Ако мъжът ви изневери как ще си отмъстите?

• 37 446
  • 258
  •   1
Отговори
# 225
Веднъж си говорихме на тая тема с моя и аз му казах, че ще му простя. Той ме попита дали ми се е случвало някога, някой да се подиграе с доверието ми, а аз му казах не. Но въпреки всичко си мисля, че ще му простя. Естествено, че ще бъда наранена и сигурно ще мълча в продължение на седмица, защото обикновено като сме си сърдити аз просто мълча... Но го обичам много! Някои ще кажат: е, то щом си му простила, едва ли не му даваш свобода и да повтори... Но за себе си си мисля, че един път да, но втори път ако има, вече ще съм на коооренно различно мнение!!! Дано не ми се  случва де  Rolling Eyes

# 226
  • София
Аз не бих простила. Не мога да кажа дали ще се разделим окончателно, но дори и да сме все още фиксирано заедно, пак няма да съм му простила и нищо вече няма да е същото както е било. Това разбира се би важило, ако ми пука за него и още го обичам. Ако след да речем 15 години всичко е изтинало, може би ще го приема с по-голямо безразличие. Много пъти съм си мислила по въпроса, но едва ли бих изневерила и аз, за да си отмъстя. Дано да не се случва такова нещо baby_neutral

# 227
Това, че мъжът ви е правил секс с друга или  Това, че обича друга?
трябва ли задължително да обича другата? може да прави секс ей така, за спорта само. за да се себедоказва, да речем...или да направи така, че жена му да разбере, че е имал/има/ връзка и да го ревнува...

# 228
  • Варна
Никак няма да си отмъщавам, нито ще ми стане по-добре, нито нищо. Даже по-мъчно ще ми е.

# 229
  • Linz
Тая тема непрекъснато ми излиза на първа страница при новите отговори. И всеки път ми идва да напиша "с бой по манерката" bash  Laughing На изневярата не може да се отмъсти в истинския смисъл... Не е отмъщение нито да го напуснеш, нито да се изчукаш друг заради идеята да му натриеш носа- така наказваш и себе си.

# 230
А понякога не знаеш какъв късмет ти е докарал този, който ти е изневерил.  Mr. Green

# 231
всичко ще зависи от моментното ми състояние и причините довели до изневяра. не мисля, че само единия е виновен при такава постъпка. евала права на хората, който го правят но не нараняват, не накърняват достойнството на другия и не се разбира. все пак сме хора и не можем да мрем само с този до нас.  Peace

# 232
Ще му кажа "Честито"  и със здраве да си я ползва. От отмъщения смисъл няма.

# 233
А понякога не знаеш какъв късмет ти е докарал този, който ти е изневерил.  Mr. Green
Много точно казано Peace

# 234
От кое ще ви притесни повече: Това, че мъжът ви е правил секс с друга или  Това, че обича друга?
.

Нито едното-в нашият случай и двете са факт и го знаех преди да започна връзката си снего.Дразни ме само ако го прави зад гърба ми,лъже и се държи нагло-това не бих го търпяла...

# 235
Тая тема непрекъснато ми излиза на първа страница при новите отговори. И всеки път ми идва да напиша "с бой по манерката" bash  Laughing На изневярата не може да се отмъсти в истинския смисъл... Не е отмъщение нито да го напуснеш, нито да се изчукаш друг заради идеята да му натриеш носа- така наказваш и себе си.
fight  Peace Peace Peace

# 236
  • Стара Загора
Не бих отмъщавала, просто не виждам за какво.
Омъжила съм се за човек, който не би тръгнал да си го вкарва в произволни отвори, така, че ако някога ми изневери ще съм сигурна, че го е направил, защото аз съм спряла да му давам това, от което е имал нужда.

# 237
Бой и *бане не се връщат Simple Smile

# 238
Изневяра не прощавам!Ще го зарежа и ще го лиша от децата!По-голямо отмъщение от това няма.

# 239
  • Стара Загора
Изневяра не прощавам!Ще го зарежа и ще го лиша от децата!По-голямо отмъщение от това няма.

Браво бе!
А помисляла ли си, че по този начин ще лишиш и децата си от баща?
Или отмъщението ти е по-нужно от щастието на децата ти.

Общи условия

Активация на акаунт