Отговори
# 195
Здравейте и от мен,мами!
Добе дошли на новите мамчета   bouquet !
Варненки,значи срещата остава за 18:00 на Севастопол,така ли ?
Анели,не се притеснявай,още е рано,ще го усетиш!
Чаено момиче,сигурно бебчо спи,акушерката ми каза,че в началото бебетата спели доста и ритничетата са по на рядко.Аз вчера бях възнаградена с много ритничета Laughing,но днес е по-спокойно и ми липсват Rolling Eyes!
Харем  Praynig,кажи какво става!

# 196
Здравейте и от мен,мами!
Добе дошли на новите мамчета   bouquet !
Варненки,значи срещата остава за 18:00 на Севастопол,така ли ?
Анели,не се притеснявай,още е рано,ще го усетиш!
Чаено момиче,сигурно бебчо спи,акушерката ми каза,че в началото бебетата спели доста и ритничетата са по на рядко.Аз вчера бях възнаградена с много ритничета Laughing,но днес е по-спокойно и ми липсват Rolling Eyes!
Харем  Praynig,кажи какво става!
Там ще съм!  Peace Да не ме оставите самичка,ей! Sad

# 197
И аз си мислех за Харем вчера и днес. Дано ни зарадва с добри новини. Може би сега пътува на обратно и скоро ще се включи. Thinking

# 198
Варненски мамчета, аз за съжаление няма да успея да дойда! newsm45 Много съжалявам.  smile3518
Следващият път ще се включа. Приятно бърборене newsm44

# 199
Здравейте момичета!
С огромно желание се присъединявам към декемврийските мами Simple Smile
Терминът ми е на 31.12.2008 и според лекарката чакаме момченце Grinning..., но ...ще видим ...

# 200
Karacheviyska ,съжалявам,че няма да успееш...другия път!  Wink Аз след малко тръгвам...дано не си вися самичка на Севастопол...  Rolling Eyes
Добре дошла,Велизара! Hug

# 201
 Simple SmileЗдравейте   аз съм писала толкова отдавна че сигурно сте ме забравили вече но се надявам занапред да имам и аз все хубави неща за разказване и да ви пиша и аз по-често,Моят термин е 22,12 но все още незнам пола на бебо ,Аз имам един син и за това всички искаме сега една кукличка,но каквото и да е да е живо и здраво.А по повод изследванията стискайте ми палци в понеделник ще ми стане БХС,дано да е хубав резултата за мен. Simple Smile

# 202
Здравейте и от мен!
И аз се включвам най-накрая, до сега само ви четях  Simple Smile Терминът ми е на 07.12., чакаме момченце  stork-boy
Пожелавам много сили и късмет на всички мами с проблеми и здрави бебчета през декември на всички!!!

# 203
Здравейте на всички мамчета ! Отскоро реших да вляза във форума  и вече ми е много интресно .Досега  само четях ,но има доста неща , които ме интересуват и мисля , че ще получа отговор точно тук . Между другото от Пловдив съм и ще се радвам , ако някоя мама на моята възраст \ 36 г. \ реши да си пишем за това , което ни вълнува . А сега и първият ми въпрос :Трябва ли  като ходя на консултация  в частна клиника  , при частен лекар- да родя задължително при него . пРЕДИ ГОДИНИ СЕ РАЖДАШЕ по райони ?
Засега толкова .

# 204
Simple SmileЗдравейте   аз съм писала толкова отдавна че сигурно сте ме забравили вече но се надявам занапред да имам и аз все хубави неща за разказване и да ви пиша и аз по-често,Моят термин е 22,12 но все още незнам пола на бебо ,Аз имам един син и за това всички искаме сега една кукличка,но каквото и да е да е живо и здраво.А по повод изследванията стискайте ми палци в понеделник ще ми стане БХС,дано да е хубав резултата за мен. Simple Smile

Здравей Мая ! И моят термин е на 22.12., а също в понеделник чакам БХС-ТО .Вълнуващ е защото при първите ми бременности  \ 2 \ нямаше такива екстри .

# 205
da taka e.a ti koga pravi skrininga

# 206

На 30.06. казаха ми 10 дни , но нещо се забавиха и малко ме е налегнала параноята ?

# 207
Добре дошли на новите мами  Hug много се радвам, че ставаме все повече   bouquet

rosidre можеш да следиш бременността си на едно място а пък да родиш къде и при когото си поискаш, съответно за избор на лекар се плаща  Simple Smile

стискам палци резултатите ви да са добри Praynig

# 208
Заглавието е по идея на shivacheva.1978

Ние сме 121 бремелинки и очакваме 122 сладки бебчета
Засега 20 принца и 9 принцески

