ФЕВРУАРЧЕТА добрички, на море потеглят всички !!!

• 17 229
  • 290
  •   1
Отговори
# 225
  • Sofia
Евелина, честита ви годишнина! Да се обичате и уважавате още дъъъълги години!
Много щастие, любов, хармония и разбирателство да струи от вашия дом!

Марти, честита бременност първо, да изкараш най-леките 9 месеца ти пожелавам! И честит рожден ден! Страхотен подарък си си подарила между впрочем!  Grinning
Жива и здрава да си и обградена с любов и внимание!

Изабелка, в петък ще ставам майна и обезателно след 27-ми ще ти досадя да знаеш.  Mr. Green И браво за изпита!  Grinning

Нещо друго щях да пиша, ако съм изпуснала някой и нещо ще ме прощавате, мозъка ми витае...приспивам Ева а гостите отатъка шумолят с някакви пликчета и изпускат една метална купа около 20 пъти на теракота, ще кажеш кашкавалени че са им ръцете.
Иначе съм спокойна и приятно отпусната...остават още 2 вечери и ще целувам вратите след тях!

# 226
 Мери, честит рожден ден на племенника ти. Да е здрав и послушен, много да радва мама и тате.
 Честит рожден ден на Марти.
 Честита годишнина на Евелинка.
 Кат, благодаря за труда за колажа

# 227
Дес, мила, стискам палци диагнозата да не се потвърди и детенцето да оздравее, а на теб ти желая кураж и сили. Не се предавай на отчаянието и депресията. Мисли позитивно и вярвай, че всичко ще е наред. Hug
Евелинка, честита годишнина! Желая ви всичкото щастие на света! (винаги, когато видя булка и с голямо вълнение се сещам за нашия голям ден,  толкова  прекрасно е това изживяване)
Мери, честит рожден ден на племенника ти!
Кат, колажа е страхотен.
Кокомания, Деница много обича да й се говори  и пее, за съжаление аз не мога да й пея, просто липса на дарба от моя страна. Понякога й пускам телевизора и тя го гледа известно време и кротува, знам, че не е много добре, ама.... за малко може
Относно дрехите- голяма част от гардероба ми не мога да го ползвам, въпреки, че ми останаха 3-4кг за сваляне повечето дрехи ми стоят ужасно тесни и впити и не мога да ги обличам, но от друга страна и предпочитам да не купувам сега, за да имам стимул да отслабна.
Дойде време за пюре, направо ми става лошо с тия пюрета и каши, такова мазане и цапане. Ужас, с нанчето беше къде , къде по-лесно.

# 228
Евелинка чак сега и аз видях, че имате годишнина. Честито !!!

Пожелавам ви винаги да се обичате, а трудностите, пред които се изправяте, да преодолявате заедно и да правят любовта ви още по-силна.

# 229
Привет от нас. Резултата от вчерашния преглед е зачервено гърло. Изписа ни сироп и витамин С. Каза да продължа още два дни с Панадола сутрин и вечер, да не вдигне пак температура. Ние смятаме да пътуваме в петък към Плевен, че за това може би така се подсигурява. Иначе малката е по добре. Само една кашлица и се заформя. Не знам обаче дали го прави за внимание или наистина и дразни гърлото.
Честита годишнина и от мен Евелинка.
Марти  newsm59
Кат страхотна си. Hug

# 230
Евелинка, честита годишнина   bouquet много сте красиви и щастливи . Толкова те обичам и вярвам, че опасенията ви за Блажко са неоснователни. Той пък е съвсем дребчо милия.
Симптомите по който открихме диабета бяха честото пиене на вода. Изпиваше по много,а устичката му пресъхваше и честото пишкане. Аз още преди да се родят нашите съкровища писах, че той има проблем с нощното напикаване, затова и някак в самото начало го възлагахме на това и горещината. Просто се случи точно в горещите дни. Свекърва ми е с диабет, но тя казва че не е наследствен. Предполагам резултатите тепърва ще покажат. Евелинка, сигурна съм че при вас не е това, но все пак за всеобщо успокоение сподели с нас.
Момичета , вече без сили останах от плач на моменти се съвземам и мисля някак по-позитивно, но не след дълго отново изпадам в ридания. Дано това състояние с времето отшуми, но аз се съмнявам  Cry Никога няма да ми олекне  Cry Cry Cry

# 231
Евелинка ,честита годишнина!!!Бъдете все така щастливи и се радвайте на дечицата си!!!

Марти,честит рожден ден!!!Бъди много щастлива и лека бременност ти пожелавам!!!

Кат
,благодаря ти за колажа,прекрасен е   bouquet  bouquet  bouquet
Слънчице,дано се разминете само със сиропчето и Пламенка оздравее скоро Hug
kokomania,Мони най-много се забавлява с батко си Grinning,търкалят се двамата,той й пее и тя приглася,гушкат се,направо ми пълнят душата Heart EyesМного обича и да я целувам по вратлето и коремчето,смее се с глас,също й слагам една носна кърпичка на лицето и тя я маха.В момента любимите й играчки са гризалки ,общо взето всичко,което дрънчи и може да се лапа Mr. GreenОпитвам се да се занимавам с нея колкото време ми е възможно,ако аз съм заета баткото се занимава Mr. Green
Изабелка,мерси  bouquet и честито за изпита. fingerscrossed и за другите,които остават.
Дес,кураж мила Hugвсичко ще се оправи с твоето момченце Peace

