63 килограма празни приказки на американска земя

• 14 502
  • 305
  •   1
Отговори
# 195
Фея, нямам идея какво им е покритието за да става така, но опитай първо да свариш малко вода с 2-3 лъжички сода, ако не се махне пробвай същото с 2-3 супени лъжици оцет. На мен ми е помагало.  Peace

# 196
Фея, дай повече инфо де  Simple Smile Какви са тенджерите? Какво си загоряла и от коя страна чистиш- дъно от вън или от вътре?
...
нямаме коте, нооо ако имаме още в невръстна възраст махам ноктите. Хич не го намирам за варварско. Да ми носи катерички -бебета и малки птици от дърветата не ми се нрави  Tired (случи ми се с котката на едно семейство дет' им бейбиситвах децата. Силно замаяни ми ги носеха и ми ги слагаха в краката  Confused )

# 197
За налепите по дъното на тенджерите,аз ги оправям с препарата  EASY OFF жълтия флакон,които е предназна4ен за фурни,но аз с него трепя вси4ко което е силно замърсено.Дори си излъсках джантите на колата с него е няма такъв ефект!!!!Пръскаш, 4акаш ,търкаш малко и си ракета.

И ние сме със с4упен преден зъб,но по всяка вероятност нашия ще падне защото запо4на да променя цвета леко

Бубка и ние сме диви колкото си щеш,наи новия номер и 4е 4овека схвана как като се покатери по оградата да я преско4и,а съседите имат голям дълбок басеин.

Някое дете да ходи на плуване?Искам Валката да го запиша но незнам на каква възраст ги вземат тука

Края на тази седмица се местим в наща къща и се надявам ве4е да съм по позитивно настроена.

Благодаря на вси4ки за онлайн подкрепата!

# 198
  • Boston, MA
само се скача, хвърля, може да седи на едно място, ако и ти седнеш с него и рисувате заедно или показвате буквите. А си станал и е нарисувал всичко наоколо, полуудушил котарака (чакам да му перне една лапа, ама той пък много добър нашия) и разсипал поне 5 литра вода из къщата и себе си. Обича вода детето.

Все едно моето дете описваш, само че моето е с поличка.  Simple Smile
....

Хайде, аз отивам да гледам восъчни статуи (ще ощипя Брат Питт и Джон Бон Джоуви по дупетата и за вас  Simple Smile)

А после на музей- имало, моля ви се, Пикасо в "нашия" хотел, цял мини Guggenheim музей!  Shocked Да му се ненадяваш на тоз Вегас!

Идеално ще си паснат значи, рок-енд-рол двойка, а ние си ще пием коктейли под чадъра.  Wink

Ощипи и Джордж Клуни от мен.  Hug

# 199
момичета, аз съм по цял ден с децата откакто сме тук (4 месеца) и вече едва издържам Sad. работи ми се, учи ми се, всичко ми се прави само да не съм в къщи...
колкото и да чистя, все е мръсно и разхвърляно, на няколко пъти обявявах стачка, но явно мръсотията дразни само мен, така че повече се само-наказвах. аз съм още с лърнър'с пърмит и не мога да ги водя по отдалечените паркове и молове, чакам с нетърпение края на август деница да тръгне на училище и потърся някой да гледа малката.
новите снимки са супер!
приятна ваканция на пътуващите!(после да се отчетат със снимки Grinning)
изпитвам неописуем страх от котки, дори и от най-малките котенца, не знам защо(много страшно гледат).
и ние сме планирали един концерт на боб дилън, дано успеем да отидем!

# 200
Тандури, Ники, Аморитка, благодаря за идеите! Аз бях дала и фирма, и модел на тенджерите... Нека ми е за урок, да не пиша повече такива дълги постове. Ей такива са тенджерите. Получават някакъв матов налеп след като готвя ориз в тях. Пада, ама страшно трудно и само след много търкане.

Стела, и аз като теб не мога да си представя да си стоя само вкъщи. Ще лудна. Само че и двудневен уикенд също не ми стига. Смятам, че идеалният вариант за мен би бил 4-дневна работна седмица от по 8 часа или 4+1 working from home.
Изуми ме с това, че котките гледат страшно...

# 201

Някое дете да ходи на плуване?Искам Валката да го запиша но незнам на каква възраст ги вземат тука

Около нас на 3г. ги вземаха за уроци по плуване без родител (моите деца са на 6 и 8г., така че може да не ми е много прясна информацията). Уроци за деца има към местните YMCA, YWCA, някои колежи и университети.

# 202
Преди малко се сетих, че на близка приятелка дъщеря й има рожден ден утре- става на 2 години.

МрсГ, Тандури, Вики и всички с момиченца, идеи, плиийз? по възможност без пластмасови играчки и да не е от Оомпа, защото ЕйДж получи от там подарък от същото семейство. До около $40. Мерси много!

# 203
Привет и от мен!

И аз да изокам...

