ФЕВРУАРЧЕТА добрички, на море потеглят всички !!!

• 17 311
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
Когато гледам във очите ти - потъвам аз във дълбините им.
Когато чуя и гласа ти то ще е песен и денят ми.
Детенце ти ме правиш жива,
със теб се чувствам най-щастлива!

Това е за момченцето ми

бубе, мозила, мери, момичета, благодаря ви
Май не зная как да кача снимка  Embarassed

# 211
  • Варна
Дес дръж се.Дано не е вярна диагнозата на детенцето.Продължавай да си кърмиш.И на мен бяха ми казали да спра  когато преди около 2 месеца катастрофирах,но аз не ги послушах и нищо не му стана на бебока.

Мери честит рожден ден на племенника ти.  bouquet
Марти и на теб честит рожден ден и ти пожелавам една лека бременност и едно здраво бебче на финала.

Последна редакция: ср, 16 юли 2008, 10:57 от жаси

# 212
  • Sofia
Дес, кураж и много сили ти пожелавам, ще са ти нужни в този момент! И споделяй, ще ти олекне!
Като се чуваш с момченцето ти винаги му казвай колко много го обичаш и че всичко ще е наред. Прочети ако можеш книгата, за която споменава Мери или гледай филма The Secret има го по торентите, сигурна съм че след това ще гледаш на нещата по друг начин!
Между времено аз ще се моля и ще стискам палци някой, нещо по веригата да е объркал диагнозата!  Praynig

Мери, жив и здрав да е племенника ти! Да е гордостта на семейството и много да ви радва!

Чара, разказа ти ме потресе истински, радвам се че всичко е наред при вас и се надявам да преодолеете стреса възможно най-бързо!

# 213
Des,мила,споделяй с нас и не се затваряй в себе си HugИ аз силно се надявам да не потвърдят диагнозата и момченцето ти да е здравичко Praynig Praynig Praynig
Мери,честит рожден ден на племенника ти newsm59  Gift newsm18
Приятен ден на всички Heart Eyes

# 214
  • София
Здравейте, мами!
des26 , не се предавай, ти си нужна на детенцето си. Послушай ценните съвети на Мери. Трябва да си силна!
tchara, мен също ме потресе разказа ти. Радвам се, че всичко вече мина и се надявам занапред само хубави неща да ви се случват.
Честито на рожденниците и на днешните месечинки! Да са живи и здрави, и все да са засмяни!!!
За нас: след вчерашната консултация вече сме 7.280кг и 66см!
Колажа е готов! Сложих го на първа страница. Оригиналният размер пратих на нашата поща fevruarki@abv.bg (с парола baby2008). Качеството малко се развали, за което се извинявам!
Приятен ден на всички!

Р.Р. Ако някъде нещо съм объркала с имената на колажа, моля да ми кажете, за да оправя грешката

# 215
  • ВАРНА
Дес, не унивай  Hug, семейството ти има нужда от теб. Ние сме насреща, ако имаш нужда от нещо  Hug  bouquet
Кат, видях колажа. Много е сладък, а бебоците ни  Heart Eyes най-хубавите.
Честит роджен ден на племенника на Мери. Да расте здрав, да е умен и послушен.
Честити 6 месеца на Любомир на maria_m /малко на патерици/.  newsm67  nbirthday
Честито на бебчетата, празнуващи месечинки днес.   bigdance2  ura

# 216
Дес, миличка кураж и от мен!Бъди силна и не се предавай!С твоето момченце всичко ще е наред.Надявам се тази диагноза да е някаква лекарска грешка Praynig

# 217
  • Варна
Колажа е страхотен.Благодаря ти Кат. Hug

# 218
Дес, дано момченцето ти скоро да се оправи! Стискам палци наистина да е грешена диагнозата. Къде го лекуват сега? Сега недей да се предаваш, защото децата ти имат нужда от теб. Кърми малката и й говори какъв чудесен и смел батко има, а на него - че е най-прекрасното и смело момче на земята! Исках да те попитам как се усъмнихте, че става въпрос за диабет? (Ние имаме съмнения за Блажко, започна да пие 3-4 л. течности на ден и много да пишка от известно време и сега като си дойде от морето ще го изследват.)

Мери, честит рожден ден на племенника ти!   bouquet

И накрая - днес имаме годишнина от сватбата. Равносметката за тези 3 години е, че имаме 2 деца и още се обичаме, повече няма какво да искаме! Ето как изглеждахме преди 3 години: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=47426&pid=2221580&lp=-2100 , а ето и почерпката:

Иначе Митрий се е навил да прави трето дете есента, но категорично няма да го огрее. Ще помечтае още 3-4 години поне. На Маги щели да й порастнат зъби и нямало вече да е съвсем бебе, а той искал беззъбо бебе, което да мирише на млечице  Crazy Joy. Не знам да се смея ли, да плача ли, ама със сигурност няма да се навия.

