Търся/намерих, купувам/продавам... домашен любимец :)

• 15 840
  • 70
  •   1
Отговори
# 45
# 46
# 47
# 48
Уникално красиво рижо коте

И моята си тема, дълъг разказ за характера и напредъка на Реджо, който търси дом.

# 49
# 50
  • София
моля ви наистина ако някой може да помогне ще съм старшно благодарна.Ситуацията е следната днес наобяд майка ми е видяла буквално на магистралата едно малко котенце сигурно на около 2-3 седмици, не съм сигурна. На косъм е щулба да го блъсне кола или да го смачка нещо.След ужасно много усилия майка ми е успяла да го хане. Донесе го вкъщи, проблемът е че първо имам куе и съжителството между тях е невъзможно, второ имам си и албергия към котки и просто незнам какво да правя.Искам да го поаря на някой ,който наистина ще се грижи за него,котенцето е страшно красиво като далматинче на черни петна, но е стресирано и уплашено-нормално. С удоволствие самата аз бих го гледала, но както казах нямам тази възможнст.Знам ч има далеч по сериозни проблеми от едно малко коте без дом но наистина ако го върна на улицта съм сигурна че няма да оживее, а не мога да го задържа, заради кучето.Едвам едвам ще избята да остане тази ощ в нас , но утре вече няма да може защото и аз започвам да кихам като луда.Наистина много ви моля ако могжете да ме упътите към някой сайт или ако имате познат които би си го взел,кажете ми.Много ви благодаряяяяяя

# 51
  • София
Съжалявам, че ще вдигна тема от 4та страница, но това което ще постна ще се затрие в темата за котките.

Здравейте,
намесвам се в темата ви, защото имам нужда от малко помощ и съвет. Подарявам ето тази кукличка:

Пуснала съм обяви в разни сайтове, но не успявам да й намеря все още нов дом. Проблемът ми е, че в момента, в който тръгна да раждам (а това всеки момент ще се случи), няма да съм си в нас поне още около два месеца, в които ще тече ремонт в апартамента ми. През това време ще съм при свекърва ми, а там не мога да взема и котето. Дайте ми някакви съвети как да намеря нов стопанин. Сладурката е на 3,5 месеца, много мила, без паразити и никак не ми се иска да се превърне в още едно коте от улицата.
Извинявам се, че не съм запозната с този подфорум. Идея си нямам дали имам право да пусна тема за подаряване например. Надявам се да ми помогнете.

# 52
Здравейте на всички във форума.Понеже до сега не съм писала в нито една тема и не съм много наясно,пиша тук.Ако има грешка поправете ме Simple SmileОт доста време си търсим персийско котенце , но  се продават на безбожни цени SadПреди време имахме сиямска котка но тя умря от рак SadПравихме и оперяция но така и не можаха да я спасят.Малкият много плака CryБях се зарекла да не взимам друго котенце,но той постоянно ми вади душата.На 18 ноември има рожден ден и искам да го изненадам Simple SmileТака ,че мили мами моля да помагате.Ако някой има персийско котенце да ми пише(за продаване естествено, но на разумна цена)

# 53
Аз си търся кученца - булонка(за подарък на свеки) и каракачанка.По възможност на нормални цени.
А за котенце много се изкушавам,но ще изчакам засега,че щерката ще го убие от мачкане.

# 54
  • София
Търся нов дом за породист котарак? Embarassed
За съжаление там,където е сега,не го гледат добре и затова му търся добри и съвестни стопани.
Котьо е кастриран.
Пишете на ли4ни за подробности.
Породата е шотландски клепоух и е на по4ти 2 години.

# 55
  • София
Момичета, подарявам черно коте, мъжко. На 5 месеца /обезпаразитено/. Дъщеря ми има алергия /неустановена от какво точно/ пак се подува третата сливица. Пие противоалергични, но не спира да кашля. Не е болна. Котето е с изградени хигиенни навици. ПОдарявам го с всичките му принадлежности. Разбира се и с кучета. В къщи имам 2 годишно ЧРТ и много се обичат. Ако някой го иска да ми пише на лични.

# 56
Здравейте! Продавам малки кученца шар-пей, по възможност за Варна. На 60 дни са и имат вече първа ваксина- 2 женски и 1 мъжко.  Много ще се радвам да им намеря хубави домове!  Hug Утре ще пусна снимки. Ако някой проявява интерес, моля, да ми пише на лични.  Hug

# 57
Подаряват ли се все още дакелчетата? Mr. Green

# 58
# 59
Приятел продава страхотен далматинец.
Мъжки,на 3,5 месеца,с родословие,с кафяви петна.
Ако някой има интерес да ми пише за подробности.

Общи условия

Активация на акаунт