ФЕВРУАРЧЕТА добрички, на море потеглят всички !!!

• 17 318
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
Марти,поздравления   bouquet и леко бременеене.
Дес,дано грешат за детенцето ти и новините от София са добри.
Слънчице,дано са зъбите.
Виви,кофти това с майка ти.Съчувствам ти!
Честито на всички месечинки,да растат здрави и засмяни!

# 196
  • ВАРНА
Дес, дано да не е вярна диагнозата. Стискам  fingerscrossed
Виви, гадничка ситуацията с майка ти. Моята днес ми вика "утре ще му сваря картофче и морковче", и това след един влажен поглед от страна на Емо към едно кюфте, което аз хапвах. Много се дразня, когато си мислят, че знаят повече от нас.  Close Поне съм доволна, че успях да я убедя в правотата си относно кърменето.

Гардеробът ми съм ограничила до една единствена пола, немачкаща се, носеща на лекета, достатъчно дълга за да мога да се дупя и достатъчно къса, да не се замотава плюс старите тениски и потници. Решла съм, че този ми вид не заслужава и стотинка харчове, като  се доближа поне малко до преди ще се възнаградя с нещо хубаво, но това чак зимата.
в подобна ситуация съм, за съжаление...
 Ей, глупави килограми, и ям и не ям, и се движа и не се движа, е, не мърдат и това си е. Явно, докато кърмя ще си стоя слонче  Blush

# 197
Спокойно мацки за килограмите .......ще ги свалим някой ден  Peace И аз имам 8 кг отгоре  ,но ..докато кърмя е така ..Ще сложа тези дни снимки да ни видите отново ..
Дездемонка ,ти нищо още не си му дала нали  newsm78 Кога ще започваш със захранването..Просто питам ..

Последна редакция: ср, 16 юли 2008, 00:25 от бубето 29

# 198
  • ВАРНА
Дездемонка ,ти нищо още не си му дала нали  newsm78 Кога ще започваш със захранването..Просто питам ..

Давала съм да близва няколко неща. Краставица, череша, диня /няколко пъти/ и бира  Embarassed. Не е имало никаква реакция. Иначе мисля да започвам съвсем скоро, просто изречението й не ми понесе. Не обичам някой да взема решения вместо мен. Виждам, че детето е повече от готово, но съм решила да е на 6 месеца. Той след седмица ги навършва, не знам дали ще изчакам или по-скоро ще започна. Но както беше писала Чара, толкова е лесно само на кърма, че не ми се започва това захранване. А и не съм чела достатъчно, имам си обща представа, но подробно не съм разучила.
Лека нощ от мен   bouquet

Последна редакция: вт, 15 юли 2008, 23:59 от de3demonka

# 199
Привет и от нас Peace Докато ви изчета и то пак станало утре Wink
Марти, не можеш да си представиш колко мило ми стана като видях новата ти линийка Hug За обичта към децата - ще си говорим след 9 месеца., Обичат се еднакво и още как, те са смисълът на животът ти Peace
Чара, радвам се че пишеш. Просълзих се докато те четях Cry Дано ужасът не се повтаря никога повече. Тая държава вече за нищо не става. Днес както си стоях в офиса и гледам през прозореца една моя близка приятелка бута бързо количката си с 8 месечния си син. Излязох навън за да и се обадя, а тя задъхано ми разказва как по централната улица на Бургас се носят талази задушлив дим и нищо не се вижда и как хората бягат от ужас какво става. Изреди ми 2 хипотези и беше видимо притеснена много. Обадих се на мъжа ми който работо на пъпа на Бургас и той ми потвърди че миризмата е ужасна и не се вижда добре навън, но не знае какво се случва. След 10 мин ми се обади за да ми каже че димът е изчезнал и че всичко е ок. Оказа се по късно че военните правили учение и изпуснали някакви димки #2gunfire #2gunfire #2gunfire в 11 часа!!!!! Откачени хора, и всичко това остава безнаказано #Cussing out
Дес26, вярвам силно че диагнозата ще се окаже погрешна Praynig Имаше ли нещо обезпокоително до сега?
Виви, що не си казала бе душо - ще я пратим твойта майка на обучение при моята! Моята мама txtloves е страхотна и Господ да и дава здраве, защото без нея съм загубена supermama Школовката при брат ми в Америка си казва думата, защото и тя е "за" недаването на вода при кърмачетата Peace
Слънце как е Пламенка? Имате ли температурка?  Hug
МарияМ, колко бързо минава времето - преполовихте годината! Бъдете здравички и послушни Hug
emi_bademi няма нищо по хубаво от шопинг терапията Peace
Ние днес бяхме на консултация. Алекс ме изуми с мерки - наддал е цели 800 грама, ама и аз какво съм се зачудила - нали се храним денонощно - мога с гордост да нося потника на ЛЛЛ "Денонощен млечен бар" Искаааам друго работно време и бара да почива през нощта smile3514
Иначе за разлика от Алекс аз нешо прогресивно слабея, че чак се стрестнах. Незнам обаче от къде извира тая кърма newsm78 Много уморена се чувствам, недоспала и имам сенки на очите. Какво да пия за подсилване на организма незнам. Забравих да питам педито днес...А почивката е мираж Cry
Лека и спокойна нощ Hug
п.с качих малко снимки на моята банда ТУК

