Корместата тема - хайде на големите шкембета и на големите дупета - 2

• 22 555
  • 505
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Лекарят днес не ме прегледа, оставихме за понеделник, тогава ще ми пусне и болничния. Но излезе много свестен, накара ме да му обясня как са протекли двете ми неуспешни бременности и прояви заинтересованост. После почнаха да умуват със сестрата откога да ми пуснат болничните и дали ще ми стигнат дните. Иначе преди това отидох при личната лекарка и за 10 мин. ми оформи направление.
Благодаря ви за съветите против повръщане. Това, че не трябва да ям кисело мляко не го знаех. Аз сутрин като стана ми е едно такова тежко на стомаха, нищо не ми се яде и си мислех, че като хапна малко кисело мляко ще ми отмине. Да ама после отивам и повръщам. Днес сутринта пак така стана. После като ми поотмина хапнах един домат и малко сирене, а следобяд ядох салата Цезар. Сега ще правя гъбена супа, дано тя да ми понася. А конкретно нищо не ми се дояжда, по скоро ми се отяждат определени неща, които обичам.
лейдибейби много си готина  4470

# 421
Благодаря момичета за комплиментите Hug
Наминавам да видя наша Светла как е? Светле да почиваш повечко, че силички ще ти трябват после Party
Фивърче с тая гъбена супа незнам как ще ти се отрази (ма то ти вчера си я правила, така че късно се включвам). Гъбите по принцип са тежка храна и не е много препоръчително като повръщаш.Ама ако пък много ти се ядат няма да се съобразяваш я Naughty

# 422
И така ме е шубе, защото нали пак трябва да ме прегледа и ако каже нещо лошо, страх ме е  Sad

Ей това ми е постоянно в главата, и аз във вторник съм на лекар, трябва да отида да се запиша на ЖК по ЗК , че после излиза в болнични, отсега ме тресе нервата , уж нямам причини да се притеснявам, дано всичко да е наред и дано моя Митко да ме изтрае до вторник, че само му надувам главата с моите фобии

# 423
  • София
Хей, милички аз май вече съм за друга тема, но с едно мило чувство си чета тази тема и следя с голям интерес.
Искам да ви кажа, че през цялата бременност ме тресеше , какви ли не страхове минаха през главата ми, но за щастие
бременността ми завърши с една прекрасна Лора. През цялото време вярвах, и не спирах да се моля, и всички СВЕТИИ
чуха молитвите ми. Ще трябва още толкова сила , колкото е била нужна докато стигнете до този момент, та дори и повече,
 но вярвайте.
Нефертити, радвам се че сте си у дома, сега си почивай повече и колкото и да е досадно лежи си на Д-то хубаво, и после
ще се радваме на прекрасни снимки.
Ичони, колкото и килца да си , после ще ги сваляш, така че това е най-малкия проблем, важното е да се сбъдне мечтата ти.
fever, не си мисли лоши работи, не че аз бях спокойна преди всеки преглед, особено в началото. Ходех всяка седмица на лекар, при трима различни, поне ги редувах де. Винаги ми беше напрегнато и вечерите преди прегледите ми почти не спях, и винаги
бях нервна и неспокойна.
Погал по тумбачетата. (А, как ми липсва тази Рени) Heart Eyes

# 424
  • София
Mилинките ми,така ви разбирам.За жалост сме обречени да изкараме бременността си без да можем истински да и се порадваме и да се отпуснем,а дните така бавно минават.Стискайте зъби и вярвайте,всичко ще наред! Praynig Hug Heart Eyes
Иночи,ще ги свалиш мила,не се притеснявай.Аз след стимулация,други хормони и двете бременности(завършили с аборт) бях станала 70кг.Забременях на тях и качих 27! ShockedТа от 97кг.,сега съм 72 и се надявам още да свалям де.Сега съм на една диета(на Дюкан) и с нея свалих 7кг. за 1м.

# 425
  • на дъното
Добре дошла на Слави в отбора на тумбаците.Желая ти леки 9 месеца и на финал едно прекрасно и здраво бебче  Hug

# 426
Ама че е пусто събота и неделя във форума Crossing Arms Аз май тогава най- много стоя Whistling Ритка как е малката Лора Heart Eyes Да я нагушиш от мен Hug

# 427
Фивър, и аз знам че от к. мляко става по-лошо. Трябва нещо сухичко, сухарче, солетка, или филийка хляб.
Лейди бейби е много хубава и много й отива коремчето  Hug
Светлето повече да си почива  Hug
Ичони, ще ги свалиш кг, това сега не е най-важното. И мен ме тормозят и все ги мисля. Аз качих 20 кг за 9 месеца. Дотук съм свалила 15кг -за 5 месеца. Най-добре ми действа пречистващото гладуване на чай с ябълки. Правя го вече 3-ти път за тези 5 месеца.
Много целувки на малката Лора.
А как е Деничка, Лили се загуби нещо  newsm78

# 428
Аз нещо не разбирам. Силве за коя Слави става въпрос- Slavi -Yo .ли? Ако е така мноооого се радвам. Ще излезе май ,че само аз останах  Grinning.

# 429
Аз нещо не разбирам. Силве за коя Слави става въпрос- Slavi -Yo .ли? Ако е така мноооого се радвам. Ще излезе май ,че само аз останах  Grinning.
Рени от сърце ти пожелавам скоро да се пребориш със страха, и твоето ангелче Гого, да стане батко
Светле, кажи ни едно дзак   Hug Hug Hug

# 430
Охх ,благодаря ти Нефертити !Чул те Господ както се казва .

# 431
Рени, скъпа, не си  само ти останала - и аз съм там Hug!
Ще дойде и нашия ред, вярвам го Praynig.

Светлее, изчезна ми нещо Thinking, да се разпишеш ей!!!
Иначе почвам телефонен тормоз, а ако няма резултат - направо ще кацна в Карлово!Да знаеш, давам ти срок до утре на обяд Peace!

# 432
Асе, като кацнеш в Карлово, моля те да й кажеш на Класната ни, че си мускулестият тъмен субект, който пожела да й изпратя. hahaha
Сега ми е съвсем добре - Силви и Слави леко го бъркам, че даже и двечките са ни морски. Embarassed Сега като стискам палци за бременността на едната, даже и да ми кривне мисълта, положителната ми енергия ще достигне до когото трябва.  Hug

# 433
Аз нещо не разбирам. Силве за коя Слави става въпрос- Slavi -Yo .ли? Ако е така мноооого се радвам. Ще излезе май ,че само аз останах Grinning.

Рени, скъпа, не си  само ти останала - и аз съм там Hug!
Ще дойде и нашия ред, вярвам го Praynig.
Светлее, изчезна ми нещо Thinking, да се разпишеш ей!!!
Иначе почвам телефонен тормоз, а ако няма резултат - направо ще кацна в Карлово!Да знаеш, давам ти срок до утре на обяд Peace!

Здравейте, момичета!
Аз се върнах от морето и съм пак в Пловдив, та даже на работа. И така ми липсва това:

Рени, Адашке, не сте само вие в списъка на чакащите, и аз съм тама. Ама то е Божа работа!

А Светла наистина много ме притеснява вече! Някой не й ли се обади?

Последна редакция: пн, 11 авг 2008, 10:13 от asja

# 434
Ася, добре си си дошла в къщи, много бързо свърши отпуската, а?
Светле, обади се миличка че те мислим
На мене ми се появиха едни пъпки на корема и ме сърбят  newsm78 , и пак едни глупости са ми в главата ....

Общи условия

Активация на акаунт