Корместата тема - хайде на големите шкембета и на големите дупета - 2

• 22 520
  • 505
  •   1
Отговори
# 75
Дано всичко мине леко и бързо! Ще стискам и аз палци и ще мисля за Лилито.
Това предизвикано раждане ми се вижда голям кошмар  Confused Но щом не тръгва сама бебка, по добре така. И да преносва много не е добре...
Ритка, аз съм съгласна с Аничка  Peace И залагам за 27 ми  Wink
Светле, аз тия работи със смъкването не ги разбирам... Моя корем първия път си беше отначало ниско, а втория път си остана до края високо  Rolling Eyes Моята лекарка все ми повтаряше, че трябва да добутам 34 седмица и всичко ще е наред с бебка. Не знам точно коя седмица си, но си доста напред с материала, така че... още малко търпение и ще се гушкате  Hug

# 76
  • София
Лили,стискам палци за утре и ще чакам добрата новина с нетърпение! Hug

# 77
  • Някъде там...
Хайде и от мен едни стиснати палци за Лили.  fingerscrossed

# 78
  и аз fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 79
  и аз fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

И аз!

Светле, горе главата мила.Ако искаш да си побъбрим само ми се обади, може и до Карлово да дойда....знае ли се ... Hug

# 80
Много късмет на Лили утре.Чакаме хубавата новина.  Praynig
Аз пък си мисля,че Ритка вече си знае датата и затова ни дава да залагаме,иначе си спомням,че преди време  помоли като и дойде времето да не залагаме на дати.
А в коя болница е Лили,май съм пропуснала ако е споменала?

# 81
  • София
Лили с теб сме, да си знаеш. Отдалеч ще пращаме положителни топли мисли.
Дано всичко мине бързо.

Лили не е от София мацки. Казвала е в коя болница ще е , но аз съм бременна не забравяйте. Mr. Green
Берни, честно казано имам някаква светлина по въпроса, но още нищо не е сигурно.

# 82
Лили още веднъж ти пожелавам много късмет, до обяд да си гушкаш съкровището вече

# 83
Лили е в болницата в Кърджали.

# 84
  • София
О, Светланке. Я да кажеш как са двете "дебели" дупета. Ама за мойто не питайте,
не е от най секси дупетата. Въй суета.

# 85
  • София
Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Лили е в болницата в Кърджали.

Лили, ама как не съм разбрала, че си от Кърджалииии. Аз имам роднини там и почти всяко лято сме там. Ей, да родиш една здрава бебка, пък може и да се видим.  Praynig Нищо чудно да имаме и общи познати. Simple Smile

# 86
Ха ха ха - вашите дупета пред нашите са секси, не ами... Laughing
ами мислех да ви го спестя, ама като питаш. Тази нощ за пореден път дадох доказателство на бебето,че майка му не е наред с главата. Събудих се от кукумявка много близо до прозореца ни. Дорева ми се, не ами...направо нямам думи да опиша как ми се стегна всичко. И се сетих за темата, в която много мами описват как преди нещастното събитие са чули кукумявки... Sad И ми стана така страшно. Та така. И както си лежа осъзнавам, че съм будна от известно време, а бебчо не мърда изобщо.  Shocked И реших да го събудя- първо лекичко побутвах корема. Нищоооо. Мале като се уплаших. изчаках известно време - пак почнах да побутвам. Отново няма реакция. И през цялото това време тъпата кукумявка ми е в тиквата. И кво свърших - раздрусах си сериозно корема с ръце. Е, събудих го. И тогава пък той реши да ми покаже, че и той може да не ми даде да спя- та така - ръчкахме се един друг цяла нощ. ooooh! Поне се успокоих малко. Ама тази кукумявка... абе гадно ми е. Не ми се смейте само.

Впрочем за онези, които не знаят - в петък ме гледа една докторица и каза, че бебчо е БЕБКА! Joy Joy Joy Ама сама си призна, че позата,в която е не позволява да се твърди със сигурност. Та за си чакам момче. Mr. Green

# 87
  • София
Светле, аз като я чух тази кукумявка бяхме заедно с още няколко човека...  Peace Така, че спок. А и на моменти си мисля как ги набедихме горките животни. Толкова са сладки. Като бях бременна с Лъчи свеки заръча да не ям заешко месо, та да не се родило бебето със заешка уста. Shocked Е, аз вече бях яла... И като й дръпнах една лекция - то бива невежество, ама другари... Та, това за бабините деветини и кукумявките.

# 88
 fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed За Лили от вчера за нея си мисля и стискам здраво палци.

Светле  Hug значи така поръчкахте се с бебчо снощи ,ти му даваш доказателства на бебо колко луда мама има ,но съм сигурна , че  съвсем скоро той/или тя  Wink/  ще ти го върне тъпкано  с много,много безсънни нощи  Laughing
Колкото до кокумявката незнам защо така сте нарочили птицата ,на мои познати се беше настанила на къщата им доста време нищо лошо не се случи освен че спечелиха от лотарията  Laughing така че ................

Иначе да дам отчет и аз , вчера ми взеха кръв за биохимичен скрининг резултатите ще са готови след седмица , знам ,че много момичета са против това изследване ,но аз реших ,че ще го направя  и ако резултатите не са добри както си мисля че ще е защото се има впредвид факта ,че имам три неуспешни бременности от сега съм решила ,че ще направя и амиоцитенза.Но първо да изчакам да мине тази дългааааааа седмица.
В Петък съм при Марков на фетална морфология.Все още не осещам бебо, но се надявам това да стане скоро  та и аз като Светлето да го ръчкам от време на време.

# 89
Светле  Hug значи така поръчкахте се с бебчо снощи ,ти му даваш доказателства на бебо колко луда мама има ,но съм сигурна , че  съвсем скоро той/или тя  Wink/  ще ти го върне тъпкано  с много,много безсънни нощи  Laughing
И аз това си помислих, много скоро малкото човече ще ти покаже кой кого  Laughing Дръж се Светле още малко ти остана  Hug ние сме с тебе
Все още не осещам бебо, но се надявам това да стане скоро  та и аз като Светлето да го ръчкам от време на време.
Hug Хеленка този път всичко ще е ОК
Нали сме затова да си помрънкваме една на друга, аз незнам защо ме е обзел един такъв оптимизъм, чак ме е страх на моменти ... ама със сигурност скоро и мене ще ме хване параноята

Общи условия

Активация на акаунт