# 232
Дес,кураж и не се предавай, сега си нужна на семейството си.Дано всичко се оправи с момченцето ти!
Мери,честит рожден ден на племенника ти.
Евелинка,честита ви годишнина!Още дълги години да сте все така усмихнати и щастливи!
Кат,поздравления за колажа!
Изабелка,браво за изпита.Да почерпиш! Wink
Марти,честит рожден ден и на теб!Още веднъж лека бременност,много щастие и сбадване на всички мечти

# 233
Момичета, в момента малко съм осъзната! Дано не е за кратко, защото ми се случва за момент и не след дълго изпадам отново в онова ужасно състояние на безтегловност и безпомощност. Може би и моя организъм се отпуска от време на време. И температура вдигнах не беше ми се случвало от стрес. Говорих с някакъв човек, който се занимава с китайска медицина и колкото и невероятно да звучи просветна ми някаква искрица надежда. За момента усещам че дишам. Дано не звуча твърде налудничаво, но съм си вече полу луда

# 234
ДесHug Hug Hug! Разбирам те за китайската медицина, на свекърва ми след китайски масажи й се поуспокои кръста. Но изчакай първо да видиш какво ще се постигне с консервативното лечение и диета.  Thinking Нали трябва и двете да са съвместими.Къде го лекуват във София и колко време ще е тук?
Иначе 100% ще изследвам Блажко, може би още началото на другата седмица. Доколкото разбрах кръв се взима от пръстчето, даже мисля ако педито е отпуска сама да ида в една лаборатория наблизо и да пусна изследванията. И мен това непрекъснат пишкане и пиене на сокчета ми боде в очите. Другите деца вече се понаучиха да стискат нощем и се  будят сухи, при Благун пампата тежи 100 кила.
 Кокомания, аз много обичам да я "гнявя" - гушкам я, подхвърлям я, целувам коремчето, мачкам я... Като е по-кротка й говоря разни срички, макар че тя ми гука по съвсем различен начин и още не може да ги повтаря, Подавам й играчки, които тя да хване и да оближе. Вчера за първи път я полюлях 2 минути на люлката на брат й и Маги беше във възторг. Също така от около седмица я оставям на една дебела завивка върху килима и слагам играчки наоколо, а тя се учи да пълзи. Предполагам, че другия месец вече ще пълзи като я гледам как се напъва да си вземе играчката и как се е научила да се претъркаля до крайната цел за по-бързо.

# 235
Евелинка, моля те в най-кратки срокове предприеми изследванията! Блажко не е болен, но за собствено успокоение действайте.
 Аз още незная докога ще останат. Все още овладяват положението, а след това ще следят и реакциите на организма.
Ето ми ги двете слънчица:

# 236
Марти, честит рожден ден и леко бременеене! Поздравления за смелостта!

# 237
des26, чудни са ти слънчицата! Много късмет им желая! Диабетът не е фатален. Бях чела някъде, че половината от диабетиците изобщо не знаят, че са такива, тъй като не са се изследвали. С подходящи лекарства и специална диета, всичко ще е наред с детенце. Само трябва да се успокоиш Hug
Евелинка, честита годишнина! Всичко, което бих искала да ти пожелая, го имаш!
Кокомания, с Калоян си играем на "самолетче", на "боц, пръстче" и "гуш, мамо, гуш", но най-много се забавляваме, когато си пеем. Цялата улица вече знае, че имам талантливо бебе. Пее във всякакви положения и ситуации - в количката, ваната, шезлонга, кенгуруто. От известно време си припява и докато суче. Най-редовно ме приспива, като ми пее. Би трябвало да е обратното, но умората си казва своето и често клюмвам първа в опитите кой-кого ще приспи. Вчера започнахме "Приключенията на Лукчо". Знам, че нищо не разбира още, но искам да свиква с различните интонации. И ние много харесваме "другото бебе" в огледалото. А сега следва най-любимата игра - пляскането във ваната. Много се забавлява, рита и поставен по коремче на стойката, докато му сапунисвам гръбчето.
Мери, идеята с пасирането на компотите е много добра! В момента си изстудявам "натурален сок от праскови" в хладилника.

Последна редакция: ср, 16 юли 2008, 20:46 от Puhka

# 238
  • Бургас
Честит Рожден ден на Марти! Много щастливи мигове ти желая!
des26 , прекрасни са ти дечицата! Моля се да отмине този кошмар за теб и да дойдат по-добри дни.
evelinar , много красива булка си била. Още много години да споделяте семейно радости! Ако не съм много нахална, ще напишеш ли пак как беше номера с възглавничката и дупещо се при спане бебе Rolling Eyes Обещавам да ти копна обяснението и ако още някой като мен не е внимавал много в час да го давам вместо теб следващи пити при питане. Може и на лични, защото друг май не се е оплаквал. А ми се иска да хвана евентуалния проблем отрано. Дано грешиш за Блажко!
Чудя се защо най-големите трудности се дават на най- милите и сладки хора. Такава несправедливост!
Мери, ЧРД на племеника! Само радости от него!
За заниманията с детенце, срам не срам ще си призная, че не съм много наясно какво точно трябва да правя с него. Пея основно, и кърмя..., последното май не се признава за занимаване Embarassed общо взето от 12 до 8.30 бутаме времето щото той спи изключително малко

# 239
Дес дръж се мила всичко ще е наред с твоето детенце Peace голям сладур е Blush
Марти  newsm59 лека и безпроблемнна бременност и догодина да сте трима!
Габито умира от кеф като го целувам по краката и корема и като играе на фърчи с баща си се смее с глас а коронния му номер е като го сложа да легне по гръб веднага се обръща по корем и много се кефи  Joy
Избелка браво за изпита успех и на другите , моя последния мина но не знам дали съм го взела , дано , че въобще не ми се учи вече 7 години направо се луднах , как се справяш с толкова изпити и бебе  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт