Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са плановете за сватбата на Zahera?
Какви са мненията за гинеколозите д-р Димитров и д-р Томова?
Какви са преживяванията на потребителите на форума с различни гинеколози?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са плановете за сватбата на Zahera?
-
Какви са мненията за гинеколозите д-р Димитров и д-р Томова?
-
Какви са преживяванията на потребителите на форума с различни гинеколози?
Потребителите споделят различни преживявания с гинеколози. Някои изразяват доверие в д-р Димитров и д-р Томова, докато други споделят истории с други специалисти, като например д-р Марков. Има и случаи на разочарование от определени лекари, което подчертава важността на избора на подходящ медицински специалист.
-
Какви са мненията за ранния скрининг по време на бременност?
-
Какви са преживяванията на потребителите на форума с различни видове прегледи по време на бременност?
а аз съм бременна а пръв път и всичкотова ме плаши .опитах се да и обясня че това са посто боли и като пия нош па ще ми мине но... както и да е вече съм им дала СВОБОНО на всички и вие го направете
,не обръщайте внимание на нищо негативно!Аз също се ядосах на една комшийка,която ме пита в кой месец съм,и като и казах"в 5-ти" тя "ееее, та много ти е малък корема "
!
Мъжа и и казвал,че го малтретира,щото,то като се надупило,тя го шляпвала веднъж по дупето,за да се намести.

!
След като се роди Тони ми казаха, че много съм говорела за корема си, сега предпочитам да не говоря пред тях. Хората са странни птици, егоисти са и често пъти се дразнят защото друг има нещо, което ти нямаш. За мен една бременна жена да казва какво усеща, къде е отишла, какво са видели и т.н. е хубаво - споделя, аз се интрересувам. Но някои предпочитат да слушат за това някоя с кого е спала и коя блуза колко струва. Или да се хвалят с коли и дрехи, с почивки и придобивки някакви. Лично аз много се огорчих като разбрах, че им е било неприятно да слушат как изживявам бременността си, един вид, това според мен е липса на обич и интерес. Вярно е, че ние бременните може да сме доста плямпащи и досадни, самозабравяме се.
Не искам да съм център на внимание и постоянно да ме пощипват по корема. 
Да не кажа,че някои реагираха доста странно...както и да е!
А аз на сто и седмото!
)