Последна редакция: ср, 16 юли 2008, 00:13 от rosi_bosi

# 200
Роси -Боси ...... Hug живи и здрави да сте ,все така щастливи и усмихнати да сте..  bouquet Чудни снимки... Peace
Защо слабееш ли , newsm78  еми ..от многото работи ,които вършиш без прекъване ,дай си малко почивка или и ти като Мери ...работохолички такива ,ама и аз съм седнала да ви коментирам,а не се погледна себе си първо ...но друг път за мен  Wink

# 201
Виви,накарай и се на майка ти #Cussing out,и аз не обичам да ми дават съвети постоянно,при положения че сама си гледам децата.Добре че са далече Winkи само по телефона съветват.Аз и друг път май съм казвала,че свеки даде на Петър ягоди на 4месеца и половина Shocked,добре че нищо не му стана на детенцето,но Мони няма да й я оставя нито за час да я гледа,защото аз си приказвам,а пък тя си прави каквото си знае Crossing Arms
Роси,страхотни сте на снимките Heart Eyes(между другото имаме същото килимче и пердета в детската на Петьо hahaha,май пазарим от едни и същи магазини Joy)И си дай малко почивка,тъкмо ще имаш време за по кафенце GrinningА на Алекс браво за хубавите мерки Peace
Бубе Hug
Лека вечер на всички  Heart Eyes

# 202

Момичета мили, искам най- напред да ви почерпя по случай Рождения ден на племенника ми Доминик, който днес навършва цели 7 години, сякаш бе вчера когато милото ми братче се обади и каза Мърко роди се Hug

baloni bdbaloni baloni bdbaloni baloni bdbaloni baloni 
Доми честит празник мило мое момче!  newsm59 Пожелавам ти да си ми здрав, все така умен и палав, безгрижен и много щастлив   bigdance2   както и много успехи в училище на есен!  book  umnikuu  Да радваш мама, тати и Юлианката,   hug   Kissing Heart  винаги да се грдеят с теб!      Tada nbirthday Tada nbirthday Tada nbirthday Tada

Роси, великолепни снимки, много хубаво семейство сте! Heart Eyes
Дес, много се моля да е объркана диагнозата!   Praynig
Чара толкова ужас и мъка лъха от разказа ти, дано бързо се забрави и никога повече не изживявате подобно нещо!
Честити месечинки на всички! Да са ни здравички дечицата и много да ни радват!
Ние утре сме на консултация, ще рапортувам вечерта. Дано времето е по добро от днес, днес беше ураганен вятър, след това гръмотевична буря и дъжд, който чакам да спре за да простра.
Виви съчувтсвам ти, знам за какво говориш повярвай. До такава степен е при нас риска, че ми е по лесно да си гледам сама децата, от колкото после да оправям поразиите.
Моля ви за участие тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=314060.0
Спокойна нощ!

Последна редакция: ср, 16 юли 2008, 03:18 от Мери

# 203
Не съм на себе си  Cry
Момичета, благодаря на всяка от вас за подкрепата. За кой ли път ви чувствам така близки  Heart Eyes Съжалявам че този път споделям този ужас с вас!!! За сега няма нищо оптимистично. Започнали са да бият инсулин за да видят как ще реагира организма му.  Praynig
Толкова ме е страх и съм толкова безпомощна, че съм на предела на силите си. Майка ми и мъжа ми са там с него, а аз дори не мога да го подкрепя, ако изобщо съм в състояние. Говоря с него, а той ми казва "Не се притеснявай мамо, аз съм добре и ще се оправя" Толкова е внимателен ................  Cry Май не мога да пиша повече
Не съм сигурна как ще продължа напред. Сигурно всеки път като го погледна ще ми се къса сърцето. БОЖЕ  Cry
Моля пишете при този стрес изобщо редно ли е да кърмя!? Не мога да спя, а и малката се събуди-това е необичайно за нея. Лошо е че ще си изнервя и беборанката, а е така спокойно бебе!!!!!!! Аз съм с разстройство от напрежението, а сега я чувам че и тя попръцква.
Не мога да се овладея, а искам заради децата си!!!!!!!!!!!!  Cry Cry Cry

