Отговори
# 150
  • София
Invisible...аз мисля да ходя на ФЕхоКардиография, тъка че моля те, ако имаш инфо- пиши кой доктор в 3-та Градска е най-добър и как се записват часове, в кои седм. се ходи

# 151
Ехокардиографията се прави в 22 ГС, за това съм сигурна, вече аз кой лекар - не мога да помогна.

# 152
току що говорих с моята близка имената са вече споменатия д-р Велковски и д-р Павлова. Не беше сигурна за седмицата точно понеже е в отпуск в момента.

# 153
здравейте и от мен мамчета.хайде дайте час и място утре за срещата.и аз стискам палци на всички мамчета с пробели ще се моля за тях и за всички нас .искам да ви споделя че аз по принцип тренирам салса но не съм танцувала от както разбрах че съм бременна и сега направо така ме стяга душичката така ми се ходи но в къщи никой не ме пуска а и като взех да получавам болки от време на време още повече .някоя от вас тренирала ли е нещо по време на бременност

# 154
  • София
за Томова знам, че е точно специалист по ФЕхорадиография, че е много добра в тази област

# 155
И аз днес бях на ЖК, показах резултатите от БХС и ФМ мериха ми кила този месец само +1. Не ме гледа на видеозон, защото вече не ми се полага, но и аз не исках защото не ми харесва апарата. Корема ми е порастнал само с 2см. За 5-ти месец по скоро изглеждам като преяла. Според Балев термина ми е на 1.12. била ми по ранна овулацията. Аз го питах дали неможе просто да е по голямо бебето, но ми отговори, че разлики в големината можело да има чак след 22 седмица.
Днес докато чаках в мак доналдс ми стана лошо, но като ми премери кръвното си беше добре 100/60. Каза док, че е от жегата.

Лек ден на всички newsm51

# 156
И на мен ми се идва на Варненска среща, но утре имам рожден ден, а в неделя отивам за няколко дни на гости на майка, така че ако се организирате сигурно ще дойда другия път

# 157
  • София
току що говорих с моята близка имената са вече споменатия д-р Велковски и д-р Павлова. Не беше сигурна за седмицата точно понеже е в отпуск в момента.

Браво Invisible... много си бърза Wink

Но трябва да разберем и как и колко време по-рано се записват часове, защото за Димитрова и Томова, няма часове за Август ( горе-долу тогава ще сме в 22 седм)

# 158
тя ще е на работа чак на 21.07 и тогава ще може да ми каже, другото е да се обадим директно там и да попитаме но мисля че поне 2 седмици предварително трябва.

# 159
А бе мами,не ви ли се струва,че ехокардиографията е пресилено изследване newsm78,не трябва ли първо да има някакво съмнение на ФМ за кардиологичен проблем и тогава да се ходи newsm78.
Не за друго,но това са допълнителни пари,които бутаме на докторите,без да ни молят.Незнам,дано не става нужда Praynig,ама мисля,че няма нужда,вие съмнения ли имате,че ще ходите?

# 160
Здравейте и благодаря на всички за отзивите.
Днес бях при д-р Велковски в 3-та градска или нац. кардиологичен център, както искате го наречете. Обърна ми страшно много внимание, преглежда ме близо час, обясни ми всичко, за което го попитах, но бих искала и второ мнение, защото положението е сериозно - сърчицето на бебо е добре, но левият дроб е притиснат от този хидроторакс и ако течността не се резорбира, дробът няма да може да се развие, и т.н. Затова искам да се свържа с Томова и да видим какво ще каже. Моля ви, стискайте палци!

# 161
bg_desi ,много съжалявам за огромните ти претеснения,дано всичко да се оправи и да си родиш здраво бебче на финала Praynig,стискам палци!

# 162
bg_desi   fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover всичко да се оправи и декември да се радваш на живо и здраво бебче  Praynig Hug

# 163
bg_desi, дано се развият добре нещата за бебо и всичко да е наред!Може би е въпрос на време.
Аз днес ходих за БХС, 50лв.дадох само за изследването, още 20 за прегледа, нещо множко ми се струват имайки предвид категоричността на резултатите, но както и да е.
Желая на всички Ви приятни почивни дни, ако почивате и лека и безпроблемна...

# 164
bg_desi много съжалявам за притесненията ти, надявам се всичко да е наред и да родиш здраво бебоче  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

zuerich аз лично нямам притеснения, но напоследък чета все как най-добрите специалисти пропускат важни неща и за това си мисля да отида, още не съм решила окончателно ще се посъветвам и с Евтимова.

изрових една тема в която се е включвал д-р Марков/мнението е последното и е отговор на предния пост/:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=114342.0

Общи условия

Активация на акаунт