anomalie au plus vite.
Toutefois, ils n'ont pas encore trouve la cause de ce probleme.
Je vous remercie de votre patience.
Je vous souhaite une tres bonne journee.       
Cordialement.
Tanguy,
Relation Client du site www.laredoute.fr"

"Добър ден, г-жо........,
Не успявате всеки път да влезете в кошницата си на нашия сайт. Съжалявам за тази ситуация! Нашата поддръжка прави всичко възможно да разреши този проблем възможно най-бързо. Въпреки това, не са открили още каква е причината. Благодаря Ви за търпението! Пожелавам ви много хубав ден!
Сърдечни поздрави!
Tanguy, връзки с клиентите на сайта www.laredoute.fr"

# 174
Sun аз току що пробва пак и се получи. Пробвай и ти. Може вече да са отстранили проблема

# 175
Ако намалението в зеления сектор стане 80%, дали в червения няма да бъде 100%  Mr. Green newsm78

# 176
  • София
Вижте това: http://www.laredoute.fr/vente-le-jean-large-entrj-85-cm.aspx?pro … 2&prodcolor=1

Това не са ли онези прословутите дънки с лен? Сега има и entrej. 80cm, и 85cm.
И са с нова снимка!  Mr. Green

Точно те са  Peace

# 177
  • Бургас
Ако намалението в зеления сектор стане 80%, дали в червения няма да бъде 100%  Mr. Green newsm78

Хихи, и с БД и подарък, нали?  Laughing
Няма шанс да се случи това.

# 178

Peace

Ами пуснете мейла тук та някоя френскоговоряща мама да го превде и да видим какво в действителност пише.

# 179
  • Някъде там...
mamaB моля те дай линк за тези дънки :
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=240210&pid=6131052&lp=-7470

Общи условия

Активация на акаунт