Ако мъжът ви изневери как ще си отмъстите?

• 37 441
  • 258
  •   1
Отговори
# 105
  • out of space
Пасинет, шегуваш се, нали?  Rolling Eyes

Разбира се.  Peace

хахаха така си и помислих!   bouquet

хъх, да гледаш дете/деца 24 часа в денонощието не значи, че мисълта ти през цялото време ще е насочена към тях.  Wink
От личен опит го казвам.  Laughing

# 106
Според мен,на този въпрос не може да се отговори с точност.
И аз така мисля! Да не ни идва до главите!

# 107
  • София
Ние сме жени и затова можем да мислим за повече от 1 нещо едновременно и сме мултитаскинг. Мъжете са еднозадачни - ако има дете гледат него или гледат мача (а не детето).  Wink

# 108
В интерес на истината, понеже живеем у нас, редовно заплашвам мъжа си, че ако не слуша ще го изпъдя заедно с детето и явно добре го играя, защото за сега номера минава.  hahaha

# 109
  • out of space
В интерес на истината, понеже живеем у нас, редовно заплашвам мъжа си, че ако не слуша ще го изпъдя заедно с детето и явно добре го играя, защото за сега номера минава.  hahaha

Явно мъжът ти е от кротките- моят ако му кажа подобно нещо, просто не би се притеснил. И той живее "у нас". Но е особено горд тип- телец...
Изобщо не смея да си правя ебавки по въпроса...

По-скоро би ми простил изневяра, от колкото подобни приказки....  Tired

Късмет...  Tired Grinning

# 110
  • София
А може и да реши да почерпи за свободата.  Wink

# 111
А може и да реши да почерпи за свободата.  Wink

Ква свобода с тва дете бе братче!  Mr. Green

Аз 10 години имах брак и нямах дете и си мислих, че съм обвързана, но като родих разбрах, че съм била в голяма грешка. Чак тогава разбрах реалния смисъл на тази дума какво значи.  Wink

# 112
Със сигурност ще събера багажите на детето и моя и ще си тръгнем.
аз съм за обратния вариант.....събирам му  багажа и да ми се маха от очите.. Mr. Green

# 113

Явно мъжът ти е от кротките- моят ако му кажа подобно нещо, просто не би се притеснил. И той живее "у нас". Но е особено горд тип- телец...

Вярно са такива мъжете Телци. И моят е същия. Confused

# 114
Ще му го върна,но така,че да го заболи.

# 115

Вярно са такива мъжете Телци. И моят е същия. Confused

И моя е Телец .Никога не пада по гръб .

# 116
  • София
Никой не е застрахован от това да пожелае да бъде с друг мъж/жена.Мислила съм за това как бих реагирала и честно казано се обърквам доста.От една страна си мисля, че бих направила компромис за случилото се ако го обичам, толкова колкото в момента, обаче от друга, щом е изневерил значи е намерил нещо в другата жена, което при мен липсва или пък просто се е отегчил и това ще ме нарани много и ще го напусна.Знам ли, някак си не мога да си представя, че ще се будя всяка сутрин и ще лягам вечер с човек, на когото съм един навик и който търси забавление извън леглото ни.Едно е сигурно-няма да си отмъщавам по същият начин, грозно е.

# 117
Никак. Ако обаче ми лепне някоя зараза, защото не се знае знае ли се, ще му се види тесен света. Въпросът с физическата изневяра не ме вълнува особено.

# 118
  • София, Лагера
Никак. Нещо идеята за отмъщение (под каквато и да е форма ) не ми харесва.
Ако е инцидентно и съм разбрала - ще ми мине. Не виждам в това нито драма, нито предателство.
Ако има връзка ще поговорим и ще видим какво да направим. Но решението трябва да бъде и на двамата!

# 119
Според мен,на този въпрос не може да се отговори с точност.
И аз така мисля! Да не ни идва до главите!
точно Peace

Общи условия

Активация на акаунт