# 204
Дес кърми си, стреса няма да ти попречи, макар кърмата да е наситена с хормоните на стреса сега, въпреки това е за предпочитане пред друга храна. Но ти си решаваш в крайна сметка. малката е неспокойна, защото улавя твоите тревоги сега. Много ми е тъжно че така се е получило.
Позволявам си да дам два съвета.
Обърни се към хомеопат!
И купи и прочети книгата Подсъзнанието може всичко на Джон Кехоу.
Не се отчайвай мила, с теб сме! Hug

# 205
Мери, ти си безценна. Със сигурност си нещо повече от човек! Толкова съм благодарна че те има и съжалявам че не те познавам лично. И отново не спиш ! Където и да отида във форума ти си там. Незная как е по силите ти, а и за 3 деца се грижиш. Така ми се иска поне малко да бях като теб!
Дано има начн да се съвзема, но ми изглежда невъзможно  Sad

# 206
Моля те Дес, само не клюмвай, отчаянието на никого не е помогнало миличка. Представям си колко е тежко да научиш това, и как смазващо те боли, но стегни се, защото си толкова много нужна за напред. И трябва да си добре, и усмихната, и да мислиш позитивно, така само би била от полза, би помогнала. Реакцията ти е съвсем нормална, но не губи време да страдаш, започни да събираш инфо и сили, за да се бориш момчето ти  да оздравее! Моля те!

# 207
Много ме е страх  Cry Cry Cry
Всички тук сме майки и не е нужно да обяснявам колко боли  Cry
Не ми се иска да пълня темичката ни с това и да създавам напрежение. И то миличкото ми момченце е февруарче. Толкова скоро беше когато му нямаше нищо. Не мога да се спра да питам защо!? Не мога да ви опиша колко е добър и чувствителен - като повечето от зодия Риби. С него сме родени на една дата 26.02. . А и малката сестричка не спи! Господи, искам да не е истина.
Мери, момичета, извинете ме! Зная че всеки живее с пролемите си. Ако не беше този форум в момента по всяка вероятност щях да експлоадирам от мъка. Толкова обичам това дете - всеки един ден не съм спирала да му се радвам. Как ще помогна и на двете дечица да са добре като просто не мога да се спра да плача . А напоследък с мъжа ми обсъждахме и вариант за трето дете и бяхме толкова щастиви)Момичета, обичайте си дечицата такива каквито са. Те са вашите слънца. Като зная за колко глупости съм се карала на малкия не се побирам в кожата си  Cry
Сигурно с бебка сме в състояние да не спим няколко денонощия само батко да е добре. Милата душичка и тя не спинка, а нищо не осъзнава.
Целувам ви и ви благодаря  Hug
Няма да пиша повече, защото и вие не сте от желязо, известно време само ще ви чета.

# 208
Мери .. Hug ..да ти е жив и здрав племенника,много щастлив и послушен   bouquet newsm59 newsm67 newsm59
ДЕС26  добро утро, не се затваряй така ,по-добре пиши ,като споделяш няма да си сама...Надявам се наистина да не е сериозно ,дано грешат докторите.. PraynigБъди силна и не спирай да кърмиш,бебката усеща всичко ,поуспокой се ,кураж и много целувки до после ...  bouquet

Последна редакция: ср, 16 юли 2008, 09:33 от бубето 29

# 209
  • Кьолн
Привет майчета! Днес започвам с тези думи защото поста на Дес направо ме разплака Cry. Искам само да и кажа , че не ни натоварва и всички сме затова в този форум да се подкрепяме не само в радостните моменти а и в тъжните. Думите направо се забиха в сърцето ми. Знай мила ,че имаш моята подкрепа! Детенцето ще се оправи трябва да вярваш колкото и да е трудно за майчиното сърце. Другите думи са излишни.  Мама Ави напълно те разбирам и моето свеки навремето с какатабях я оставила за половин час а тя я постригала като бях и забранила да го прави. Мери честит рожден ден на племенника ти! Да е жив и здрав и многощастлив! А моята Ивка спи през деня а вечер иска да играем не знам как да и обърна режима че през деня не мога да спя имам работа. Желая ви лек ден!

Общи условия

Активация на акаунт