93 пухкави бебока още не искат да се покажат

Нашият отбор
01.12.2008
San4es- София, miIV- Варна, evita76 stork-girl- Шумен
02.12.2008
iv4e6aralieva
03.12.2008
Invisiblestork-boy- София, sacura stork-boy- София, Каспър stork-boy (втора бременност)- Пловдив, Leny stork-girl (втора бременност)- София, abelstork-boy- София
04.12.2008
ankaa stork-girl, mama_na_misho (втора бременност), eternity (втора бременност)- София, shivacheva.1978 stork-boy- Варна, lilitka2- София
05.12.2008
wondergirl stork-boy- София, maiski, zuerich stork-boy- Варна, Mila_N (втора бременност), Tedi_Nikolova stork-girl(втора бременност)- София-Лозен
06.12.2008
harem style (втора бременност)- Варна, alessia stork-boy (втора бременност), DIDKA_87, penkova stork-girl- Варна
07.12.2008
k jordanova, plam, daniela jd, denibs
08.12.2008
bubabo- Бургас, Sun. stork-boy- Варна, newradost, Roritka stork-boy, desi jul (трета бременност), 6u6inka
09.12.2008
Poli, nolita, maigto  stork-boy- Варна
10.12.2008
дани т, stassi - София
11.12.2008
fineti (втора бременност), BIBI SZstork-boy- София, cveti & petyo73
12.12.2008
beborina (втора бременност) stork-boy, mimeto-rz- Разград, Илияна Калоян (втора бременност), Yammy stork-girl
13.12.2008
елинор (втора бременност), @->--wild flower (втора бременност)
14.12.2008
Pupinka, Didi*, mi_ivanova1982
15.12.2008
Сасано- София
16.12.2008
bebenceto, ruseto - София
17.12.2008
Mari M, donichka t, Deny`
18.12.2008
desitka^ stork-boy, jelanie stork-girl (трета бременност), gerri_as
19.12.2008
soufi
20.12.2008
amber (втора бременност)- Варна, nikolina-pikolina twin_neutral- София, Karacheviyska- Варна
21.12.2008
andreaivano stork-boy- Пловдив, Elmina- Варна, bambi25 stork-girl - Варна, bg_desi stork-boy
22.12.2008
neda.dikova, maria_taushanowa
23.12.2008
Meryl, Steil - София, KrisDiMar (втора бременност)
24.12.2008
bokita, eses stork-boy, ninanb (втора бременност)- София
25.12.2008
Love Revolution- Пловдив, pav111stork-boy- Харманли, Чаено момиче (втора бременност)- София, kika (втора бременност), geni23 (втора бременност), mellie, sisi_87
26.12.2008
kabzi
27.12.2008
Славея, Сбъдваща мечти (трета бременност), Вени (втора бременност)- Варна
28.12.2008
shark- София, Eqisihora (втора бременност), sunkaa
29.12.2008
pipi fifi
30.12.2008
Nennastork-girl, anhelito, миминаstork-boy (втора бременност)- Варна, silvanka, rrhh, Гевито, jenaroza - Варна, mira_georgieva stork-boy- София
31.12.2008
Бръм- София, yoyoana - Варна, Dani_cat, barboran4e, Aнели

Бремелинки с все още неопределен термин:
alek sandra (втора бременност), petia ta, zor4eto, Jojobba, marinex, stasi76 (втора бременност), liliiv, latka- София,
summer beauty, gerines, cveta, hipi, Ванина-, alex og97, radka 74, bebe to, maya1982, tsveta_pile (втора бременност), Киша (втора бременност)

Нашите муцунки
потребителско име: tengri_t
парола: december
Нашите тумбачета
потребителско име: dek2008     
парола: 2008-1

Полезно за четене и разглеждане
Какво ни е необходимо за бебето?
Всичко за бебето от 0 до 1 годинка
Калкулатор-бременност
Размери на бебето по седмици
3D календар на бременността
Какво поема здравната каса
Витамини и бременност
Календар на бременността по седмици
Ръководство за успешна бременност
Бременност и повръщане
Депресията при бременните
Бременност и кръвно налягане
Съвети за добър сън
Бременност и домашните любимци
Здравословното хранене по време на бременност
Ползата на организма от плодове и зеленчуци
Можем ли да контролираме теглото си?
Калкулатор на килограмите през бременността
Ние чакаме бебе - Дневник-календар
Биология на вътреутробното развитие
Развитие на сетивата при бебето
Видове ултразвукови изследвания
Пренатална диагностика
Фетална морфология
Биохимичен скрининг

Старите ни темички
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 11, 12, 13, 14

Предложения за нови теми
"Навън горещо стана вече, а в нас расте си декемрийското човече" по идея на Mila_N
"През ДЕКЕМВРИ на ръце с най-красивото дете!"   по идея на дани.т
"Макар ДЕКЕМВРИ за другите да е далече, кроим ний планове за малкото човече." по идея на Karacheviyska
"ДЕКЕМВРИ може и да е далече, но чакаме го с нетърпение вече!" по идея на Karacheviyska
"ДЕКЕМВРИ може и да е далече, но чакаме го с появата на малкото човече!" по идея на Karacheviyska
"Балони, песни и дъга радват ДЕКЕМВРИЙката сега!" по идея на Чаено момиче
"Хайде през ДЕКЕМВРИ идвай малко бебче, че мама е нетърпелива вече!" по идея на Didi*
"Господи, ДЕКЕМВРИ с бебче ни дари и с усмивки озари!" по идея на Didi*

rosidre - чакам 3-тата си рожба през декември - имам 2 прекрасни момчета и силно се надяваме на някоя красавица !

# 209
Добре дошли на новите мами  Hug много се радвам, че ставаме все повече   bouquet

rosidre можеш да следиш бременността си на едно място а пък да родиш къде и при когото си поискаш, съответно за избор на лекар се плаща  Simple Smile

стискам палци резултатите ви да са добри Praynig
Благодаря ти . Имам 2 прекрасни момчета , които с нетърпение чакат появата на \братчето или сестричка \ . При тях всичко мина нормално и не знам защо така съм се панирала сега ?

Общи условия

Активация на акаунт