Фея-кръстница, моите тенджери са подобни на твоите - Stainless steel, демек "неръждавейка" както ги нарича съпругът ми, забелязала съм абсолютно същия проблем с готвенето на ориз и само с готвенето на ориз. Колкото и да лъскам, повърхността се оправя от само себе си след няколко готвения. Хрумвало ми е да опитам с варенето на сода както Tandoori  препоръча, но така и не съм го правила. Този матов ефект е ужасен!  #Cussing out

stella_ars, все едно че за мене разказваш, с тая разлика че на мен проблемът ми е липсата на втора кола, а не пермита. Аз вече 9 месеца откачам сред езера и патки в комплекса, в който живеем. Но има светлина в тунела.  Peace

Аз също живо се интересувам от плуване за дребосъци. Дъщеря ми имаше проблеми с двигателното развитие и неврологът й препоръчва горещо плуването. Благодарна съм на всякакви мнения и препоръки!  Hug

Момичета, имам бегли спомени, че преди някой и друг месец обсъждахте списанията на NWF. Някоя от вас има ли преки наблюдения върху Wild Animal Baby Magazin. Малката няма две години, абонирах я за National Geographic Kids, но е много малка за него. Та... всъщност приемам и други предложения за списания, подходящи за нейната възраст.

benson10, аз съм почитател на дървените играчки, ако прецениш че са подходящи - ето ти идея. Не знам американските момиченца колко обичат да играят на магазинерки, но в Нета гледах едни дървени касови апарати, щайги с дървени зеленчуци...

И като сте рекли за концерти - в неделя ще пеем Брайан Адамс и Форинър.

# 204
Ние ходим на плуване в близкото Y - аз съм много доволна, а мъника още повече. Записват от 6м нагоре и за сега е веднъж седмично по 30мин, но според мен това му е достатъчно. То "плуване" е малко пресилено да се каже на тази възраст, но на дечицата много им харесва да се цапат във водата. Simple Smile

# 205
марлела, светлина има, ама нерви не ми останаха Tired, надявам се до късната есен да съм на работа, че като си представя зима у дома и ме побиват тръпки!

фейо, и аз нямам представа как се е зародил този мой страх от котки, но на съседката котето като прескочи оградата, аз съм затворник Laughing.,чакам  го да напусне доброволно и тогава излизам.

# 206
Феята, това, което прави Тандури съм пробвала. Върши чудна работа на силно загоряло дъно  Whistling в следствие незавъртяно копче на котлона до край и всъщност оказало се на макс. Дъното светеше алено  Crazy

# 207
  • usa
мен ме нямаше пет дена и си мислех, че ще ви изгубя следите, ще навържите 2-3 теми, пак ще изпусна всички клюки, пък то - с моята тема още се борите... стегнете се, дами!

одобрихме виктория, пак ще се ходи там. препоръчвам! ако ви се падне и на вас, не пропускайте. много приятно малко градче. кафета, кръчмички, интересни музеи, чудна природа, хубава архитектура, само малко скъповато ни се видя всичко след американската евтиния, ама то не може всичко да е идеално. butchart gardens - wow! голяма красота! the royal bc museum - осигурени поне 4-5 часа интерес за всяко средно-статистическо любопитно дете и неговите родители. някакъв замък построен през 19 век от някакви местни богаташи още вписахме в програмата, craigdarroch castle - на който му се гледат стари мебели, подредби и порядки, ще му хареса. на силвия и се падна там да посвири на оригинален steinway, та ще донесем радост и на баба и като и разкажем. дори даниел му допадна, разстрои се чак на края когато категорично му отказах да му купя камък в торбичка от гифт шопа  ("i just want to buy a rock! and look at my hands - they are empty! is this fair???"). виж, посещението в парламента не понесе от самото начало...  само victoria bug zoo от пожелателната програма пропуснахме, но бяхме заедно с приятели без деца и решихме да не се издевателстваме чак толкова над търпението им. не трябва да пропускам да отбележа и ферито - голяма тръпка за всички пирати и моряци! една основна критика имам само към мястото - в ни един английски, ирландски и прочие пъб не пускат хора с деца! изпуснахме всички happy hours, трябваше да пием скъпа бира по нощите след като приспим даниел  Crossing Arms... като преглътна тази несправедливост, виктория, бритиш колумбия определено беше добро попадение за начало на двумесечната ми ваканция. рапорт даден!

за присъствието на де мойн в челото на списъка на най-подходящи места за отглеждане на семейство, мога само да се изсмея злъчно... имаме братовчеди, които живеят в района от около година и половина и вече сериозно се притеснявам за психическото им здраве. то хубаво ниска престъпност, ама то ако семейството не е кравешко и мечтата му не е да отглежда царевица, нали трябва и нещо друго да се прави освен да се радваш на липсата на престъпност? изобщо всички тези списъци на най-градове за мен винаги са били голяма загадка  newsm78.

за плуването. моите деца ходят на общинските басейни. има класове от шестмесечна възраст, но до 3 години са заедно с родител. след тригодишна възраст децата са сами в басейна, след десет - родителят може хич и да не се вясва - силвия ходи сама и ми е голямо улеснение.

айде стига съм писала, че ще съжалите, че съм се появила...

# 208
Atti, и ние сме така с басейна. Ходим след работа, от 5 до 6 и нещо, и през уикенда за повече... Александра умира от кеф, пляска, плува, джапа, ръкомаха и регулира движението в басейна. След 30-40 минути е грохнала, и спи като талпа в последствие... Laughing

Марлела, провери дали имате наоколо community pool и действай, обикновено има класове, ако не - можеш да я водиш ти и да плувате заедно..

# 209
Ния ходи в У на плуване,от 3 год.,водя я само,не седя с нея,30 мин е. Имат 4 скилс класа,тя повтаря 1вия вече 1 календарна година. По макс 6 деца са в група,17$ за 10 седмици с мембършип. Има опция частни уроци тоже,У предлага,но не знам детайли.

Общи условия

Активация на акаунт