Лакове OPI.... и други марки

• 70 559
  • 557
  •   1
Отговори
# 345
Сигурно отделна тема за козметика от Ибей няма да разрешат .Може да направим една в КМ-" Козметика он-лайн -обсъждане на продукти " и друга в На пазар -Козметика он-лайн-поръчка ,доставка ,проблеми и кое къде е най-изгодно.

# 346
  • Belgium
...преди един месец попаднах на един лак Very Vernis /Pine-apple/, струваше 2.50 лв. Доволна съм, много е траен и цветът е плътен.
Да, знам за какво говориш.  Peace
И аз ги открих вчера!  Hug
Взех си 27 # оранжев корал (тук ме побъркахте с това оранжево- Иля, ти си виновна! Crazy Mr. Green).
Страхотен лак и страхотно покритие само за 2,20лв.  Mr. Green
Имитират 1:1 шишенцата на Буржуа. Peace

kopche, я сподели какви са тия имитации на шишенцата на Буржоа? newsm78
Тоя цвят Pineapple ме заинтригува. Какъв е? Светло жълто?

# 347
...преди един месец попаднах на един лак Very Vernis /Pine-apple/, струваше 2.50 лв. Доволна съм, много е траен и цветът е плътен.
и аз си взех два лака на тази марка, един оранжев и червен, оранжевия обаче е по-траен Thinking Незнам защо, но червените цветове на много марки са нетрайни, бързо падат

# 348
  • Belgium
Ама Very Vernis е просто колекция лакове на Буржоа:

Искате да кажете, че има марка наречена така, която имитира Буржоа ли?  newsm78

# 349
  • София
kopche, я сподели какви са тия имитации на шишенцата на Буржоа? newsm78
Тоя цвят Pineapple ме заинтригува. Какъв е? Светло жълто?
Не, това е името -изписано на самото шише Wink-като серия , един вид.
Номерът на лака е 27.  Grinning
Формата му е абсолютно идентична със тези от серията very vernis на Bourjois , даже труд не са си направили да сменят името, а направо са го копирали.  ooooh!

Ама всъщност, като се замисля, май това е търсен ефект.  Thinking

Последна редакция: чт, 17 юли 2008, 13:35 от kopche

# 350
  • София
http://www.buycosmetics.com/Product_pics/large/l/Bourjois_VeryVernis_300.jpg
Мда, именно!  Thinking

# 351
  • Belgium
http://www.buycosmetics.com/Product_pics/large/l/Bourjois_VeryVernis_300.jpg
Мда, именно!  Thinking

kopche мерси  Hug
Има едно магазинче с ментенца до нас ще го проверя днес за тия лакчета  Crazy

# 352
Писах и в една друга тема за скрабовете на OPI, но и тук да споделя.  На ръцете си правя редовно-стават много меки и нежни Flutter. Снощи го пробвах и за краката-ефекта ме изненада приятно. Все едно бях ходила на педикюр.

# 353
Момичета аз днес пак не успях да стигна до магазина с OPI то и си взех лак на SEVENTEEN какво ви е мнението за тази марка?

# 354
Момичета аз днес пак не успях да стигна до магазина с OPI то и си взех лак на SEVENTEEN какво ви е мнението за тази марка?

Хубави са лаковете на Seventeen, аз вчера си взех един страхотен цвят, а и не са скъпи. Исках да покажа цвета който си купих, но не успях да намеря техен сайт, което ми е много странно.  Rolling Eyes

# 355
я кажете от коя основа за лак сте доволни и дали ползвате задължително преди всеки лак

# 356
# 357
  • Пловдив
я кажете от коя основа за лак сте доволни и дали ползвате задължително преди всеки лак

Основа за лак не ползвам. Моите нокти са от типа "неоценени че са ми даденост", никога не ги жаля за нищо. Даже на моменти си мисля защо растат, като аз не искам.
Не съм попаднала на лак, който да ме впечатли от доста години. Последно си взех Колистар, уж плътен, покривен...пастелен, но...само с пастелността съм съгласна. Sick

# 358
  • Варна
Аз ползвам избелваща основа на Manhattan...сега след като си сложих гел на ноктите не слагам основа на ръцете, а само на краката...
преди изобщо не ползвах основа и ноктите ми започнаха да пожълтяват...доста грозно Tired...и поразпитах тук там и така се сдобих с няколко избелващи основи...е остана само тази на Manhattan Crazy

# 359
Това са цветовете, които имам в момента, за съжаление сега не мога да снимам лаковете, ще ги опиша според това как изглеждат на моя монитор и как в действителност:
Chapel of Love - много приятно розово, но с малко перла(аз не харесвам перлени лакове, но за този получих комплименти  pletka )
Strawberry Margarita - по-светъл е и доста по-ярък, чак прекалено ми идва, но за морето става.
You're Such a Kabuki Queen - тъмно розов, на жълта светлина(вечер) си е чисто червен, харесва ми.
Most Honorable Red - ярко оранжево/червен.
Back to the Beach Peach - розово/прасковен, по-ненатрапващ се тон, много приятен.
Lunch at the Delhi - червенеещ, не много ярък с оранжеви тонове - новият ми любимец.
My Chihuahua Bites! - Ярко червен, без оранжевеещи тонове, също много ми харесва.
Nail Polish Natural Nail Base Coat - нанася се добре, на тънък слой, но пак си ми пожълтяват ноктите (вече разбрахте какви цветове ползвам в момента)
OPI Nail Polish Top Coat - много съм доволна, съхне бързо, не се сгъстява почти до последната капка.
RapiDry Spray Nail Polish Dryer - тук съм 50/50, мирише много добре, не е мазен като други капкови изсушители, но и не изсушава много по-бързо, май по-мазните вършат повече работа.
Avojuice skin quencher - лосиончетата много ги харесвам, вярно нямат дълготраен ефект, но пък на момента преобразяват ръцете и миришат страхотно!
Avoplex cuticle oil to go - ползвам го от няколко дни, под формата на много мазен гел, добре мирише, но можеше и да попива по-добре. В това отношение за сега Solar oil ми остава фаворит. Опаковката е напълно безмислена, пак се омазвам до уши, защото трябва да го втривам.
Avoplex Exfoliating Cuticle Treatment - и него от няколко дни, нещо ми мирише кофти (някой друг, ако го има да каже дали е нормално.  Thinking) Засега не виждам полза.
Start to Finish Formaldehyde Free - Уж да спестя, пък то не върши работа, като нито едно от трите заявени! Сега го ползвам само за основа, нанася се на дебел слой и после слагам само 1 един слой лак, че ще стане прекалено, но пък като че ли, по-добре пази от пожълтяване от розовата база. Ако го сложа и за топ лак става на мехури!  ooooh!
chipskip
Nail Lacquer Chip Preventor
- това нещо според повечето върши работа, колкото лакочистител, но на мен ми харесва и забелязвам, че лака ми изкарва повече.

Последна редакция: нд, 20 юли 2008, 01:12 от sunina

Общи условия

Активация на акаунт