Ако мъжът ви изневери как ще си отмъстите?

• 37 468
  • 258
  •   1
Отговори
# 30
Няма да му отмъщавам, само ще го изгоня и ще го врънкам за пари нон-стоп.

Ако си го оставиш вкъщи май имаш повече шансове да докопваш кинтите регулярно  Laughing тъкмо ще си го тормозиш всеки ден  и ще гледаш страха в очите му всеки път като има гъби за ядене  Laughing

# 31
Ще му отрежа оная работа

# 32
Никак. Защото вече няма да ми е мъж, а ще е бившият ми мъж.

# 33
За к'во да му отмъщавам?
Ако той е толкова прост да ходи да си вее **** наляво-надясно, то аз не съм.
Събирам му багажа и go home!  Peace

Последна редакция: чт, 10 юли 2008, 10:12 от Джей

# 34
  • София
Ако не го хвана на калъп и е само секс, ще му простя. Ако го хвана на калъп и е само секс, ще си остане без нито една неповредена вещ. Ако някога разбера, че е пренесъл чувствата си другаде - отнемам му себе си безвъзвратно. Това не мога да преглътна и няма и да се опитам дори.

# 35
  • Пловдив
Аз ще си отмъстя при всякакъв случай на изневяра.  Laughing По различен начин, но отмъщение ще има. Ако е само лека забежка - оставям си мъжа вкъщи и почвам тормоз, пълен игнор и същевременно яко кинтодоене. Да му дойде акъла в главата къде е тръгнал. Ако го хвана АЗ на калъп и той е бил толкова глупав да допусне да се случи - ще му тегля един бой, собственоръчно, ако ще и да е 130 кила мъж, аз съм по-зла като се ядосам и после пак тормоз. Ако си има трайна връзка.... тогава не знам, ама ще е жестоко.......
Това само хипотетично, де да знам какво ще измисля в действителност, може и по-жестока да съм Mr. Green

# 36
Отмъщение ще има. Тормоз и измъкване на пари. Пък може и аз да си покръшкам докато той гледа детето.

# 37
Незнам как би рагирала....дано не се налага,но зависи от ситуацията все пак,но в сериала по Нова/"Кашмирена мафия"/едната мацка ме изкефи с това как наказа мъжа си,след като го бяха хванали в крачка-обеща му,че ще му изневери с някой от приятелите му,смени си имиджа,държа го в напрежение и ......не го направи,но не му каза,че е размислила.Аз,не мисля,че бих го направила-ама знае ли се Thinking,но не бих го гонила,няма и да го бия....по-скоро бих го морила с игнор.

# 38
Точно и аз се сетих за "Кашмирена мафия" Mr. GreenМисля,че и аз бих постъпила така-бих му го върнала.Да види как се чувства човек в такъв момент и дали е приятно.Отделно ,че събиране на багаж ще има-ще има,но трябва задължително да почувства това,което и аз.

# 39
  • София
Няма да му отмъстя. Хайде сега пък и аз да се тормозя с кого, къде, как да се разбере и т.н.Просто ще го изхвърля от къщи.

# 40
Ако случайно разбера от трето лице... и аз ще му изневеря, ако го хвана...дирекшън  smile3513 ..., а ако си признае, ще го карам да се влачи на колене за прошка (в противен случай да си ходи при новата изгора #Sniper )

# 41
  • Dobrich,Mariazell/ Österreich/
Мъже ли- #2gunfireаз бих му отвърнала със същото!

# 42
Каква е тая дума кинтодоене,много евтино звучи ooooh!

# 43
Може би е едно от значенията на тъпка но....

# 44
  • Бургас
Ако има друга връзка ще му набия шута скорострелно. Оставаме приятели и толкова. Ако е спал с некаква девойка за разнообразие  - здраве. Няма да се хабя за отмъщение.

Общи условия

Активация на акаунт