Ако мъжът ви изневери как ще си отмъстите?

• 37 439
  • 258
  •   1
Отговори
# 15
Ами преди години, имах един период в който бившия ми реши че е влюбен. Не в мен. Чак на поезия го изби. И мен не пускаше, семейството било най важно, другото било плод на моята фантазия „ Ти на очите си ли вярваш или на мене“ Е отмина периода. Осъзна се човека, сам ли, с чужда помощ ли, не разбрах. След няколко години се разделихме. Когато аз си лягах сама, и ревях и се тръшках, той се к....... с разни там и не го интересуваше нищо. Е дойде времето в което ролите се размениха. Случи му се точно това което той ми причини. И още мога да разказвам, ама не му е тука мястото.

# 16
Не знам как ще му отмъстя и дали изобщо ще го направя. Вероятно ще бъда заета да спасявам остатъците от брака си, знам ли. В такива моменти едва ли ще мисля за отмъщение и тем подобни, поне докато не отмине първоначалния шок.

# 17
ще му го върна тъпка но  Crossing Arms

но, всъщност зависи какво точно е направил,
значи, ако е само веднъж, някаква моментна слабост......можеби, бих, простила,
ма, зависи и в какво настроение съм като разбера  Outta Joint
но, ако ми се влюбва и разтяга локуми там с други, незнам, не мога да отговоря сега,
но първоначално бих решила да му го върна  Wink

# 18
хаха, Янтре, поздравления!
Може и аз да му го върна тъпка но, добра идея ми се стори.

# 19
  • Galaxy 13197853088
ще му го върна тъпка но  Crossing Arms

ще го скъсаш от секс?

# 20
Ако го видя на калъп, ще си изляза и ще си отида при моята тръпка (не, не ми е любовник, а човек, към когото изпитвам страхотно привличане, както и той към мен и за това сме си забранили да се виждаме). После не знам.
Ако си признае, сигурно ще разпитам каква е, що е, каква е тая история, обича ли я и блаблабла, за да видя какво да правя. Най-вероятно нищо няма да направя.
Ако някой ми каже, ще му кажа да си гледа в собствената паничка и най-вероятно никога не бих проговорила на тоя човек.

# 21
  • На края на света !
Няма да си отмъстя....това ще е най голямото му наказание.
Безразличието ми ще го убие! Mr. Green

Имам колега, който обяснява, че наистина безразличието на жена му, когато е виновен, му тежи най-много. И обяснява на всички жени, че не бива да правят така, по-добре било жената да се развика, да строши нещо, но не й да се държи нормално (защото мъжете в такива ситуации много се плашели от спокойни жени) Joy Неговата мадама му е намерила цаката.

Peace

Joy

Peace

# 22
  • София
Повече няма да спя с него.

# 23
  • out of space
Не, няма да си отмъщавам и няма да правя драми от това- има къде-къде по-важни неща, заради които сме заедно. Естествено няма да направя салто от кеф, но няма да му отдам особено значене.
Единствената тегава последица ще е, че и аз ще се чувствам свободна да кръшкам, а от там нещата наистина могат да станат бая тегави...

# 24
  • Linz
Не, няма да си отмъщавам и няма да правя драми от това- има къде-къде по-важни неща, заради които сме заедно. Естествено няма да направя салто от кеф, но няма да му отдам особено значене.
Единствената тегава последица ще е, че и аз ще се чувствам свободна да кръшкам, а от там нещата наистина могат да станат бая тегави...
Също.

# 25
Абе ако го хвана на калъп ще ми падне пердето на очите и тогава не знам какво ще стане.
Ако ми кажат ще имам време да обмисля нещата и сигурно реакцията ми ще бъде по-скромна.

Дано тези неща се случват по-рядко,защото обидата и горчилката си остават!
Да не говорим за това как се чустваш измамена,предадена и т.н.
Трябва да си много силна натура,за да успееш да преглътнеш всичко това

# 26
 Няма да му отмъщавам, само ще го изгоня и ще го врънкам за пари нон-стоп.

# 27
  • out of space
Няма да му отмъщавам, само ще го изгоня и ще го врънкам за пари нон-стоп.

ooooh! ooooh! ooooh!

# 28
  • Тайна, майна
Няма да отмъщавам. Багажа и вън.  smile3513 Както нямаме подпис и деца, не виждам какво ще ме спре да го изгоня.

# 29
Не,няма да отмъщавам.
Ако го хвана незнам как ще реагирам.Може би ще излезна,ще си поплача някъде тайничко за да си събера мислите и когато съм с по трезва глава ще отида да говоря с него.В никакъв случей няма да му покажа,че се чувствам слаба.
Ако ми кажат-ще си изградя лошо мнение за този който ми е казал.Смятам го за клюкарство да се месиш в чуждо семейство.
Ако подусетя нещо ще започна да наблюдавам поведението му и да се ровя там където не ми е присъщо да се ровя-проверка на входящи/изходящи номера на моб. телефон,в колко излиза/влиза в къщи и т.н.
Най важното за мен е отношението му към мен и децата. Ако усетя,че ме третират като дом. прислужница и не ми дава право на глас тогава вече "друго ще запее радиото."
Аз лично бих простила изневяра,но не бих простила ако ме удари или ако се напие така,че да не се контролира както и намеса на родителите му в нашия живот.

Другия месец се навършват 18 год откак съм го срещнала.Смятам,че за това време съм го опознала добре и вътрешния ми инстинкт също ще ми помогне в това как да реагирам.

Общи условия

Активация на акаунт