Ако мъжът ви изневери как ще си отмъстите?

• 37 473
  • 258
  •   1
Отговори
# 210
Мда, и аз като Естеллиа, сигурно бих реагирала някак, но пък чак отмъщение - едва ли. Като бях в осми клас най-удачното отмъщение ми се струваше да ме види и мен с друг... да му натрия носа... ама сега пораснала ли съм - не знам, но не знам дали така ще направя. Човек може да мисли, че може да направи всичко ама като дойде момента... сам себе си изненадва Wink

# 211
вратата му показвам ЕЙ ! ШАШКЪНИН нейден ! хаймана

# 212
С моя мъж като си говорим за изневяра , той казва ,че изневярата е проблем на изневеряващия и няма нищо общо с другия патньор ,така че да оставим отмъщението на собствената им съвест Laughing

# 213
С моя мъж като си говорим за изневяра , той казва ,че изневярата е проблем на изневеряващия и няма нищо общо с другия патньор ,така че да оставим отмъщението на собствената им съвест Laughing

Това добре, аз съм против отмъщението и не бих отмъщавала. Първият или вторият път изневеряващият сигурно има угризения на съвестта, но когато изневярата стане системна, съвестта си подава оставката.

# 214
Темата е много интересна за всеки уважаващ себе си мъж. Прочетох я с голям интерес и си водих бележки. Утре ще я препоръчам и на моите приятели мъже за да разберат какво могат да очакват от любимата си когато разбере че и изневеряват. Да са подготвени предварително....

# 215
Темата е много интересна за всеки уважаващ себе си мъж. Прочетох я с голям интерес и си водих бележки. Утре ще я препоръчам и на моите приятели мъже за да разберат какво могат да очакват от любимата си когато разбере че и изневеряват. Да са подготвени предварително....

Отлична идея!
Даже може да се разпечата и подвърже, за да се улесни разпространението.
"Наръчник на кръшкача" т.е. това звучи като учебник повече...
"Фнимаай ф картинката"
"Стъпка встрани - много сълзи" ....примерни заглавия... Joy

Шегичка Mr. Green

# 216
Намислила съм си едно страшно отмъщение и даже съм го предупредила, че ще му се случи - стана му кофти само докато му разказвах... Ще му пратя "Море от любов" Twisted Evil
Горкият, много го мрази това предаване, мрази всъщност всякакви телевизионни камери и микрофони и бяга надалеч само като ги види. А на тези от предаването ще кажа, че мъжа ми много го харесва, ама е срамежлив и че само те могат да ми го върнат - да го гонят до дупка!  smile3508

# 217

Отлична идея!
Даже може да се разпечата и подвърже, за да се улесни разпространението.
"Наръчник на кръшкача" т.е. това звучи като учебник повече...
"Фнимаай ф картинката"
"Стъпка встрани - много сълзи" ....примерни заглавия... Joy

Шегичка Mr. Green

rotfImao rotfImao

# 218
Подтикната от друга тема е ДиС питам - да речем хванете мъжа си в изневяра ще си отмъстите ли? И как? Отмъщението зависи ли дали сте разбрали случайно от трети лица, хванали сте го "на калъп" или грешника си е признал сам? Mr. Green
Няма да отмъщавам, ще ми е толкова болно че просто ще продължа напред сама. Но това при положение, че обичам мъжа си. Ако не би...о, тогава....Жална му майка Mr. Green

# 219
Еха. Брависимо момичета. И за изритвания от къщата стана дума и за разводи и даже за убийства. Вместо обаче да се чудите как ще накажете и дори убиете съпругът си, затова че е пожелал друга жена е хубаво да се запитате "Защо го прави?". От друга страна ако имате истински умен мъж той ще ви изневери и вие никога няма да разберете за това. Което е идеалният вариант и за него и за вас.  Приемете, че често някои мъже обичат да правят секс за спорта. Което не значи, че не ви обичат. Изневярата е в главите ни, а не в секса.
Нека поставя въпроса така: От кое ще ви притесни повече: Това, че мъжът ви е правил секс с друга или  Това, че обича друга?

# 220
От кое ще ви притесни повече: Това, че мъжът ви е правил секс с друга или  Това, че обича друга?
Вторият вариант естествено е по-болезнен и ще помоля да ми върнеш жеста като задам въпроса така-Защо някои мъже залюбили други жени, продължават да си натискат парцалите при съпругите си? Защото са путки или защото не са го дообмислили добре спортното сексене?
 И между другото, това със замислянето с какво жените са едва лине виновни та горкия им мъж е тръгнал да чука където свари...извинявай ама е малко изтъркана тази мъжка версия.

# 221
Еха. Брависимо момичета. И за изритвания от къщата стана дума и за разводи и даже за убийства.....Вместо обаче да се чудите как ще накажете и дори убиете съпругът си, затова че е пожелал друга жена е хубаво да се запитате "Защо го прави?"

Нека поставя въпроса така: От кое ще ви притесни повече: Това, че мъжът ви е правил секс с друга или  Това, че обича друга?

А това как да го разбирам , в контекста на този твой пост?  newsm78

Опазил ме господ от ревност. И по-добре. Може би съм късметлия, защото имам вярна съпруга.Хе. Поне така смятам.  Но ако видя, че се замотава при друг аз няма да ревнувам ами просто си тръгвам.

Няма ли да се запиташ "защо го е направила"?  Wink

# 222
аз ако съм ще си отмъстя като му изневеря и аз .щом единия го може значи и другия може . няма да ми тежи на съвеста въпреки и децата защото той е бил първия слабия грешния.......

# 223
  • София
Отмъщението никога не връща изгубеното!

# 224
.
Отмъщението никога не връща изгубеното!
може би. но поне ще сме квит

Общи условия

Активация на акаунт