Ако мъжът ви изневери как ще си отмъстите?

• 37 469
  • 258
  •   1
Отговори
# 45
Не знам точно как ще постъпя, но ще съжалява жестоко.

# 46
  • Пловдив
Каква е тая дума кинтодоене,много евтино звучи ooooh!
За теб евтино, за потърпевшия - скъпо Joy
Идеята е да го оставиш без стотинка, да не го искат другите жени беден и гол Money

# 47
Учудена съм колко често в темата се споменава за пари...
Жалко за нас, щом вече всичко може да се остойности - предаденото доверие, потъпканото самочувствие, явното пренебрежение... Наистина ли мислите, че "кинтодоенето" ( Sick егати думата!) ще ви удовлетвори?
Ми че то много лесно тогава - имаш бол пари - изневеряваш на воля, плащаш си после, и всичко е ОК...
Винаги ми е бил много чуден този модел (виждала съм го само по филмите)... Егати семейството, егати ценностите, егати примера за децата...

# 48
Надявам се да не ми се случва, но точно в момента си мисля, че не бих тръгнала да отмъщавам.

Нищо няма да направя, ще го оставя да си избере какъв начин на живот иска, насила нищо не става.
Бих се стремила да остана максимално безразлична и да не допускам никакви чуства, да ме съсипят...

На теория е така, на практика не знам дали би се получило  Wink

# 49
  • Пловдив
Не, не мисля, че парите ще ме удовлтворят. Ама поне повечето от другите жени няма да го искат. Нали разбираш - беден, гол и алименти плаща за жена и две деца......

# 50
  • София
 Ако някоя си го хване само за та кръшкане, а той е добър в леглото, не мисля че има значение на кой какво плаща. Тя ще си то иска точно гол. Mr. Green

# 51
Не бих търсила отмъщение,  бих търсила причините довели до изневярата.

# 52
Зависи много от мъжа, ако има и други провинения освен изневярата, си тръгвам директно- без право на помилване, но пък ако е пич, и всичко ни е ок и това е било мимолетно изживяване, ще му го върна в троен размер Rage Rage и ще го направя, не защото искам, а да му го върна и да сме танту за танту!!! И в предишна връзка ми се е случвало, върнах  му го Stuck Out Tongue Winking Eye, и се постарах да разбере за мен в края на връзката ни, беше попарен ,като с вряла вода, не му се вярваше- защото за него аз разбрах, а той до края не беше разбрал за мен- но жените сме по-хитри от мъжете- те са толкова прозрачни!!! newsm75 newsm28

# 53
Просто ще го помоля да си събере багажа и да напусне къщата . Не съм човек , който вика , прави сцени или отмъщава .
Да става да си тръгва и това е !

# 54
  • София
От значение е как ще разбера. Ако го видя с очите си, ще си тръгна, без да се замисля секунда дори. Ще ме няма.
Отмъщение не е моята дума. Други усещания ще събудя. В него. В мен.

# 55
Ако разбера, ще му го кажа съвсем тихо и спокойно, че знам еди-какво си и ще го поканя да вечеря с....гъби  Twisted Evil

# 56
  • Бургас
Няма да го изгоня,ще си седи в къщи и ще си плаща ежедневно за изневярата.Минаваме на "служебни" отношения.Няма по-лесно поддаващ се на манипулации от виновния.Ще ме гледа в очичките и ще скача колкото му кажа високо.

# 57
  • Пловдив
Ако някоя си го хване само за та кръшкане, а той е добър в леглото, не мисля че има значение на кой какво плаща. Тя ще си то иска точно гол. Mr. Green
Хм, и ще е готова да го издържа за единия секс ли?  newsm78

# 58
С хладнокръвие и непукизъм, никакъв интерес към "конкуренцията", той си знае , предполагам, че светът не свършва точно с него, но напоследък го оставям да си вярва, че е незаменим, така че предполагам, ще го изненадам, колко добре човек може да живее и без него. Но вътрешно, не знам дали ще ми е точно до мъст...

# 59
Хъм, както се пениме тука как ще отмъщаваме на колко ли от нас мъжете им наистина им изневеряват и ние и хабер си нямаме. Thinking И ако разберем нещата сигур ще са доооста по-различни.

Общи условия

Активация на акаунт