Браво за мерките и теглилките. Ние сме на опашката сред февруарчетата, но сме от по-дундестите. Мисля, че е минал седем кила и половина. Ще видим на консултацията на 17.07. Захранването още не ни е приоритет, тъй като мама крава е щедра.
От известно време давам дрънкалки на Калоян и вчера ме изненада с едно нововъведение - хваща си авентския биберон и го дрънка, така че дръжката да се удря в основата.
Искам да питам за столчетата за кола - чета, че много от вас ги слагат в посока, обратна на движението. Така ли трябва? Аз си го слагам да гледа напред, но честно казано не знам как е правилно.
Гледам, че липсващите албуми от "снимка.бг" наистина са се появили отново - видях два от тях в "зоната". Това много ме радва. Аз качих в "Хоби" одеалцата на Калоян. Те са от мен, баба ги пазеше. Имаме много нови, но тези са ми любими, защото са чист памук и са много мекички. Заради Калоян обаче си поиграх и ги минах по краищата на една кука. Като ми остане свободно време, се занимавам с такива неща. Подхванала съм още две одеалца, след което на ред идва една лятна количка, от която възнамерявам да запазя само основата. Нея няма да я минавам на една кука де, просто ще си дам простор на фантазията в стил "Храбрият шивач".
Роси-боси, не знам как става тоя номер с 50-те лева. В "Джъмбо" съм била само веднъж досега, но око лакомо - да има как щях да натрупам всичко в количката.
Опа, имаше и друго, но Калоян се събуди. Отивам да се къпем и после започват опитите да се приспим, които включват кърмене, пеене, люшкане, гушкане върху спалнята, люшкане, кърмене, гушкане, кърмене. След като успея да го приспя най-после, се люшкам като камбана.