Ако мъжът ви изневери как ще си отмъстите?

• 37 456
  • 258
  •   1
Отговори
# 90
Никак.

Ще дам банкет...без майтап.Имам си причини Joy
hahaha Joy

# 91
"Сладко отмъщение", стратегия,  дипломация, докато се вземе в ръце. Никакви роли на жертва и виновник.  Това е класически сценарий и краят му е - раздяла.

# 92
Знам ли  newsm78 ...

# 93
  • на пистата
първо ще запаля цигара и после.......  newsm78не знам,не съм мислила конкретно за изневяра,но определено ще направя нещо лошо като се знам каква съм.може би да му го върна чрез близките,винаги съм си представяла така отмъщението,да нараня някой от близките му,тогава него повече ще го боли отколкото когато е лично.

# 94
Не съм отмъстителна, най-много да се разделим.

# 95
Първо ще го попитам само секс ли е било или има и нещо сериозно ,в смисъл смята ли да живее с нея?В зависимост от отговора му ,ще действам по нататък.
Ако е било само секс ,продължаваме.Ако има и любов,там незнам засега... newsm78 Дано не ми се случи...
Praynig

# 96
Незнам дали въобще ще му отмъстявам  newsm78

# 97
Не знам ...
Доколкото се познавам  ще се държа студено и безразлично , а всъщност ще ми иде най - вероятно да го  newsm66....уф !

# 98
Със сигурност ще събера багажите на детето и моя и ще си тръгнем.

# 99
  • Linz
А дали имаш право (конкретно за детето)? Thinking

# 100

А, ще го улеснявам още повече, да не съм луда.  Wink
Оставям му детето и съм free , пък той да види как се живее сам с дете. От тва по голямо наказание, здраве му кажи.  Mr. Green

# 101
Бой и е..не не се връщат!
Ако ми изневери се моля само да не науча...Ще ми бъде много гадно спор няма ама не е дошъл края на света.Доколкото познавам съпруга си дори и да го направи няма да науча, а и след като се прибира вечер при мен и дъщеря ни мисля, че ще го преживея.Абе не знам...дано не разбирам квото и да е било.

# 102
  • out of space
Пасинет, шегуваш се, нали?  Rolling Eyes

# 103
Пасинет, шегуваш се, нали?  Rolling Eyes

Разбира се.  Peace

# 104
  • София
Така, така! Това се казва отмъщение. Нека да е на 24 часа с активната мисъл и действие като родител, пък нека после си мисли за изневяра! Няма да му остане и една свободна мозъчна клетка за глупости и оправдания! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт