Корместата тема - хайде на големите шкембета и на големите дупета - 2

• 22 618
  • 505
  •   2
Отговори
# 285
Нефертити от мен ги имаш fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover!!!
Всичко ще бъде наред да знаеш Hug!

# 286
Nefertity,  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed за понеделник.

# 287
Аз от сега ще ти стискам палци fingerscrossedи съм сигурна че всичко ще е ок Heart Eyes

# 288
  • София
Нефертити,започвам мноого силно да стискам! Praynig Heart Eyes

# 289
  • Варна
  И аз се присъединявам, макар да знам, че всичко ще е наред. Достатъчно страда вече fingerscrossed fingerscrossed

# 290
Нефертити, и аз ще участвам активно в палцестискането  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed.

# 291
Всички палцестискаме! Нефертити, всичко е наред, нали знаеш:) Hug Hug Hug

# 292
А, и аз ще палцестискам! Grinning Чакаме да ни зардаваш с хубави новинки  понеделник. Hug

И аз да се отчета - пера бебешки дрешки. Голям отчет, а. Малко съм притеснена, че го правя. Знаете - все ме е страх някой или нещо да не си каже - ей, много самонадеяна стана пък ти, я чакай да видиш... Но вярвам, че Господ ни пази с бебончо. А така или иначе скоро ми махат конците - не ми се ще да разчитам на Митко да пере и глади докато съм в болница аз. Още повече, че при него се появи здравословен проблем, ама сега няма да ви говоря за това. Все още не мога да взема решение къде ще раждам, но имам някаква идея. В крайна сметка - каквото ми е писано.

# 293
Светле, освен Господ над теб бдят и  две ангелчета. Вярвам че те пазят и искат мама да е щастлива  Hug.

# 294
Светле, освен Господ над теб бдят и  две ангелчета. Вярвам че те пазят и искат мама да е щастлива  Hug.

Hug Hug Hug

# 295
Hug Всичко ще е наред този път, само не се притеснявай. Дано Митко бързо се оправя.

# 296
Ех, че сте ми слънчица! Hug

# 297
Светле, дано при Митко не е нещо сериозно. Да му минава бързо.   Hug Прегръщам те здраво за това, че си направила нещо въпреки страха и суеверията. Пък и трябва да отметнеш малко дейност, че Вики като се върне какви пранета те чакаааат ... Grinning Laughing

# 298
Светле, справи се супер.  Peace Можем да поемем още много, много мрънкане и паранои. Ама ти нали си ни жалиш  Wink  Шегувам се  Grinning Сериозно мисля, че всичко ще е наред с бебчо, вече си толкова напред с материала  Wink Ще се ражда, няма начин  Laughing Дрехите и да не ги изпереш, ще се оправят без теб  Peace То какво ли толкова му трябва на едно новородено. Аз нищо не бях купила, та какво остава за прането  ooooh! За раждането трябва да измислиш само къде. Иначе то като дойде.... минава... Сигурно Селената ти е едната възможност. Да ти кажа тук повечето ми дружки в квартала са раждали там и са много доволни, но има само една родила естествено с епидуриална /дано така се пише Blush/, останалите са секцио...

# 299
 :hug
Момичета, искам да ви питам нещо - нормално ли е бебето да има по-продължителни периоди, в които да не е много активно. В смисъл, че по принцип бебчо въпреки малкото място си ми разказва играта от намествания, подритвания и бутане с ръчички. От вчера сутринта обаче са много по-слаби. Защо така? Дали не се мъчи нещо? Аз звъня на док ама нещо не ми вдига, та реших вас да питам. Писна ми да се притеснявам. Тази нощ не спах естествено.
А пък за Митко - ми на този етап се моля да не е нищо сериозно, макар че от снощи съм още по-притеснена. Изчаквам един преглед в сряда и вероятно и тук ще потърся съвет. Важното е да излезе нещо незначително. Praynig
Много ми е сдухано днес. Sad
Ми това е - наоплаквах ви се.

Нефертити, чакаме подробен отчет от посещението при док. Peace

Шер, да, за Селена се колебая, защото никъде другаде нямам познат доктор в Пловдив, но пък от друга страна докторите тук така са се вживяли в моя случай, обръщат ми такова внимание, че все си мисля, че никъде няма да е така. Освен това имат невероятоен микропедиатър - за нея съм слушала похвали в Пловдивдско неонатологично. А отскоро имат и два страхотни подаръка от Зорка Първанова - нови кувиози. То да не ни се налага да ги ползваме де. Та в общи линии клоня към Карлово. Още повече визирайки факта колко качествено и с какво внимание ми се направи серклажът. Има и друго - както знаете главната акушерка ми е приятлека, при всяко положение тя ще присъства, а раждането до голяма степен се води от акушера. На нея имам доверие и ще съм най-спокойна ако тя е до мен.

ох, много дълго стана, ама като няма с кого думичка да си кажа тук, пък ми е такова едно смотано.

П.С. Последен въпрос - нормално ли е бебето да хълца прекалено често? С Вики нямам спомен да е хълцал изобщо, нито пък с другите бебета. На това тези дни му се случва редовно. Едни такива много ритмични леки подскачания - от книгите знам, че това е хълцане. Ама през ден? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт