Nail art-29

• 32 525
  • 402
  •   1
Отговори
# 120
Момичета,може ли да ми дадете идеи за френски маникюр с декорации? Hug

# 121
  bouquet
направо нямам думи... много страници красота Simple Smile

# 122
Момичета,може ли да ми дадете идеи за френски маникюр с декорации? Hug

Мелиса, можеш да разгледаш предишните теми...там със сигурност ще си харесаш модел. Hug

# 123
Мерси,ще погледна със сигурност.  bouquet

# 124
# 125
petia много са хубави   bouquet

# 126
Мерси, Петя. Не съм ги виждала тези, които имат и четка към тях. Аз имам една боичка, а мисля че пак я купих от магазин, където продават неща на стар нейлс. Тя е без четка. Но ще проверя.  Grinning

# 127
Мацки, невероятни сте!!!   bouquet

Аз искам да ви се оплача. Днес най-накрая се реших да отида да си напрвя ноктопластика, но съм страшно възмутена Twisted Evil. Ето вижте как изглеждат ноктите ми:http://bg.fotoalbum.eu/Linita/a97026. Иска да ви кажа, че тук не са чували за дипинг, което много ме изненада.
Имам въпрос, към професионалистките: Може ли аз да си лакирам нещо върху ноктопластиката, или ще я разваля? Немога да трая един цвят лак повече от 2-3 дена Laughing.
Също кажете ми, нормално ли е да има балочета там където е залепен нокътя?
Аууу, ужас, незнам как ще се изтрая 2 седмици и да ги махам Close.

# 128
Петя , много са красиви  Peace

# 129
  • София
Предпочитам френски маникюр без декорации, но подкрепям мнението, че Петя се е справила чудесно.

# 130
  • Горна Оряховица

# 131
# 132
Имам въпрос, към професионалистките: Може ли аз да си лакирам нещо върху ноктопластиката, или ще я разваля? Немога да трая един цвят лак повече от 2-3 дена Laughing.
Също кажете ми, нормално ли е да има балочета там където е залепен нокътя?
Можеш да се лакираш, вземи си безацетонов лакочистител и можеш да твориш Simple Smile . Там където има балончета, това е въздух, който не е изкаран при залепянето на удължителя, тези нокти ще паднат много бързо. Защо не  отидеш и не направиш рекламация, да ти ги сменят, разбира се ако там са ти дали гаранция на ноктите.
Успех 

# 133
Мелиса ето френски маникюри ,които аз съм правила :

Страхотни са всички  Crazy

# 134
mecheto въпреки, че си снимала доста от близко не изглеждат чак толкова зле. е виждам на места как не е изпилен удължителя добре и си личи, както и че показалеца е малко по-разперен отколкото трябва, ама тва са дреболии според мен. като цяло не е лошо, ако те дразнят сложи лакче да и ще разнообразиш малко като ти писнат
Jeini не си творила и показвала твои работи от одавна, добре си се сетила да ни посетиш и покажеш моделче Peace

Общи условия

Активация на акаунт