Ако мъжът ви изневери как ще си отмъстите?

• 37 440
  • 258
  •   1
Отговори
# 240
Ще му извадя душата но,бавничко и търпеливо smile3508!Не и раздяла,защото това ще е най лекия вариянт за него!Но,да си призная изневяра,бе ме хвърлила в даста размисли за мен ,за нас..........дано не мисе наложи да се обременявам с подобни размисли!!!

По този повод виц: hahaha`Две приятелки си говарят и едната споделя,-моя мъж си е хванал любовница!Гледай кое време е а,го няма!?а, другата отг.-стига бе,ти винаги за най-лошото се сещаш,може да е умрял някъде! newsm62

# 241
Изневяра не прощавам!Ще го зарежа и ще го лиша от децата!По-голямо отмъщение от това няма.

Браво бе!
А помисляла ли си, че по този начин ще лишиш и децата си от баща?
Или отмъщението ти е по-нужно от щастието на децата ти.

Те пък едно щастие ще имат с такъв баща.А по-добре ли ще е да го видят на улицата с някоя леличка.Щом не уважава мен-не уважава и тях.Да е ПОМИСЛИЛ ТОЙ за последствията. Но нека не спорим за неща,които не са се случили/и дано не се случват/.

# 242
  • Galaxy 13197853088
децата може и да не разберат ....
пък може и той да не е с някоя леличка а с някоя готина кака която те да харесат, тогава какво?

# 243
Ей таз тема продължава да ми излиза на нови отговори, няма край?!   ooooh!

Свързването на секса на родителите с отношението им към децата за мен ще си остане загадка.  Rolling Eyes

# 244
  • Linz
Възможно най-глупавото отмъщение е да се използват децата за целта.

# 245
Възможно най-глупавото отмъщение е да се използват децата за целта.
Е какво според вас трябва да направя в случая,да му ги оставя ли.Аз го зарязвам,защото така преценявам и естествено си вземам децата,но не с цел отмъщение.
пък може и той да не е с някоя леличка а с някоя готина кака която те да харесат, тогава какво?
И ще предпочетат готината кака пред майката,така ли.Ставате смешни.

# 246

Не, но не е сигурно, че ще намразят баща си за това, нали? Единствено твоето его страда в случая.  Wink
И няма връзка с обичта му към децата.

# 247

Не, но не е сигурно, че ще намразят баща си за това, нали? Единствено твоето его страда в случая.  Wink
И няма връзка с обичта му към децата.
[/quote Разбира се, че няма да го намразят заради това,аз и не искам.Ние родителите каквито и да сме ,за децата си сме най-хубави.Но никак няма да е приятно да ти се случи всичко това.Лично за мен би било направо крах. ooooh!

# 248
Не мисля, че първото нещо е отмъщението. Дано не ми се случва, но има много странични фактори, които сами ще покажат изхода след такъв вид неприятност.

# 249
Ако съм разбрала от трето лице, през носа ще му излезе. Ако имам реални доказателства, че е така, разбира се, защото има много зли езици и гледам да не вярвам много много...
Ако съм хванала на 'местопрестъплението', то сигурно мацката без да е виновна ще си отнесе боя и ще остане навън без дрехи. Няма да е виновна, разбира се, но се познавам достатъчно добре и знам, че в този момент няма да ми пука кой има и кой няма вина от двамата. А с него ще видя как ще процедирам.
Ако сам си признае, то май тогава съм най-милостива. Болката и унижението ще си остане, ще се разделим разбира се, но ще е до колкото се може мирно. Не за друго, а защото е имал доблестта да си признае. А при предните 2 варианта, имаме ли сключен брак - то ще гледам да му взема почти всичко, което мога. Ако не и всичко, макар че поне един чаршаф и едно одеало под моста може и да му оставя...
Ако нямаме, то тогава не знам.
Но не бих простила при никакви обстоятелства. Ако нещо му липсва - нека го обсъди с мен. Ако продължи да му липсва - да ме напусне. Ако пък просто иска друга, аз не му трябвам. Но не бих понесла да бъда правена на глупачка.
Да, знам, злобна съм. Впрочем имах един бивш, оказа се, че ми е изневерявал от самото начало. Сетете се, че той го беше казал пред трето лице, след като се разделихме. Естествено и аз разбрах, а когато поставих въпроса пред него (държа да отбележа, че това се случи вечерта на един ден, а сутринта на същия той ми обясняваше, че иска да се съберем), той ми призна всичко. Е това нещо просто съвсем ме отказа да се връщам при него ooooh!

# 250
ще правя `любов`за негово здраве и аз и това е!!А,ако е хлътнал някъде не е просто еднокр.авантюра е,тогава  при мен е валидна приказката-всяко приключване е ново начало! Grinning

# 251
Няма да си отмъстя....това ще е най голямото му наказание.
Безразличието ми ще го убие! Mr. Green
newsm10

# 252
Ако и когато разбера , тогава ще му мисля. Сега не искам да дърпам дявола за опашката.

# 253
Отмъщението (чрез изневяра) е израз на слабост и ниско самоуважение. Тези, които са готови да си подложат задниците трябва да се замислят на кого се доказват по тоя начин - на мъжа си или на себе си. А и като се из...каш за отмъщение дали ще накараш другия да се почувства виновен (което е и целта), след като ти самия демонстрираш безразличие?

# 254
Ще спретна инпровизирана клада и ще ги изгоря, и него, и обекта на неговите чувства! Grinning Grinning Grinning Едно не мога да си обясна защо трябва да си отмъщавам и какво ще постигна с това? Дали изневярате ще се умаловажи, ако си отмъстя по някакъв начин. Според мен човек трябва да запази достойнство и да се отегли по-възможно най достоен начин.

Общи условия

Активация на акаунт