Днес няма да празнуваме, но в неделя е кръщенето на Маги и тогава ще наваксаме. Преди малко ходих да оставя капарото в едно заведение наблизо.

Кат, страхотен колаж!   bouquet Не смогнах да изпратя снимка на Маги, но следващия път обещавам!

Исках да пиша на много хора, но ако ми остане време - по-късно.

Последна редакция: ср, 16 юли 2008, 15:23 от evelinar

# 219
  • sofia
Дес26, споделяй с нас и тук, "говори" ни, точно заради това е форума все пак. Няма само да четем за картофи и моркови, я... Стискам ви палци, дано, дано, дано нещата се подредят. Миличкото ти детенце, наистина е много внимателен, описвайки думите му... Hug Точно чрез такива случки човек си казва "Чакай малко, поспри, огледай се, виж стойностните неща, с които Господ те е дарил!". Всеки човек си има проблеми - ако не е едно, ще е друго нещо което да те тормози, но в един момент наистина човек се замисля и преоценява.
Кажи сега (разбира се, ако искаш) как се усъмнихте в това, има ли някаква причина, диабета май беше наследствен понякога, има ли някой в рода ви с тази болест? И т.н.

Роси, страхотни снимки. Чудесни сте!
Мери, честито на рожденика! Да е здравичък, добричък, да радва мама и тати с отлични резултати в училище! Те нали живееха ... в Полша ли беше?
Виви, съжалявам за това с майчето ти! Родителите, верно, понякога не се усещат кога прескачат границата. И тук трябва търпение и от двете страни. Дано повече да нямате такива ситуации. Моята майка много ми липсва в ежедневните грижи със семейството ми. Знам, че ако бях в нейния град щеше да ми е много, много по-лесно... Ама, здраве да е, ще се оправим.
Кат, колажа наистина е много хубав!!!
А за покупката ми вчера, верно се радвах, не бях си купувала нормална дреха от 1 год назад. Все пак съм 7-8 кг отгоре още и не "инвестирам" много, а само си купувам по-големички потници, че от старите ми дрехи нищо не ми става, а пък летните ми блузки много добре ми очертават шкембенцето, да не говорим че ми стигат до пъпа, е точно в този момент - няма нужда от такива гледки. Stop Ще се снимам днес и ако приличам на нещо ще се покажа Wink
Хубав, прохладен ден от нас!

Евелинка, честита ви годишнина. Сигурна съм, че сега се обичате още повече от деня на сватбата. Съхранете любовта си още дъълги, дълги години, разбирайте се, уважавайте се, изслушвайте се!  Дечицата (тук визирам и номер три, макар че сега е само в разума ви Wink) ви да растат здрави, послушни да станат достойни хора и да се гордеете с тях. Ех, ама се отплеснах...  Heart Eyes Hug

Последна редакция: ср, 16 юли 2008, 12:02 от emi_bademi

# 220
Здравейте !

Дес,първо се обръщам към теб - истински се надявам да има грешка,да е добре детенцето ти  PraynigНе се предавай,не се отчайвай.
Как е той сега,нали беше писала че са започнали да бият инсулин? Боже,наистина се надявам да е грешка  Praynig Praynig Praynig
Ще се надявам следващият ти пост да е оптимистичен !

Марти - честит рожден ден и честита радост  Hug Hug Hug
Желая ти всичко най-най-най-хубаво,много здраве и леки 9 месеца   bouquet
Хубаво е че сте решили да задържите бебчето.Много ме развълнува новината за твоята бременност,чак се размечтах и аз.... Heart Eyes
Пак ли чакаш Февруарче,или сега е Мартенче ?

Чара - добре завърнала сте  Hug Голям ужас сте изживели наистина  Shocked Снимката на Георги е много сладка  Heart Eyes
Познах и заведението - Симфония,нали  Sunglasses Като ученичка работех там и си го познавам  Laughing

Валерия - пловдивчанка ли си вече? До 27 съм заровена сред учебници и лекций,ноооо след това съм свободна!
С удоволствие бих направила 2,3 кръгчета на градската градина (или на околните заведения) с теб и адашчето.Ако искаш пиши ми тел. на ЛС.Може да се разберем нещо  Hug

Мери - честит рожден ден на племенничето ти!Да е здравичък и много послушен!Много да ви радва винаги !    bouquet   bouquet  bouquet

Честити месечинки и на всички празнуващи дечица!

Cattt - Колажа е страхотен   bouquet Браво ! Аз също искам да си правя колажи,ама незнам как.Сега имам Фотошоп,ама нещо немога да го инсталирам,а камо ли да работя с него  Embarassed Някой ден обаче и това ще стане  Wink

Мамо Ави - много ти отива blondy   bouquet Гледах ви снимките от плажа!
Роси - и твоето семейство е спер сладко  Heart Eyes И рибарката Драгон,и нейните сладурки  Heart Eyes Всички,всички снимки са ни много хубави.Гледам си ги постоянно  Embarassed

Евелинка - честити ви 3 години семеен живот.За 3-тата година може да си подарите и 3-то детенце  Grinning Щом таткото се е засилил ...  Mr. Green

Стиснатите палци за моите изпити свършиха чудесна работа - взех си НАЙ - ТРУДНИЯ вчера с 3  Mr. Green и съм безкрайно щастлива  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Сега ми остават още 4 изпита  Tired

Може би имаше и още неща за казване,но много сте писали и е възможно да пропускам някой,извинете ме за което  Embarassed

Хубав ден на всички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 221
Еми, какво коремче бе, къде си го видя?  Stop Снимай се и показвай покупката, за какви 7-8 кила говориш не разбрах, нали сме те виждали, ако ги свалиш тези кила на следващата среща ще те търсим с ... микроскоп!
Виви, аз и друг път съм писала, че майка ми е голяма паника и често си имам дразги с нея. Тя не е кърмила мен и брат ми, но пък е голям спец по кърменето и отбиването, а най-вече по захранването. Тя храни децата до умопомрачение и никога не е достатъчно. Ама ми е майка и някак търся общ език с нея, пък и много си обича внуците и много помага.
Роси, страхотни снимки! Ти наистина си се стопила. Аз пия вече 3 месец Матерна, но мигрената ми отшумя почти и се чувствам доста по-добре.
Чара, и аз настръхнах като прочетох какво сте изживели! Било е кошмар!
Слънчице, как е малката?
Дез, и мен нещо ме мързи да захранвам, давала съм досега пъпеш, череши, ябълка и бабите захраниха с домат, ама все отлагам.
Изабелка, честито за изпита! На 27 да ни се похвалиш, че си ги взела всичките! Стискам палци!  Hug

# 222
Евелинка честита годишнина ,бъдете винаги така красиви и щастливи ,много дечица да тичат и изпълват къщата ви само със смях ... Hug Бъдете здрави и мноооого късмет   bouquet  bouquet

Марти честит рожден ден ,много здраве и щастие ,кураж и късмет и много лека и успешна бременност ...Бъди щастлива ..  bouquet Hug  bouquet
КАТТТ..... Hug Hug  браво за колажа ..страхотен е ...
Изабелка ...браво за изпитите ..супер си ...  bouquet

# 223
Дес бъди силна . Надявам се диагнозата да е грешна, но дори да не е, предполагам че ако вие бързо свикнете с нея и синът ти няма да се травмира.

Марти честито за бременността. Simple Smile Каквото и решение да вземеш, ще е правилно за теб. Завиждам за смелостта ти да родиш скоро и друго бебче Simple Smile Но определено ще ти трябва помощ. Аз и сестра ми сме с много малка разлика. На майка ми не й е било лесно, но до себе си е имала баби и се е справила.  За децата може би е по-добре, защото си имат някой близък приятел на почти тяхната възраст и ги вълнуват едни и същи проблеми. Послушай все пак лекарите. Ако според тях е по-добре да прекъснеш бременността, по-добре сега да го направиш, отколкото да рискуваш по-късно, когато ще си емоционално обвързана.

Евелинка честита годишнина. С пожелание за още много такива хубави празници и равносметката да е винаги в полза на любовта между вас Simple Smile

ПОкрай захранването на бебоците ни нека не забравяме и тяхното емоционално и умствено развитие. Скоро ще започнат все повече да разбират и да стават по-интересни. Бих се радвала ако споделите на какви игри играете с малките и колко време се занимавате с тях.

Йоана обича да пускам песни и да й пея и танцуваме. Обича да се гледа в огледалото и да "говори" на човечето там. Огледалата ни са вече матирани от нейните пръстчета. Една от любимите й играчки е пакетче с носни кърпички, което шумоли и е меко на лапане Simple Smile

# 224
Марти, честит рожден ден! Желая ти лека бременност и много сладко и послушно второ бебче!

Общи условия

Активация на акаунт